kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla olur muyum ki bende beni de seven biri çıkar mı ? Ya cocugumu istemezse. Kicina tekmeyi basarim o zaman. Ben babasına ezdirmiyorum elin adamına mi ezdircem .
Çocuğunu istemeyecek adama aşık olmazsın ki kuzucum

Bak bi hocam var aldatıldı şiddet gördü eşinden ayrıldı
Doçent bu kadın
İki kızı var
Daha geçen hafta nikahına gittim
Şimdiki eşi hiç evlenmemiş bir adam
Evet demeden önce rabbime şükürler olsun iyi bir eş diledim hem eşim hem iki kızım oldu daha ne isterim tabiki evet dedi

Evladına iyi bir abi sana iyi bir eş olacak insan elbet çıkacak karşına sadece zamanı var

Ay öyle adamlar kalmismi hala ne güzel ya

Vay anasını satıyım şanslı kadın

Hayat evlilikten ibaret degilki sadece
bunlari düşunmek için çok zamanin var bence bi süre kafanı dinlemelisin

Bazi konulari i okudum senin durumunu yasadiklarini yazdigin kadariyla biliyorum. Belki bunlari cok kisiden duydun ama yine de soyleyeyim icimde kalmasin. Tamam evli kadinlari bi derece kiskanirsin. Ben de kiskaniyorum o evlileri cunku esimin isi sehir disinda ve 2 aydir gormuyorum ama bu kk daki kadinlari genelleyip kiskaniyorum deme bence, burada esim beni aldatiyor dovuyor diye yazip bosan diyenlere bosanamam gelirim yok bosanamam cocugum var bosanamam bla bla bla diye bahaneler uretenler var. Bence onlar seni kiskansin sen benim gordugum en cesur kadinlardan birisin.

İyiside var bunların elbette

İlki çürük çıktı oda onun karaktersizliği sen iyi adamları hakedıyorsun karşınada çıkacak eminim

Evlilik beni cook korkutuyor bekar takilayim ben en iyisi. Lina valla beni nerde öküz var o bulur

Hiç değer haketmeyen kadınları da tanıyorum. Sonra boy boy fotolar. Tu allah belanı vermesin kader diyorum. Sansima sovup oturuyorum.
Bende bi toparlansam keske

o fotolarin coguna inanmayin,millet sovmen olmus..
sosyal medyada masallah herkes mutlu,cocuklariyla kocalariyla boy boy fotograflar,ozlu sozler vs.
benim boyle seylere gulesim geliyor sadece.

acinizi yasayin tabi ama evladiniz bu durumda en magdur olan aile bireyi.
kac yasinda bilmiyorum ama ilgilenemediginizi dusunuyorsaniz kres kurs vs. bi aktiviteyle oyalayin.
birde pilini pirtini verin eski esinizin,parfumu filan birakmayin ortalikta.
zordur eminim ama zamanla gececek,insanlar ana babalarinin kaybina,evlat acisina alisiyor
Allah beterlerinden korusun.

Vay anasını satıyım şanslı kadın
İşte bu kadında bu adamla tanışmadan önce ne kadar şanssız hissediyordu kendine acıyordu

Sizlerde şanslısınız günü gelmedi sadece

Adamlar şerefsiz çıktı diye sizin hakettiğiniz bumu zannedıyorsunuz

Onlar kaybetti siz hala aynı karakterdesiniz hakettiğiniz sevgi sizi bulacak elbet

ne erkekler var ya ne güzel... böyleleri çok nadir işte... ben de sosyal medyada görmüştüm, hiç evlenmemiş bir adam, bir kızı olan bi kadına aşık olmuş konuşmuş görüşmüşler.

sonra adam kadına evlenme teklif etmiş, kadın kabul ettikten sonra adam çiçeklerle hediyelerle bu sefer küçük kızın yanına gitmiş. ona da diz çöküp ''benim kızım olur musun, beni baban olarak kabul eder misin?'' diye teklif etmiş.
bunu da videoya almış kızın annesi o anda. ay nasıl duygulanmıştım ne güzel adamlar var, allah öyleleriyle karşılaştırsın.

Aslında böyle bişeyin kesinliği yok bulmayadabilir, hatta daha fena bi tecrübede geçirilebilir

Amin güzel insanlar hep iyi insanlarla karşılaşsınlar

Gerçekçi konuşayım, ilk 1 yıl muhtemelen buhranlı geçecek böyle. Sonra kurduğun düzene alışacaksın. Ben 4 yıllık sevgilimden ayrıldığımda 1 ayda alıştım onsuzluğa tabi boşluğu geçmedi, kendimi eksik ve yetersiz hissettim. Sonra sonra alışıyorsun tabi..

Henüz alışamamışken hayatına beyaz atlı prensin girip acılarını dindirmesini bekliyorsun birine aşık olmak çok sevmek istiyorsun, ama gelmiyor o prens tabi.. Sen ne zaman beklemeyi bırakıyorsun hoop karşına biri çıkıyor:) o yüzden düzenin oturduğu acıların hafiflediği hatta geçtiği zaman eminim karşına biri çıkacaktır, ümidini kaybetme, gelecek güzel günler için kendini toparlamaya bak:) dualarımız seninle:*

Aslında böyle bişeyin kesinliği yok bulmayadabilir, hatta daha fena bi tecrübede geçirilebilir
Siz güzelini düşünün hakettiğiniz hayata doğru adım adım gidin

Buna odaklı yaşamayın elbet
Hergün eskisinden daha güçlü olun
İş ev hayatı evladınızla iletişiminiz daha iyiye götürün
En çok kendinize değer verin
İşte o zaman daha sağlam kararlar vereceksiniz

Az önce oğluma çok kötü bagirdim.
Babamı istiyorum dedi
Git o zaman dedim.
Öfke kontrolum yok sinirliyim
Yavrumun ne suçu var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…