kıskanıyor mu? sinir olmaya başladımmmm

secil88

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
197
43
318
İzmir
nişanlımla düğünümüze çok az kaldı sürekli görüştüğümüz evli bi çift var erkek nişnlımın arkadaşı çok iyi bi çocuk uzun zamandır eşiylede görüşüyoruz arkdaş olduk ama kız son günlerde bi garip davranmaya başladı hele en son görüşmemizi anlatayım..

mesela gelnlik henüz bakamadım az bi zaman var biraz stresliyim bi an önce seçmek istiyorum konu benim gelinliğimdi nişanlım emin ol en güzeli olacak sen ne istersen o olacak ve ssen dünyanın en güzel gelini olacaksın dedi kız hemen büün eşler karılarını zaten dünyanın en güzeli görür dedi. nişanlım bitanem ben sana kurban olurum en güzelini alıcam sana hiç üzülme kocan kurban olur sana dedi yanımızda diğerleri de var kız yine üç kağıtçı yağcı dedi. sinir oldum ama belli de etmiyorum tabi.. nişanlıma bgn tişört alıyoruz bi tane tişört denedi çok ta güzel oldu bayıldım yaa bunu alalım dedim kız yine atladı olmadı büyü bedeni al zayıflaman lazım ded halbu ki tam oldu ki satışı yapan da hayır bu beden size göre dedi bunu alın nyseee böyle garip garip davranışlar ne yapmalıyım sinir oluyorum..

tavrımı koyacağım bn de artık iyice sinirim bozuldu zaten düğün stresi var daha da etkiliyor beni bunlar...

tavrımı koyacağım bn de artık iyice sinirim bozuldu zaten düğün stresi var daha da etkiliyor beni bunlar...

Ne kadar kötü niyetli insanlar var.. Sen sadece nişanlına ve düğününe odaklan,kimsenin huzurunu bozmasına izin verme..

çek kenara konuş.bildiğin bişey varsa anlat de benim nişanlı neden yağcı oluyor de,ha anlatmıyorsa davranışlarına anlam veremedim kıskançlığıda konduramadım sana ondan sordum de geç

Ego sorunu var sanırım o bayanın.
Bir ortamda ondan başkasına iltifat edilince çekemeyen tiplerden anlaşılan.
Böyle çok insan var.
Sonuçta o senin nişanlın, hatta yakında eşin olacak.
İstediği gibi iltifat edebilir nispet değil ki bu.
Yanınızdakilerinde size imrenerek bakması gerek, mutluluğunuz daim olsun demesi gerek.
Bence arayı aç görüşme. Düğün hazırlıklarını bahane et gerekirse, hiçte moralini bozma böyle biri için.

karnı dar anam bunların..

sizde bence öyle çok samimi olmayın..siz tişört alırken gitsin uzakta beklesinler..biz de çift olarak dışarı çıkarız ama hiç bir kızın dibimde bitip erkek arkadaşımın tişörtüne yorum yaptığını bilmem..hele de yakışmamış bilmem ne bilmem ne diye..sana ne kadın,ggit kocana yorum yap.. bak sinirlendim durduğum yerde :D

bir daha böyle bi müdehale olursa gülümseyerek lafınızı koyun geçin.. :23:

niye her yerde sizinle ben onu anlamadım. mesafe koy canım en güzeli. uzaklaş biraz. eşini de uzak tut ne olur ne olmaz.

Kıskanıyor mu bilemem de madem rahatsız oluyorsunuz alışverişte bile yanınızda götürüyorsunuz insanları?
Az görüşün kafanız rahat olsun.

Nisanlinda bir acayip yani nispet yapar gibi ...

niye nispet yapsın yanımızdaki insanlarda yeni evli hadi bekar olsalar kıskanırlar dersin...
iltifat etse nispet etmese odun deriz bi acaip olan biz kadılnarız sanırım...

öyle sürekli insanların yanında mıç mıç değildir hem yüzüm asılınca öyle söyledi. kaldı ki kadının yanında kocası var.

Ego sorunu var sanırım o bayanın.
Bir ortamda ondan başkasına iltifat edilince çekemeyen tiplerden anlaşılan.
Böyle çok insan var.
Sonuçta o senin nişanlın, hatta yakında eşin olacak.
İstediği gibi iltifat edebilir nispet değil ki bu.
Yanınızdakilerinde size imrenerek bakması gerek, mutluluğunuz daim olsun demesi gerek.
Bence arayı aç görüşme. Düğün hazırlıklarını bahane et gerekirse, hiçte moralini bozma böyle biri için.

zaten bu durum devam ederse öyle yaopacağım ama sorun şu bunuları biz kadınlar hissediyoruz nişanlıma göre şaka yaptı oluo ona anlatamadım çok ta üstelemedim ki ne kadar kötüsün demesin

sizin iletişiminizi kıskanıyordur açıkca da diyemiyor laf sokuyor kendine göre..çatlasın patlasın boşver nişsanlın ile gezmeye de tek çık bence ne işi var seni çekemeyen insanların sizle

aralarında seninle alakası olmayan bir samimiyet var bence. birbirleriyle kurdukları iletişim dili bu. sana böyle söylerken kızı kızdırdığını (şakalaşma anlamında) sanıyor. kız da ona onun diliyle karşılık veriyor. bana böyle gibi geldi durum.

onların yanında nişanlının konuşmalarındaki abartıya bakarsan sen de anlarsın. yoksa böyle cevap vermeye cesaret edemezdi nişanlına karşı zaten:34:

Şimdi sorun çıkarmak gibi olmasında .
Önceden nişanlınla bir alakası olmuş olabilir mi ?
Ya öyle yada sorunlu bir arkadaş .

Back
X