Kiskanilmiyorum

Diğerlerine gore dedim.Yok öyle değildir inan ki.bak yaz youtube'a Ariana lima, Miranda kerr diye yanında ufacık kalmış.omuzlarına anca geliyor.arada 2,3 santim olması imkansız.bir de çok çelimsiz, ufak kalmiş yanında.bence abartarak yazmışlar.1.75 lik durmuyor hiç.en fazla 1.70, 1.72 var bence.nerenin torpillisiyse artik
Yani dediğin gibi olsa bile hiç yakışmamış bence oraya.bir eksikliği var digerlerine göre.zaten kendisi de bu tarz bir yorum yapmıştı diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Haklisiniz ama yanliz yasiyorum isi birakamam doktor ozempic deniyez dedi
E 170 kiloya nasıl çıktın ne yiyorsun mesela et vs yemiyormuşsun. Bence vakit kaybediyorsun bilmiyorum ameliyat kesin çözüm değil ama en azından kısıtlar. Ozempic bırakınca ne olacak zaten bağırsak sıkıntı. Gerçekten şok oldum ben de 176yım ve kilo aldım gebelikten. 3 kiloyu bile çekemiyorum fazladan 100 kilo var bedeninde. Nasıl bir yük tahmin edemiyorum belki sıkıntı yalnız yaşıyor olmanda. Hani anlıyorum iyi hissetmek istiyorsun ama kimse 170 kilo kadını rakip görüp kıskanmaz kocasında fetiş yoksa. Gerçekten çok acil harekete geçmen lazım hayatının merkezine alarm çalan bir şey olmalı. Kendine yaptığın şey intihar resmen.

Son düzenleme:
Öncelikle bagirsak hastalığınız için geçmiş olsun. Burada çoğu insan neden kıskanılmak istiyorsun gibi şeyler yazmış,hanımefendi diyor ki ben o kadar kötü mü duruyorum? Aslında söylediği şey kıskanılmak istenmesi değil buna bile layık olmadığı. Ama şunu bilin ki her kadın güzel görünmek ve zayıf olmak ister. Sizin yerinizde olsam öncelikle bu kilo problemini çözerdim çünkü ciddi manada özgüven eksikliğine yol açıyor. Kıyafetler yakismiyor. Bende 70 kg yum inanın bu halde bile bazı şeylerimi sevmem. Çünkü bedenim dahi özgürlük istiyor. Bende sürekli diyet yapan bir insanım , çoğu kez de bozarım ama artık anladım ki her şeyi yememek gerekiyor. Şuan hayatımda bir şeyi yediğim zaman zaten öncesinde çok yemiştin şimdi yiyemezsin diyorum. Haftada 1 de istediğimi yiyorum diğer günler hep kısıtlı ve yararlı şeyler. Önce kendimizi iyileştirmeliyiz

Bende et yemiyorum kırmızı et tabi ama kas kilom 42 yani resmen neredeyse tüm kilom kas. Spor dönem dönem yapıyorum tekrar dönmeyi düşünüyorum 6 kilo fazlam var. İdeal kilom 53 sevdiğim yani. Kan değerlerim de düşük değil mesela et yememek çok sorun olmuyor bence. Vücudun alıştı ise kendine göre bir sistem yaratıyor.
4 -5 yaşından beri kırmızı et yemiyorum.

tamam sevilmek kiloyla olmuyor ama 150 de çok fazla işin açığı. başta sağlığınız için kilo vermelisiniz. önce doktora gidin check up yaptırın sonra iyi bir diyetisyenle görüşün o da olmuyorsa ameliyat olun. kilo bütün hastalıkların başı

Ne demek evli insanla yalnız kalmak pes ya ikinizin de utanmazlıgı diz boyu.

Cherry bana niye teyze desin aynı yaşlardayız nerdeyse sende onunla aynı yaşlardasın neden abla diyorsun mesela?
Iste benim yorumlarima da hep boyle okudugunu anlamadan yaziyorsun! Hadi burada konu sacma bir sey. Beni okudugunu anlamadan nelerle itham ettin. Soyle anlatayim bunu da sana hanim abla kelimesini bu uye soylemedi; cherry, bu uyeye soyledi.
Teyze kelimesini de hic kimse karistirmadi. O sadece senin yorumunda kaldi. "Ben degil, cherry der" derken de hala konu "hanim abla" ifadesiydi dkf

Sizle ne alakası var kıskanıp kıskanmamasının şu kıskanma meselesini de hiç anlamıyorum ayrıca siz oraya takılmak yerine kendinize takılsanız daha iyi değil mi nasıl kilo veririm diye gün içinde neler yemeliyim neler yememeliyim gibi gibi karşıdaki kadın kiskansa ne olur kıskanmasa ne olur

Eşime güvendiğim sürece kıskançlık huyum yok. Ve açık söylemek gerekirse linçlenmeye gerek yok, 150+ bir kadınıda eşimden kıskanmam.
Sizin derdiniz sağlık olmalı, bunun sonu 200+. Erkekleri, kadınların niye kıskanmadığını düşünmek yerine nasıl kilo veririm demelisiniz. Yoksa yatağa bağlı hale geleceksiniz farkında değilsiniz

konum size göre sacma bana göre degil

Farkindayim ama yemek bagimlilimdan kurtulamiyorum surekli açim mide buyuk

Yani hayatımda daha saçma bi savunma görmedim. İradeniz yok.
İsteyen veriyor. Eşim çok kilo aldığı bir dönem oldu. Aynı anda 2 spora başladı, diyetisyen eşliğiyle çok ciddi bir diyete girdi. 1,5 ayda 18 kg verdi. Ki sizin kilonuz çok ciddi siz daha fazla vermeye yatkınsınız. Tutun boğazınızı. Şunu sevdim yiyeyim bu güzelmiş yiyeyim demeyin yaş geçmiş gidiyor. Metabolizma çalışmayı bırakma raddesine gelmiş.

Keza kendimde diyet yaptığım dönem oldu. Aşırı kilom yoktu. 7-8 kilo fazlam vardı. Açlıktan ağladığım günleri bilirim inadımdan yemedim. 72i gördüm hayatımda ilk defa, şuan 59 kiloyum. Ciddiye alın biraz

Sen kimsin ki ben seni tanımıyorum bile arada gelip beğenmedim atıp banlanıp gidiyorsun yorum yapmışımdır ama aklımda tutacak değilim acaba ne yazmışım tabi sen hiç unutmuyorsun sürekli peşimdesin yav beni bu kadar ciddiye alma gerçek hayata dön sapık gibi görünüyorsun üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…