Çocuğunu istemeyecek adama aşık olmazsın ki kuzucumValla olur muyum ki bende beni de seven biri çıkar mı ? Ya cocugumu istemezse. Kicina tekmeyi basarim o zaman. Ben babasına ezdirmiyorum elin adamına mi ezdircem .
Çocuğunu istemeyecek adama aşık olmazsın ki kuzucum
Bak bi hocam var aldatıldı şiddet gördü eşinden ayrıldı
Doçent bu kadın
İki kızı var
Daha geçen hafta nikahına gittim
Şimdiki eşi hiç evlenmemiş bir adam
Evet demeden önce rabbime şükürler olsun iyi bir eş diledim hem eşim hem iki kızım oldu daha ne isterim tabiki evet dedi
Evladına iyi bir abi sana iyi bir eş olacak insan elbet çıkacak karşına sadece zamanı var
Vay anasını satıyım şanslı kadınÇocuğunu istemeyecek adama aşık olmazsın ki kuzucum
Doçent bu kadın
İki kızı var
Evet demeden önce rabbime şükürler olsun iyi bir eş diledim hem eşim hem iki kızım oldu daha ne isterim tabiki evet dedi
Evladına iyi bir abi sana iyi bir eş olacak insan elbet çıkacak karşına sadece zamanı var
İyiside var bunların elbetteAy öyle adamlar kalmismi hala ne güzel ya
İyiside var bunların elbette
İlki çürük çıktı oda onun karaktersizliği sen iyi adamları hakedıyorsun karşınada çıkacak eminim
Hiç değer haketmeyen kadınları da tanıyorum. Sonra boy boy fotolar. Tu allah belanı vermesin kader diyorum. Sansima sovup oturuyorum.
Bende bi toparlansam keske
İşte bu kadında bu adamla tanışmadan önce ne kadar şanssız hissediyordu kendine acıyorduVay anasını satıyım şanslı kadın
Çocuğunu istemeyecek adama aşık olmazsın ki kuzucum
Doçent bu kadın
İki kızı var
Sen bi toparlan bu çok sonraki işEvlilik beni cook korkutuyor bekar takilayim ben en iyisi. Lina valla beni nerde öküz var o bulur
Aslında böyle bişeyin kesinliği yok bulmayadabilir, hatta daha fena bi tecrübede geçirilebilirİşte bu kadında bu adamla tanışmadan önce ne kadar şanssız hissediyordu kendine acıyordu
Sizlerde şanslısınız günü gelmedi sadece
Adamlar şerefsiz çıktı diye sizin hakettiğiniz bumu zannedıyorsunuz
Onlar kaybetti siz hala aynı karakterdesiniz hakettiğiniz sevgi sizi bulacak elbet
Konu açılalı o kadar kısa Zaman olmuş.18 sayfa.
Seviliyorsun vesselam.
Bende bunu bil istedim.
Amin güzel insanlar hep iyi insanlarla karşılaşsınlarne erkekler var ya ne güzel... böyleleri çok nadir işte... ben de sosyal medyada görmüştüm, hiç evlenmemiş bir adam, bir kızı olan bi kadına aşık olmuş konuşmuş görüşmüşler.
sonra adam kadına evlenme teklif etmiş, kadın kabul ettikten sonra adam çiçeklerle hediyelerle bu sefer küçük kızın yanına gitmiş. ona da diz çöküp ''benim kızım olur musun, beni baban olarak kabul eder misin?'' diye teklif etmiş.
bunu da videoya almış kızın annesi o anda. ay nasıl duygulanmıştım ne güzel adamlar var, allah öyleleriyle karşılaştırsın.
Sen bi toparlan bu çok sonraki iş
Konsey kurar bakarız hep beraber kimmiş neymiş stalk üstüne stalk yaparız
Siz güzelini düşünün hakettiğiniz hayata doğru adım adım gidinAslında böyle bişeyin kesinliği yok bulmayadabilir, hatta daha fena bi tecrübede geçirilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?