Kiskanilmiyorum

Bide hanım abla diyor 44 yaşındayım bana kesin teyze der

internette videoları vardı Adrian lima, candice falan.bir kişi daha vardı.şimdi hatırlamıyorum.ufacık kalmış yanlarında.adriananın omuzlarına anca geliyor.yazık yetişmek için ayaklarını falan kaldırıyor.defilede izlerken acaba bana mı digerlerine göre çok kısa geliyor demiştim ama gerçekten öyleymiş.bir de kalçası yok.tanıtım videosu çekmişler resmen erkek gibi.kalçası yok kadinin.hatta baktım bir tek ben mi görüyorum diye yorumlarda da herkes yazmiş.burnuma torpil kokuları geldi açıkçası.öyle olmasa bile çok yersiz bir tercih olmuş.

Son düzenleme:
Haklisiniz ama yanliz yasiyorum isi birakamam doktor ozempic deniyez dedi

kız Allah canını almasın
"baya kısa" dediğin kadın 175, aynı dönemin baş melekleri adriana lima, ambrossio hatta heidi klum filan da 76-77 -78 filanlar en fazla 2-3 cm kısadır onlardan. 1.75 olan top model de VS meleği de çoktur, kısa denecek bir şeyi yok.
kısa olmasına rağmen top model olan kişi (sizin nesil bilmeyebilir) Kate Moss'tu. sıfır bedenin ikonuydu.

Cok kötüsünuzzz zaten cirkin hissediyorum siz bide yasli dediniz diye takildim olamazmi sisman misman duygularim her insan gibi. Ama ben sizle anlasamiyorum ya nickime birsey bulursunuz ya et yemedigime laf edersiniz

Cok kötüsünuzzz zaten cirkin hissediyorum siz bide yasli dediniz diye takildim olamazmi sisman misman duygularim her insan gibi. Ama ben sizle anlasamiyorum ya nickime birsey bulursunuz ya et yemedigime laf edersiniz

Sen bir de et yemiyor muydun kızımmmm, bütün metabolizma problemlerinin üstüne bir de kan degerlerin de yerdedir şimdiDiyetisyeni geç bence, çok az kalori veriyirlar sen iyi bir spor hocası bul, et yemeye de başla. En çok kaloriyi kas yakıyor, biraz ağırlık çalışırsın, biraz yürursün delice zayıflarsın. Acilen spor hocası bul ama iyisi olsun. Protein olmadan ne kas yapabilirsin, ne metabolizmanı ateşleyebilirsin. Sana jaçtır yazmışım bak dogru beslen diye , ona kulak asacağına çeri çöpü dert ediniyirsun halasen az biraz et ye bak idrakın nasıl açılacak

Yok iste ben demistim et yemege gerek yok diye nickime takilip o yuzden yorgun bitkinsin demistim. Tamam kilo var ama hafizada var

Buyrun cherry bana hanim abla dedi

Yok ben en güzeli olsam kaldiramam söylemesini .

Yok iste ben demistim et yemege gerek yok diye nickime takilip o yuzden yorgun bitkinsin demistim. Tamam kilo var ama hafizada var

Konu sahibesi şaka maka besin gruplarını ve dengeli öğün hazırlamayı öğrenmen gerekiyor. Istersen video paylaşayım.

Evet ama dogudumdan beri boyleyim hic zayif olmadim. Yemek benim bagimliligim nasil esrar eroîn icenler birakamiyor bende oyleyim. Bu son aylar biraz dikkat ediyorum cunku diyabet ve tansiyon cikti ölümden korktum galiba
Tek başına kilo vermesin diyetisyenle birlikte Psikoloğa gidin duygusal açlık bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…