- 19 Mayıs 2025
- 434
- 2.182
- 28
- 27
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Nasıl yaniKendime
Diğerlerine gore dedim.Yok öyle değildir inan ki.bak yaz youtube'a Ariana lima, Miranda kerr diye yanında ufacık kalmış.omuzlarına anca geliyor.arada 2,3 santim olması imkansız.bir de çok çelimsiz, ufak kalmiş yanında.bence abartarak yazmışlar.1.75 lik durmuyor hiç.en fazla 1.70, 1.72 var bence.nerenin torpillisiyse artikkız Allah canını almasın
"baya kısa" dediğin kadın 175, aynı dönemin baş melekleri adriana lima, ambrossio hatta heidi klum filan da 76-77 -78 filanlar en fazla 2-3 cm kısadır onlardan. 1.75 olan top model de VS meleği de çoktur, kısa denecek bir şeyi yok.
kısa olmasına rağmen top model olan kişi (sizin nesil bilmeyebilir) Kate Moss'tu. sıfır bedenin ikonuydu.
Ben sorunuzu anlamadimNasıl yani
Yok tsk yiyemiyorum tiksiniyorum
Bunu dert edeceğine niye ilişkim olmadı diye dert etsen daha mantıklı.elin kel göbekli dayısının karisı beni kıskanmıyor diye dert edeceğine.Beni anlamadiniz yani o kadar cirkinim ki kiskanilmaya bile degmem demek istedim
E 170 kiloya nasıl çıktın ne yiyorsun mesela et vs yemiyormuşsun. Bence vakit kaybediyorsun bilmiyorum ameliyat kesin çözüm değil ama en azından kısıtlar. Ozempic bırakınca ne olacak zaten bağırsak sıkıntı. Gerçekten şok oldum ben de 176yım ve kilo aldım gebelikten. 3 kiloyu bile çekemiyorum fazladan 100 kilo var bedeninde. Nasıl bir yük tahmin edemiyorum belki sıkıntı yalnız yaşıyor olmanda. Hani anlıyorum iyi hissetmek istiyorsun ama kimse 170 kilo kadını rakip görüp kıskanmaz kocasında fetiş yoksa. Gerçekten çok acil harekete geçmen lazım hayatının merkezine alarm çalan bir şey olmalı. Kendine yaptığın şey intihar resmen.Haklisiniz ama yanliz yasiyorum isi birakamam doktor ozempic deniyez dedi
Öncelikle bagirsak hastalığınız için geçmiş olsun. Burada çoğu insan neden kıskanılmak istiyorsun gibi şeyler yazmış,hanımefendi diyor ki ben o kadar kötü mü duruyorum? Aslında söylediği şey kıskanılmak istenmesi değil buna bile layık olmadığı. Ama şunu bilin ki her kadın güzel görünmek ve zayıf olmak ister. Sizin yerinizde olsam öncelikle bu kilo problemini çözerdim çünkü ciddi manada özgüven eksikliğine yol açıyor. Kıyafetler yakismiyor. Bende 70 kg yum inanın bu halde bile bazı şeylerimi sevmem. Çünkü bedenim dahi özgürlük istiyor. Bende sürekli diyet yapan bir insanım , çoğu kez de bozarım ama artık anladım ki her şeyi yememek gerekiyor. Şuan hayatımda bir şeyi yediğim zaman zaten öncesinde çok yemiştin şimdi yiyemezsin diyorum. Haftada 1 de istediğimi yiyorum diğer günler hep kısıtlı ve yararlı şeyler. Önce kendimizi iyileştirmeliyizIyi aksamlar,
Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.
Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.
Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.
Sacma belki ama aklima takiliyo.
Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…
Bende et yemiyorum kırmızı et tabi ama kas kilom 42 yani resmen neredeyse tüm kilom kas. Spor dönem dönem yapıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum 6 kilo fazlam var. İdeal kilom 53 sevdiğim yani. Kan değerlerim de düşük değil mesela et yememek çok sorun olmuyor bence. Vücudun alıştı ise kendine göre bir sistem yaratıyor.Sen bir de et yemiyor muydun kızımmmm, bütün metabolizma problemlerinin üstüne bir de kan degerlerin de yerdedir şimdiDiyetisyeni geç bence, çok az kalori veriyirlar sen iyi bir spor hocası bul, et yemeye de başla. En çok kaloriyi kas yakıyor, biraz ağırlık çalışırsın, biraz yürursün delice zayıflarsın. Acilen spor hocası bul ama iyisi olsun. Protein olmadan ne kas yapabilirsin, ne metabolizmanı ateşleyebilirsin. Sana jaçtır yazmışım bak dogru beslen diye , ona kulak asacağına çeri çöpü dert ediniyirsun hala sen az biraz et ye bak idrakın nasıl açılacak
Ne demek evli insanla yalnız kalmak pes ya ikinizin de utanmazlıgı diz boyu.Iyi aksamlar,
Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.
Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum.
Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.
Sacma belki ama aklima takiliyo.
Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…
Iste benim yorumlarima da hep boyle okudugunu anlamadan yaziyorsun! Hadi burada konu sacma bir sey. Beni okudugunu anlamadan nelerle itham ettin. Soyle anlatayim bunu da sanaCherry bana niye teyze desin aynı yaşlardayız nerdeyse sende onunla aynı yaşlardasın neden abla diyorsun mesela?
Hayir hoslanmadim konuyu baska yere cekmeyinBen sizin adamdan hoşlandığınızı düşündüm. Kadın niye bizi kıskanmıyor diye sorgulamanız da aslında bu duyguların dışa vurumu bence.
konum size göre sacma bana göre degilIste benim yorumlarima da hep boyle okudugunu anlamadan yaziyorsun! Hadi burada konu sacma bir sey. Beni okudugunu anlamadan nelerle itham ettin. Soyle anlatayim bunu da sanahanim abla kelimesini bu uye soylemedi; cherry, bu uyeye soyledi.
Teyze kelimesini de hic kimse karistirmadi. O sadece senin yorumunda kaldi. "Ben degil, cherry der" derken de hala konu "hanim abla" ifadesiydi dkf
Farkindayim ama yemek bagimlilimdan kurtulamiyorum surekli açim mide buyukEşime güvendiğim sürece kıskançlık huyum yok. Ve açık söylemek gerekirse linçlenmeye gerek yok, 150+ bir kadınıda eşimden kıskanmam.
Sizin derdiniz sağlık olmalı, bunun sonu 200+. Erkekleri, kadınların niye kıskanmadığını düşünmek yerine nasıl kilo veririm demelisiniz. Yoksa yatağa bağlı hale geleceksiniz farkında değilsiniz
Yani hayatımda daha saçma bi savunma görmedim. İradeniz yok.Farkindayim ama yemek bagimlilimdan kurtulamiyorum surekli açim mide buyuk
Keza kendimde diyet yaptığım dönem oldu. Aşırı kilom yoktu. 7-8 kilo fazlam vardı. Açlıktan ağladığım günleri bilirim inadımdan yemedim. 72i gördüm hayatımda ilk defa, şuan 59 kiloyum. Ciddiye alın birazFarkindayim ama yemek bagimlilimdan kurtulamiyorum surekli açim mide buyuk
Sen kimsin ki ben seni tanımıyorum bile arada gelip beğenmedim atıp banlanıp gidiyorsun yorum yapmışımdır ama aklımda tutacak değilim acaba ne yazmışımIste benim yorumlarima da hep boyle okudugunu anlamadan yaziyorsun! Hadi burada konu sacma bir sey. Beni okudugunu anlamadan nelerle itham ettin. Soyle anlatayim bunu da sanahanim abla kelimesini bu uye soylemedi; cherry, bu uyeye soyledi.
Teyze kelimesini de hic kimse karistirmadi. O sadece senin yorumunda kaldi. "Ben degil, cherry der" derken de hala konu "hanim abla" ifadesiydi dkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?