- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Valla cok ozeniyorum hatta oyle boyle degilSizde mi evlilere ozeniyosunuz. Kafayı yedik toptan galiba
Ya senin kocan valla aptall inan ki aptal! sen fıstık gibisin her zaman için de sevilecek bir kadınsın bu konuda hiççç sıkıntı çekeceğine inanmıyorum. ama önce kendini sevmelisin kahvem. oğlunla başbaşayken de gülüp eğlenebilmelisin. birkaç sene önce bu adam yoktu hayatında bal gibi de yaşıyodun. zaten onsuz yapamam demiyosun sadece yaşadıkların gerçekten acı ve haketmedin. bunları aşmak zor kalbin haklı olarak kanıyo.
Ben de bekarım kıskanmaksa ara ara ben de kıskanıyorum sevilmek nasıldır sevmek nasıldır hiçççç bilmiyorum(karşı cins). ama mutluyum müzik açıyorum her sabah hazırlanırken, ayna karşısında aptal aptal dans ediyorum saçımı bi o yana bi bu yana atıyorum zıplıyorum masaya çıkıyorum kıvırıyorum. bunları oğlunla yapabilmelisin. bazen saçma bir filmi keloğlanı açıp deli gibi gülüyorum. mutlu olmak için bunlar yeterli bile; sağlık var oğluş var sen varsın müzik var hayat var nefes var. hee çok istiyosan koca da olur ilerde nolcek elini sallasan ellisi... aynanın önünden geçerken senin yerinde olsam çok başka şeyler söylerdim emin ol!
Neden, çünkü bana ne kadar hadi len desen de önünde ki yeni hayata yer acmak için böyle olmasi gerekiyomuş, böyle olmus. Kahve geçtigin yoldan 10 yil gectim.30 yasindaydim. O kadar daralirdim ki kafayi yememek için uzun uzun dualar okurdum adi gelmedi şimdi aklima. Sonra ne oldu. 35 yasinda biriyle tanistim. Aa bi baktim evleniyorum. Ay bi baktim bebegim geldi. Sana şimdi mümkünsüz görünen cok değisik yollar, kapilar acilacak önünde. Burdayim aksi olursa gel bul beni. Yavrum kusum, o oturdugun koltukta ben de oturdum. Ben de baktim duvara bos bos. Ben de izmaritini yedim sigaranin. Ama gecıyo. Hayatta hic bisey bugunku gibi taze kalmiyo. Ölümlere alisiyo insan. Sen şu anda sigara birakan tiryaki gibisin. Aliskanliklar acitiyo seni. Ama geciyo. İnan buna.Iste onu bildiğim için bu isyan. Neden ben neden diyorum.
Yok hiç öyle düşünme, bu bahsettiğim arkadaşımın ex kocası seninkinden beterdi, adam aldatmadığı zamanlarda cebindeki paranın hesabını vermeyen, karısını sürekli eleştirip oran yamuk, buran çıkıntılı deyip hor gören, chat odalarında birileriyle yazışan, eve doğru dürüst para getirmeyen, aldığı her eşyayı satan, eve haciz getiren bir tipti ama işte bu aşkın gözü kör olsun, arkadaşım yine de severdi kocasını, tek dert yandığı aldatmasıydı, öyle bir adamdı ki evine çağırdığı ailece görüştükleriyle bile aldattı.Anam sifatsiz adama bak sen pis insan. Gül gibi kadını bırak git sekretere allahın cezası.
Abla valla beni iyisi bulmaz ki nerde öküz var gider onu severim ben.
Bence çok şey fark eder, evet yaşanılan çok kırıcı ama şu an ki tavrı çok çok daha kırıcı.Ne farkeder ki köpek olsa. Bidaha o ve ben olamayiz acılar unutulup mutluluğa yol veremeyiz
Bendede çok fazla oluyor psikolojide yüksek lisans yapan bir arkadaşım beyin acıları ve en iyi anları tekrar eder demiştiBen reeldeki dostlarimdan gormedigim desteği senden sizlerden gördüm. Iyi ki varsınız.
Lina sürekli dejavu görmek hastalık belirtisimi sen bilirsin sorayım dedim
Karakteri batasıcaBence çok şey fark eder, evet yaşanılan çok kırıcı ama şu an ki tavrı çok çok daha kırıcı.
En azından yuvasını kurtarmak için bişeyler yapsa...
Yok hiç öyle düşünme, bu bahsettiğim arkadaşımın ex kocası seninkinden beterdi, adam aldatmadığı zamanlarda cebindeki paranın hesabını vermeyen, karısını sürekli eleştirip oran yamuk, buran çıkıntılı deyip hor gören, chat odalarında birileriyle yazışan, eve doğru dürüst para getirmeyen, aldığı her eşyayı satan, eve haciz getiren bir tipti ama işte bu aşkın gözü kör olsun, arkadaşım yine de severdi kocasını, tek dert yandığı aldatmasıydı, öyle bir adamdı ki evine çağırdığı ailece görüştükleriyle bile aldattı.
Şimdi evli olduğuysa dünya iyisi, beyefendi bir adam, yani demem o ki benim arkadaşım o yontulmamıştan sonra beyefendi biriyle evlendiyse sende bulursun bir yüreği güzel, yeter ki olumlu düşün
He bu arada arkadaşım aşkı bulunca bir güzelleşti bir bakımlı kadın oldu sorma, ex'te çöktü resmen hahahahaha
Bence çok şey fark eder, evet yaşanılan çok kırıcı ama şu an ki tavrı çok çok daha kırıcı.
En azından yuvasını kurtarmak için bişeyler yapsa...
Bendede çok fazla oluyor psikolojide yüksek lisans yapan bir arkadaşım beyin acıları ve en iyi anları tekrar eder demişti
Seni rahatsız edecek boyuttaysa git bir psikologa kuzum
Şu dönemde destek alsan fena olmaz zaten ben her yıl iki üç kez gidiyorum sağlıklı olsak bile zaman zaman destek almalı insan imkanın varsa git mutlaka
Yok hiç öyle düşünme, bu bahsettiğim arkadaşımın ex kocası seninkinden beterdi, adam aldatmadığı zamanlarda cebindeki paranın hesabını vermeyen, karısını sürekli eleştirip oran yamuk, buran çıkıntılı deyip hor gören, chat odalarında birileriyle yazışan, eve doğru dürüst para getirmeyen, aldığı her eşyayı satan, eve haciz getiren bir tipti ama işte bu aşkın gözü kör olsun, arkadaşım yine de severdi kocasını, tek dert yandığı aldatmasıydı, öyle bir adamdı ki evine çağırdığı ailece görüştükleriyle bile aldattı.
Şimdi evli olduğuysa dünya iyisi, beyefendi bir adam, yani demem o ki benim arkadaşım o yontulmamıştan sonra beyefendi biriyle evlendiyse sende bulursun bir yüreği güzel, yeter ki olumlu düşün
He bu arada arkadaşım aşkı bulunca bir güzelleşti bir bakımlı kadın oldu sorma, ex'te çöktü resmen hahahahaha
Evet aynen öyle, arkadaşım ailesine söylediğinde destek göremeyince sustu oturmak zorunda kaldı, klasik tavsiyeler verdiler, kocandır, hangi kadın aldatılmıyor ki, kır dizini otur vs.Abla bu erkek milletini varya ilk hatasinda koycan kapı önüne yoksa olmuyo. Mutsuz olan biz oluyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?