kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizde mi evlilere ozeniyosunuz. Kafayı yedik toptan galiba
Valla cok ozeniyorum hatta oyle boyle degil

Sabahlari bende kalkip kocama kahvalti hazirlamak istiyorum ortaligi dagitti diye kucuk atismalat

Eve gelecegi saatte pencere onunde beklesmeler....daha neler neler

Kafayi yemekle alakasi yok arkadasim biz kadiniz Yaradan bunu bizim ruhumuza islemis

Bi baksana kiz cocuklari daha 3 yasindan kucaklarina bebeklerini alip hayali tencereler katistirip evcilik oynamiyor mu

Emin ol bekar olupta sana bana yada diger bekarlara kafayi yemissiniz diye tas atan her bekar kadinda icten ice bizim kurdugumuz hayalleri kuruyor

Not: Ama cocugun oldugunu bilmiyordum onun icin guclu olmak zorundasin cunku sen bir annesin

Eksiklerini yasadigin dunyada en guzel hediyeyi bagislamis sana Allah

Kız bi

Bizde Keloğlan izliyoruz çizgi film. Uzun cümleler kurmak istiyorum ama gerçekten beceremiyorum bu aksam

Iste onu bildiğim için bu isyan. Neden ben neden diyorum.
Neden, çünkü bana ne kadar hadi len desen de önünde ki yeni hayata yer acmak için böyle olmasi gerekiyomuş, böyle olmus. Kahve geçtigin yoldan 10 yil gectim.30 yasindaydim. O kadar daralirdim ki kafayi yememek için uzun uzun dualar okurdum adi gelmedi şimdi aklima. Sonra ne oldu. 35 yasinda biriyle tanistim. Aa bi baktim evleniyorum. Ay bi baktim bebegim geldi. Sana şimdi mümkünsüz görünen cok değisik yollar, kapilar acilacak önünde. Burdayim aksi olursa gel bul beni. Yavrum kusum, o oturdugun koltukta ben de oturdum. Ben de baktim duvara bos bos. Ben de izmaritini yedim sigaranin. Ama gecıyo. Hayatta hic bisey bugunku gibi taze kalmiyo. Ölümlere alisiyo insan. Sen şu anda sigara birakan tiryaki gibisin. Aliskanliklar acitiyo seni. Ama geciyo. İnan buna.

Anam sifatsiz adama bak sen pis insan. Gül gibi kadını bırak git sekretere allahın cezası.

Abla valla beni iyisi bulmaz ki nerde öküz var gider onu severim ben.
Yok hiç öyle düşünme, bu bahsettiğim arkadaşımın ex kocası seninkinden beterdi, adam aldatmadığı zamanlarda cebindeki paranın hesabını vermeyen, karısını sürekli eleştirip oran yamuk, buran çıkıntılı deyip hor gören, chat odalarında birileriyle yazışan, eve doğru dürüst para getirmeyen, aldığı her eşyayı satan, eve haciz getiren bir tipti ama işte bu aşkın gözü kör olsun, arkadaşım yine de severdi kocasını, tek dert yandığı aldatmasıydı, öyle bir adamdı ki evine çağırdığı ailece görüştükleriyle bile aldattı.
Şimdi evli olduğuysa dünya iyisi, beyefendi bir adam, yani demem o ki benim arkadaşım o yontulmamıştan sonra beyefendi biriyle evlendiyse sende bulursun bir yüreği güzel, yeter ki olumlu düşün
He bu arada arkadaşım aşkı bulunca bir güzelleşti bir bakımlı kadın oldu sorma, ex'te çöktü resmen hahahahaha

Ben reeldeki dostlarimdan gormedigim desteği senden sizlerden gördüm. Iyi ki varsınız.

Lina sürekli dejavu görmek hastalık belirtisimi sen bilirsin sorayım dedim
Bendede çok fazla oluyor psikolojide yüksek lisans yapan bir arkadaşım beyin acıları ve en iyi anları tekrar eder demişti

Seni rahatsız edecek boyuttaysa git bir psikologa kuzum

Şu dönemde destek alsan fena olmaz zaten ben her yıl iki üç kez gidiyorum sağlıklı olsak bile zaman zaman destek almalı insan imkanın varsa git mutlaka

Bende çocuğu olan insanları kıskanıyorum
Elindekinin kıymetini bilmeli insan
Eş bir yana dursun evlat bu dünyadaki en büyük hazine evladınıza bunu yapmayın
Varlığına şükredecek bir yavrunuz var ona sarılın neolur size çok ihtiyacı var

Bence çok şey fark eder, evet yaşanılan çok kırıcı ama şu an ki tavrı çok çok daha kırıcı.

