- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
KOnuna demedim canim. Su hicbir okudugunu anlamayan ama her konuda fikri olankonum size göre sacma bana göre degil
Tamam şimdi çekilebilirsinKOnuna demedim canim. Su hicbir okudugunu anlamayan ama her konuda fikri olanBibibella uyesine laf anlatma girisimim sacma anlaminda soyledim. Ayrica Bibibella buradaki sanal kankalarinla birlikte az zorbalamadiniz beni yarim yamalak anladiginiz cumlelerle. Stalkerlik yapmiyorum merak etme; sadece anlama kapasitem kuvvetli oldugu gibi hafizam da kuvvetlidir.
Ya bi yürü git kendin evli erkeklerle konuşmaktan zevk alıyorsun herhalde benide öyle sandın. 6 sene önce yaşadığım saçma olayı gülerek anlattım ağlayarak mi anlatsaydımSen de hiç istememişsin belli ki.koyduğun 50 tane gülücükten belli.
Korkunç birisin inşallah sinirlerine hakim olamayıp banlanırsin.Ya bi yürü git kendin evli erkeklerle konuşmaktan zevk alıyorsun herhalde benide öyle sandın. 6 sene önce yaşadığım saçma olayı gülerek anlattım ağlayarak mi anlatsaydımçünkü kadının tepkisi ve bana yazması evet çok komikti ve hala gülüyorum bak ahahaha
Aynen canım bybyKorkunç birisin inşallah sinirlerine hakim olamayıp banlanırsin.
Aslında geniş suratlı gibi görünüyor fotolarda. Kısa yüzleri mi sevmiyorsun acaba?Allah affetsin ama ben de hiç begenmiyorum onu, en çok da küçük suratlı olmasınıilk kocası orlando bloom da küçük suratlı, küçük suratlı insanlardan özur dilerim ama hiç bana göre değiller
kesinlikle katılıyorum 138 kgdan 93e düştüm 8 ayda ve hala şuan devam ediyorum diyete , istediğim kiloya kadarda durmamaya kararlıyım 29 yaşıma kadar bu şekilde çabalamadığım ve malesef kilo veremiyorum diyerek kendimi boşladığım için kendime kızıyorum. Düşünmeden başlanmalı kesinlikle..Ben 95 kilodan 1 senede 50ye düştüm, yemedim. Yemedim yemedim. Kuş kadar yedim. Ekmek şeker yemedim asla tek bir kere bile ödül denen şeyi tüketmedim. Sadece 2 öğün yedim ara öğün almadım. Bazı günler 1 öğün tek yedim.
Her gün saatlerce yürüdüm. Evde pilates yaptım.
İnsan isteyince olmayacak şey yok hanımefendi.
Ama diye başlayan hiçbir şeye inanmıyorum. Yaş geliyor artık sizce de başlamanız gerekmiyor mu?
Yemezseniz ölmezsiniz ama yerseniz hastalıklar peşinizi bırakmaz maalesef.
Bırakın şimdi kimse beni beğenmiyor naralarını. Çok düşünmek insanı tembelleştiren bir şeydir.
Düşünmeden başlayın..
Bravo valla harekete geçmiş ben motivasyondan çok irade ve gayet gerekli diye düşünüyorum bende 35 kilo kadar almıştım yada 25 miktar küçük görünebilir birde bana sorun valla inatla verdim ben kiloları bir daha da almadım . Çünkü kilolarimla mutluyum diye birşey oluşmadı bende kendimi iyi hissetmiyordum fiziksel olarakda hoş falan değildim kendime her gün çorap çekmecesi patlamış gibi görünmenin sana faydası neki diye soruyordum.En önemlisi hareketlerin kısıtlanması ve o kilonun günden güne artacağını bilmek.Cunku sabit durmuyor alınganlık yapmadan çaresine bakmak lazım yada mutlu ise insan kendi bilir.İyide tüm ağırlığı o ayaklar çekerken varisten tut binbir şeye yol açarken sağlık sorunu olan kilo nasıl mutlu ederki insanı beş olur 15 olur hamile iken olur yurüyemezsin ayağın kırılmıştır olur sağlık sorunu olur tamam fakat bence insan bi yerde dur demeli .Yoksa inanmıyorum kilomla mutluyum sözüne gerçek manadaAblam midesine balon taktırdı kendini resmen ortadan ikiye böldürüp yağlarını aldırdı ama yemekten hiç vazgeçmediği için verdiği kiloları aynen aldı .40 yaşından sonra çalışmak istiyorum dedi işe başladı üç katlı bir büroda çay temizlik işlerine bakmaya başladı asansör olmadığı için bütün gün o merdivenleri inip biniyor ve şu an ablam 50 kg kurduğu cümle şu “yıllarca zayıflamak için para harcadım yapmadığım şey kalmadı şu an hem para kazanıyorum hem de beklediğimden kat kat daha çok zayifladim “ özetle spor yapın hayatınıza hareket katın ekmeği hayatınızdan çıkartın
1 ay önce doğum yaptım 25 kilo aldım gebelik sürecinde inanır mısınız şunu sordum kimse kilolarıyla mutlu olamaz tuvalet bile sıkıntı hele ki klozete oturuyorsa ayaklarımdaki bacaklarımdaki ödemlerden hiç bahsetmiyorum bile kendi ayakkabını giymemek bile çok yorucuydu benım ıcınBravo valla harekete geçmiş ben motivasyondan çok irade ve gayet gerekli diye düşünüyorum bende 35 kilo kadar almıştım yada 25 miktar küçük görünebilir birde bana sorun valla inatla verdim ben kiloları bir daha da almadım . Çünkü kilolarimla mutluyum diye birşey oluşmadı bende kendimi iyi hissetmiyordum fiziksel olarakda hoş falan değildim kendime her gün çorap çekmecesi patlamış gibi görünmenin sana faydası neki diye soruyordum.En önemlisi hareketlerin kısıtlanması ve o kilonun günden güne artacağını bilmek.Cunku sabit durmuyor alınganlık yapmadan çaresine bakmak lazım yada mutlu ise insan kendi bilir.İyide tüm ağırlığı o ayaklar çekerken varisten tut binbir şeye yol açarken sağlık sorunu olan kilo nasıl mutlu ederki insanı beş olur 15 olur hamile iken olur yurüyemezsin ayağın kırılmıştır olur sağlık sorunu olur tamam fakat bence insan bi yerde dur demeli .Yoksa inanmıyorum kilomla mutluyum sözüne gerçek manada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?