Kiskanilmiyorum

konum size göre sacma bana göre degil
KOnuna demedim canim. Su hicbir okudugunu anlamayan ama her konuda fikri olan Bibibella uyesine laf anlatma girisimim sacma anlaminda soyledim. Ayrica Bibibella buradaki sanal kankalarinla birlikte az zorbalamadiniz beni yarim yamalak anladiginiz cumlelerle. Stalkerlik yapmiyorum merak etme; sadece anlama kapasitem kuvvetli oldugu gibi hafizam da kuvvetlidir.

Tamam şimdi çekilebilirsin

Sen de hiç istememişsin belli ki.koyduğun 50 tane gülücükten belli.
Ya bi yürü git kendin evli erkeklerle konuşmaktan zevk alıyorsun herhalde benide öyle sandın. 6 sene önce yaşadığım saçma olayı gülerek anlattım ağlayarak mi anlatsaydım çünkü kadının tepkisi ve bana yazması evet çok komikti ve hala gülüyorum bak ahahaha

Korkunç birisin inşallah sinirlerine hakim olamayıp banlanırsin.

Aslında geniş suratlı gibi görünüyor fotolarda. Kısa yüzleri mi sevmiyorsun acaba?

kesinlikle katılıyorum 138 kgdan 93e düştüm 8 ayda ve hala şuan devam ediyorum diyete , istediğim kiloya kadarda durmamaya kararlıyım 29 yaşıma kadar bu şekilde çabalamadığım ve malesef kilo veremiyorum diyerek kendimi boşladığım için kendime kızıyorum. Düşünmeden başlanmalı kesinlikle..

Çokmu yemek yersiniz büyük porsiyonlar sağlıksız şeyler abur cubur gazlı içecekler dertlerinizi yemeklemi cözüyorsunuz yada su tutuyor su içsem yarıyor efsanesimi hangisi bence bu sorunu aşmanın bir yolu vardır gayret ister değişmek ister Bence 150 kilo sağlık için kendini mutlu hissedecek bir kilo değil buna inanmıyorum.Alinmaniz için yazmıyorum nefes sizin sağlık sizin.Bir şekilde ilaç kullanımı su bu ile bile aldıysanız çaba ile daha normal sayılara inmek mümkün Kaç yıldır böyle.Böyle kalmaz 200 lere gider bunuda doktorunuz söylemiş olmalı.Kalbiniz vücut genişledikçe vücuda göre büyüyor ve kan pompalamak için uğraşıyor ve zayıflıyor .Lütfen ilk şey bu kiloları indirmek olsun yaşamınızda bırakın gerisini

Ablam midesine balon taktırdı kendini resmen ortadan ikiye böldürüp yağlarını aldırdı ama yemekten hiç vazgeçmediği için verdiği kiloları aynen aldı .40 yaşından sonra çalışmak istiyorum dedi işe başladı üç katlı bir büroda çay temizlik işlerine bakmaya başladı asansör olmadığı için bütün gün o merdivenleri inip biniyor ve şu an ablam 50 kg kurduğu cümle şu “yıllarca zayıflamak için para harcadım yapmadığım şey kalmadı şu an hem para kazanıyorum hem de beklediğimden kat kat daha çok zayifladim “ özetle spor yapın hayatınıza hareket katın ekmeği hayatınızdan çıkartın

Alıngan olmamak lazım bence iki gün spor 3 gün diyet yapıp bırakınca yemesi kolay gelince diyette yazanın üzerine tatlı ekleyince olmuyor yemek şeklini alışkanlıklarını değiştirmek kolay bir şey değil o da bir bağımlılık belki terapiste de gitmelisiniz tek diyetisyene değil

Sizin sorununuz psikolojik. Fazla yemek ve kilo hiçbir zaman tek başına problem değildir. Duygusal yeme ve yeme bozuklukları alanında uzmanlaşmış bir doktora gidin. Terapi alırken diğer yandan tercihen bu alanda deneyimi olan bir diyetisyenle ilerleyin. Ve sporla destekleyin.

Hazla ilgili probleminiz var. Yiyerek kısa vadeli hazlara, yani dopamine bağımlı hale gelmişsiniz. Etkisi geçince tekrar yiyorsunuz. Tekrar yiyorsunuz. Bu döngü devam ediyor.

Herkesin farklı farklı bağımlılıkları var. O yüzden nasıl boğazını kısamıyorsun demek bir noktada anlamını yitiriyor.
Kimi boğazını tutamaz kimi siğarasını bırakamaz.
Yemek (bu genelde basit ifadeyle şeker ve şekere dönuşen karbonhidrat bağımlılığıdır), sosyal medya, bilgisayar oyunu, kumar, içki, uyuşturucu, mastürbasyon, sex hatta alışveriş. Hepsinde bağımlılık dopaminle ilgili. Tabi zarar oranları/alanlarıda farklı farklı. Temelde mutlu oluyorum zannederek haz peşinde olmanın sonucudur bağımlılık. İkisi aynı şey değil malesef.

Profesyonel yardımla beraber seratonin üretecek şeyler yapacaksınız. Aralıksız uzun yürüyüşler ve spor gibi. Acı veren bir yoldur. Önce açlık, şeker yoksunluğu, kas ağrıları çekersiniz, Sonra gelsin zindelik, sağlık, mutluluk.

Bravo valla harekete geçmiş ben motivasyondan çok irade ve gayet gerekli diye düşünüyorum bende 35 kilo kadar almıştım yada 25 miktar küçük görünebilir birde bana sorun valla inatla verdim ben kiloları bir daha da almadım . Çünkü kilolarimla mutluyum diye birşey oluşmadı bende kendimi iyi hissetmiyordum fiziksel olarakda hoş falan değildim kendime her gün çorap çekmecesi patlamış gibi görünmenin sana faydası neki diye soruyordum.En önemlisi hareketlerin kısıtlanması ve o kilonun günden güne artacağını bilmek.Cunku sabit durmuyor alınganlık yapmadan çaresine bakmak lazım yada mutlu ise insan kendi bilir.İyide tüm ağırlığı o ayaklar çekerken varisten tut binbir şeye yol açarken sağlık sorunu olan kilo nasıl mutlu ederki insanı beş olur 15 olur hamile iken olur yurüyemezsin ayağın kırılmıştır olur sağlık sorunu olur tamam fakat bence insan bi yerde dur demeli .Yoksa inanmıyorum kilomla mutluyum sözüne gerçek manada

Ben kendime gaz veririm patlamış çorap çekmecesi o dönemde kendime aynada söylediğim bir cümle kimse yanlış anlamasın kendime her gün yüksek sesle söyledim her börek tatlı tepsisinde yine söyledim.Duymak beni harekete geçiriyor

1 ay önce doğum yaptım 25 kilo aldım gebelik sürecinde inanır mısınız şunu sordum kimse kilolarıyla mutlu olamaz tuvalet bile sıkıntı hele ki klozete oturuyorsa ayaklarımdaki bacaklarımdaki ödemlerden hiç bahsetmiyorum bile kendi ayakkabını giymemek bile çok yorucuydu benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…