- 20 Ocak 2010
- 49.447
- 192.830
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Bide hanım abla diyorYahu ne olacak 40 yaşında olmak ayıp degil günah degil. Yaş dediğin bir sayı. Konu sahibesi konedi yani 40 değilim değilim 2 yılım var bak yazmış, diyabetten tansiyondan gözleri pörtlemiştir eminim hala yaş konusunda komplekse girmekle mesgulTam 60 kiloyum, konu sahibesinden 2.5 tane Cherry çıkıyor orasi da doğru
internette videoları vardı Adrian lima, candice falan.bir kişi daha vardı.şimdi hatırlamıyorum.ufacık kalmış yanlarında.adriananın omuzlarına anca geliyor.yazık yetişmek için ayaklarını falan kaldırıyor.defilede izlerken acaba bana mı digerlerine göre çok kısa geliyor demiştim ama gerçekten öyleymiş.bir de kalçası yok.tanıtım videosu çekmişler resmen erkek gibi.kalçası yok kadinin.hatta baktım bir tek ben mi görüyorum diye yorumlarda da herkes yazmiş.burnuma torpil kokuları geldi açıkçası.öyle olmasa bile çok yersiz bir tercih olmuş.Allah affetsin ama ben de hiç begenmiyorum onu, en çok da küçük suratlı olmasınıilk kocası orlando bloom da küçük suratlı, küçük suratlı insanlardan özur dilerim ama hiç bana göre değiller
Evet zor yuruyorumHareket kısıtlılığı yaşıyor musunuz, bölge bölge mi kilolarınız?
Haklisiniz ama yanliz yasiyorum isi birakamam doktor ozempic deniyez dediYani kırmak istemiyorum ama gerçekten çok. Ve yaş neredeyse 40 olmuş. Ameliyata ne zaman olmaz dedi doktor? Belki tüp mide değil duodenal bypass vs lazım. Bağırsak zaten yeme içme sebepli. Ben bu kadar kilolu olsam işi vs bırakır 1 sene buna odaklanırım. Çok tehlikeli diyet zaten işe yaramıyor yarasa bile o sınırda olduğunu düşünmüyorum. Bu zayıflama iğneleri senelerdir var. 70 yaşında babaannem 90 kilodan 70lere düştü hala korur. Verilecek neredeyse 70 kilo var. Bunu diyetle başaramazsın. Sana cerrahi müdahale ve özel diyetisyen lazım. 20 kilo verir 50 alırsın. Doktor vs değilim ama bilmiyorum ya çok çok fazla bunun ilerisi menapozu var Allah korusun düşsen ambulans bulamazsın bakıcı bulamazsın
kız Allah canını almasınO kadın nasıl victoria secret mankeni olmuş bilmem.boyu diğer mankenlere göre baya kısa.üstelik bacak boyu da vücuduna göre kısa.sadece yüzü biraz sevimli.hani kocasıyla yakışmayan tipler olur ya o da öyle oraya hiç yakışmıyor.dedim galiba buranın torpillisi ya da kısmetlisi de bu kadın.normal hayata göre üstün yine de ama orası için yeterli değil.kısmet demek ki biraz da.
Cok kötüsünuzzz zaten cirkin hissediyorum siz bide yasli dediniz diye takildim olamazmi sisman misman duygularim her insan gibi. Ama ben sizle anlasamiyorum ya nickime birsey bulursunuz ya et yemedigime laf edersinizYahu ne olacak 40 yaşında olmak ayıp degil günah degil. Yaş dediğin bir sayı. Konu sahibesi konedi yani 40 değilim değilim 2 yılım var bak yazmış, diyabetten tansiyondan gözleri pörtlemiştir eminim hala yaş konusunda komplekse girmekle mesgulTam 60 kiloyum, konu sahibesinden 2.5 tane Cherry çıkıyor orasi da doğru
Ben demem cherry hanim derBide hanım abla diyor44 yaşındayım bana kesin teyze der
Cok kötüsünuzzz zaten cirkin hissediyorum siz bide yasli dediniz diye takildim olamazmi sisman misman duygularim her insan gibi. Ama ben sizle anlasamiyorum ya nickime birsey bulursunuz ya et yemedigime laf edersiniz
Cherry bana niye teyze desin aynı yaşlardayız nerdeyse sende onunla aynı yaşlardasın neden abla diyorsun mesela?Ben demem cherry hanim der
Yok iste ben demistim et yemege gerek yok diye nickime takilip o yuzden yorgun bitkinsin demistim. Tamam kilo var ama hafizada varSen bir de et yemiyor muydun kızımmmm, bütün metabolizma problemlerinin üstüne bir de kan degerlerin de yerdedir şimdiDiyetisyeni geç bence, çok az kalori veriyirlar sen iyi bir spor hocası bul, et yemeye de başla. En çok kaloriyi kas yakıyor, biraz ağırlık çalışırsın, biraz yürursün delice zayıflarsın. Acilen spor hocası bul ama iyisi olsun. Protein olmadan ne kas yapabilirsin, ne metabolizmanı ateşleyebilirsin. Sana jaçtır yazmışım bak dogru beslen diye , ona kulak asacağına çeri çöpü dert ediniyirsun hala sen az biraz et ye bak idrakın nasıl açılacak
Ben demedim ki o dedi hanim teyze diye tekrar okuyunCherry bana niye teyze desin aynı yaşlardayız nerdeyse sende onunla aynı yaşlardasın neden abla diyorsun mesela?
Tamam şimdi gördüm o lafına gülmüşsün pardonBen demedim ki o dedi hanim teyze diye tekrar okuyun
Buyrun cherry bana hanim abla dediKadınlığı madınlığı bosver 150kg olmak demek diyabet, kalp hastalığı derken bir avuç ilaç içmek demekacilen hareket etmeye başla, her gün en az 1 saat yürü bir de spor salonunda ders veren spor hocası bul. Boşver kadını madinı 150kg olmussun hanım abla aklın nerde
Yok ben en güzeli olsam kaldiramam söylemesini .Durup durup cok begeniyorum şu kadini demiyor ya da acip fotolarina filan bakmiyor da muhabbeti gectiginde begenilen unluler vs o zaman soylemisti cok begendigini eskiden beri.
Kiskanmiyorum cunku eşimin begeni tarzina uyuyorum gorunus olarak tabi ki Miranda Kerr e birebir benzemiyorum manken degilim de genel zevkine uyuyorum diyelim.Begendigini soyledigi ozelliklerin tam tersi görünen bi kadin olsam belkiiiii bir tık bozulabilirdim. Ha bazi insanlarin birden fazla farkli tarzi begendikleri de olur.
Niye kendine mi güvenmiyorsun, adama mı???Benim esim olsa bir bayanla yanliz kalsin istemem
Yok iste ben demistim et yemege gerek yok diye nickime takilip o yuzden yorgun bitkinsin demistim. Tamam kilo var ama hafizada var
Buyrun cherry bana hanim abla dedi
Konumu okumadiniz sanirimNiye kendine mi güvenmiyorsun, adama mı???
Yok tsk yiyemiyorum tiksiniyorumKonu sahibesi şaka maka besin gruplarını ve dengeli öğün hazırlamayı öğrenmen gerekiyor. Istersen video paylaşayım.
Tek başına kilo vermesin diyetisyenle birlikte Psikoloğa gidin duygusal açlık buEvet ama dogudumdan beri boyleyim hic zayif olmadim. Yemek benim bagimliligim nasil esrar eroîn icenler birakamiyor bende oyleyim. Bu son aylar biraz dikkat ediyorum cunku diyabet ve tansiyon cikti ölümden korktum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?