En azından yuvasını kurtarmak için bişeyler yapsa...
Karakteri batasıca yok olsun gitsin bence ya hiç çabaya girmesin iyi kötü

Abla bu erkek milletini varya ilk hatasinda koycan kapı önüne yoksa olmuyo. Mutsuz olan biz oluyoz

Bence çok şey fark eder, evet yaşanılan çok kırıcı ama şu an ki tavrı çok çok daha kırıcı.

En azından yuvasını kurtarmak için bişeyler yapsa...

Istemem kalsın. Ondan gelecek iyilik Allahtan gelsin

Bende ayni senin gibiyim dugunlere gidemiyorum gelinlere bakamiyorum yeni evlilere hamile olanlara bakamiyorum arkadaslarimin paylastigi dugun fotograflarini gorunce hungur hungur aglamaya basliyorum benim sozumde nisanimda her zaman yanimda olup bana destek olan kizin dugunune gidemedim hayirli olsun diyemedim inan icim gidiyo biri gelip dugunum var dicek diye kalbim kut kut atiyo annemin yakin arkadasi torunu oldu anneme resimlerini gonderip duruyo ona sinirleniyorum nispet yapar gibi diyip kiziyorum yine basliyorum hungur hungur aglamaya sonra kendime kiziyorum bizi bu hale getirenler allahimdan bulsunlar umarim gecicek umarim herkesin dedigi gibi guzel gunler gelcek

Benim dejavular da garip. Ruyalarim hele hiç anlatmayim saçma sapan

Konularına hep genelde denk geliyorum.
Ve şunu diyeceğim sadece,sen çok güçlü bir kadınsın!
Hangimizin hayatı dört dörtlük ki?Ya eşimizle,ya babamız annemizle sorunu var hepimizin.
Senin yaşadığın olay çok ağır hissedebiliyorum,düşününce kendimi yerine koyunca içim daralıyor o adamı parçalamak istiyorum.

Sende bazen kendimi görüyorum,ben hep acı çeksemde hayır dik durmalıyım der gibi kendi içimde yaşıyorum.
Sana tavsiyem şayet cidden böyleysen yapma kahve,içinde hiçbir şeyi büyütme,tutma..
Bak oğlun var,o etkilenmiyor mu sanıyorsun?
Ona mutlu olduğunu hissettir.
Çocuğunla mutlu ol.
Mutlu olmak için bir eşe ihtiyacımız yok.
Benliğimizi sevdikçe hayat bize güzel!

Seninki yılların verdiği alışkanlık,yanılgı hepsinin patlaması...
Gerekirse ağla sızla ara ara içini dökki rahatla.Ama asla ve asla onsuz mutlu olamayacakmışsın gibi düşünme!
Sakın!

Bak ben hiç değmeyecek biri yüzünden çok yas tuttum ama şuan eşimin varlığı,oğlum o kadar huzur veriyorki.
Zamanı gelince doğru insanda elbet çıkacak karşına ama kendini asla salma.

Sana hem boşanmış bir ailenin çocuğu hemde kendisi boş yere acı çekmiş biri olarak söylüyorum.

Zaman tüm acılarını alıp götürecek bu kadar yas tutup depresyona girme.

Minr abla icimizi burcu burcu ümitlerle doldurdun yemin ediyorum

Allah senden razı olsun

Not:Arkadasinin ex kocasida ultra ş....z mis

Vende seni kıskanıyorum eve gelip yemek isteyen kocan yok, bıdı bıdı eden kocan yok, gömleğim hazır değilmi diyen kocan yok, çocuk sıkılıyor bişeyler yapalım dediğinde işim var diyen kocan yok...

Aldatan insan hayatını yasiyor ama masum olan karalar baglayip hayata kusuyor? Cok tuhaf degil mi sizce de?
Beyniniz o adami bosamadan size huzur yok, ilk önce beyninizden bosayin, cekismeli gecer elbet ama biter gider. Her sey insanin kendi elinde.

Abla bu erkek milletini varya ilk hatasinda koycan kapı önüne yoksa olmuyo. Mutsuz olan biz oluyoz
Evet aynen öyle, arkadaşım ailesine söylediğinde destek göremeyince sustu oturmak zorunda kaldı, klasik tavsiyeler verdiler, kocandır, hangi kadın aldatılmıyor ki, kır dizini otur vs.
Yapma dedim ona, hatta gel benle yaşa dedim ama işte toplum ne der, ailesi varken evli barklı arkadaşının evinde ne işi var derler olmaz Mune dedi gelmedi, belki kendince haklıydı fakat en azından daha beterini yaşamayacaktı beni dinleseydi, bir işe girerdi, çocuğu benimkiyle yaşıttı, tek çocuktu o zaman, ben Gül gibi bakardım ne olacak, bir tabak yemek bir döşek değil mi bir oda verirdim, birlikte yer içerdik, toplum böyle durumlarda deli ediyor beni

Her sıkıntının ardinda bir ferahlik vardır. Belkide gercek mutlulugu bulmak icin bunlari yasiyorsun .Olamaz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…