- 3 Eylül 2015
- 3.790
- 10.214
- 408
- 33
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Kesinlikle öyle isteyen çaba harcayan versin tüm kilolar yok olsun benimde fikrim bu .Ha kişi bilerek almıştır mutludur onu bilemem benim tanıdığım kiloları ile mutlu biri yok Sonuçta ben yargılama yapmıyorum mutluyum deyip uydurmaya gerek yok diyorum ve inşallah ideal kiloya iner konu sahibide isteyen tüm insanlarda1 ay önce doğum yaptım 25 kilo aldım gebelik sürecinde inanır mısınız şunu sordum kimse kilolarıyla mutlu olamaz tuvalet bile sıkıntı hele ki klozete oturuyorsa ayaklarımdaki bacaklarımdaki ödemlerden hiç bahsetmiyorum bile kendi ayakkabını giymemek bile çok yorucuydu benım ıcın
Kuzenlerimden biri 1,55 boya 92 kiloyken yürüyüşü bile değişmişti aşırı kilodan genetik hastalığından dolayı kilo almaya müsait bir yapısı var 1,5 sene önce diyete başladı 65 kiloya kadar indi şimdi biraz kilo aldı ama insan birşeyi gerçekten istemeyi kafaya koyarsa başaramayacağı şey çok azdır konu sahibi de umarım anlar bunu TLC de ağır yaşamlar programı var oraya çıkanlarla aynı kafa yapısındaKonu sahibi bir kadın olarak beğenilmek dikkat çekmek istiyorsun bunu anlayabilirim ama senin daha hayati bir sorunun var. Bak evli degilsin cocugun yok sana bakacak biri de yok ama böyle gidersen 5 10 yıl sonra bakıma muhtaç olacaksın. Kendini öldürüyorsun. Kendine gel zayıflamak için elinden geleni yap. Diz eklemin, kemiklerin bu kadar yükü kaldıramaz. Vücudumuz bu kadar kiloyu kaldıracak şekilde tasarlanmadı. Bunların dışında herhangi basit şeyden ameliyat olsan Allah korusun hastalık durumun olsa her şey 2 kat daha zor olacak. Kilolu birine bakmak cok zor oluyor.
Kalbini kırmak için yazmadım ama henüz gençken hayatını düzene sokman gerekiyor. Yazık etme kendine.
Benim arkadaşım da evde ders çalıştığı bir dönem 80 85 olmuş. Nefes alışım bile değişmişti yürürken tıkanıyordum zorlanıyordum çok fark ediyor vs demişti. Sonra verdi o kiloyu. Konu sahibi tüm maaşını kilo vermek için diyetisyen psikiyatrist spor salonu ve sağlıklı yiyeceklere ayırsa bile fazla harcamış olmaz. Çünkü böyle giderse hastane masrafı olarak çıkar o paralar.Kuzenlerimden biri 1,55 boya 92 kiloyken yürüyüşü bile değişmişti aşırı kilodan genetik hastalığından dolayı kilo almaya müsait bir yapısı var 1,5 sene önce diyete başladı 65 kiloya kadar indi şimdi biraz kilo aldı ama insan birşeyi gerçekten istemeyi kafaya koyarsa başaramayacağı şey çok azdır konu sahibi de umarım anlar bunu TLC de ağır yaşamlar programı var oraya çıkanlarla aynı kafa yapısında
Yani o kadar cirkinim mi karisi beni kiskanmiyor
Tesekkur ederim sordugunuz icinKonu Sahibi ne yaptın
Ozempic diyordunTesekkur ederim sordugunuz icin. Diyetisyene gittim benim durumuma gore ozel liste hazirladi ona basladim. 10 dk da olsa yurugus yap dedin yemek tarifleri verdi. Herseyi biranda kesemeyiz yavas yavas dedi önünde uzun bir yol var dedi Vucudumun 54% yag .
Diyer taraftan insulin direnci ve seker hastaligim icin endokrinolog hap verdi. Sekerini duzeltir ve kilo verdirir dedi. Boyle basladik bakalim en zorda sabirli olmak…
İğne tedavisini konuşmadınız mıTesekkur ederim sordugunuz icin. Diyetisyene gittim benim durumuma gore ozel liste hazirladi ona basladim. 10 dk da olsa yurugus yap dedin yemek tarifleri verdi. Herseyi biranda kesemeyiz yavas yavas dedi önünde uzun bir yol var dedi Vucudumun 54% yag .
Diyer taraftan insulin direnci ve seker hastaligim icin endokrinolog hap verdi. Sekerini duzeltir ve kilo verdirir dedi. Boyle basladik bakalim en zorda sabirli olmak…
ee bozuyor musun uyuyor musun çok saçma demiş ya başka doktora git bir sürü seçenek varken 150 kilo yani kolay mı vermek destek olmadan hapla olmaz oBaska bir hap verdi simdilik sonra ozempic dedi.
2 kilo verdimSon durum ne 1 ay olmuş en az 10 kilo vermişsiniz herhald
Belki eşine çok güveniyordurBenim esim olsa bir bayanla yanliz kalsin istemem
150 kilo biri için çok az uymadın mı? Ne yapacaksın mide ameliyatı vs? Ozempic? Bu şekilde yaşamaya devam edemezsin ya2 kilo verdim
Vallahi bravo...ama açlık krizini nasıl atlatıyordunuz..insan bazı yemeklere hayır diyemiyor ya..ekmek hiç mi yemediniz.. kahvaltıda ekmeğe peynir,Nutella falan süreyim hiç mi canınız çekmedi..ne yapıyorsanız anlatın ben de motive olmak istiyorum..77 kilo oldum ya..bugün arkadaşlar görüntülü aradı,ekranda görünmeye utandım vallahiBen 95 kilodan 1 senede 50ye düştüm, yemedim. Yemedim yemedim. Kuş kadar yedim. Ekmek şeker yemedim asla tek bir kere bile ödül denen şeyi tüketmedim. Sadece 2 öğün yedim ara öğün almadım. Bazı günler 1 öğün tek yedim.
Her gün saatlerce yürüdüm. Evde pilates yaptım.
İnsan isteyince olmayacak şey yok hanımefendi.
Ama diye başlayan hiçbir şeye inanmıyorum. Yaş geliyor artık sizce de başlamanız gerekmiyor mu?
Yemezseniz ölmezsiniz ama yerseniz hastalıklar peşinizi bırakmaz maalesef.
Bırakın şimdi kimse beni beğenmiyor naralarını. Çok düşünmek insanı tembelleştiren bir şeydir.
Düşünmeden başlayın..
Iyi aksamlar,
Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.
Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.
Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.
Sacma belki ama aklima takiliyo.
Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?