kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne diye bakmış ki abla, al kadının çilesi kim bilir ne üzüldü ne ağladı. Sonra kapısında felçli bi dümbük. E noldu kadının hayatı mok oldu, üstüne bide felçli koca eklendi işlevsiz felçli koca. Al sana kahır. Felçi olmayan yerlerine vuraymış. Kadın olmak zor ya, birazda saflık salaklık var bizde Allah için....

Kadın 70 küsürdü, çocukları ayrılma anne dediler kadın evinde oturdu bekledi, bizim horoz 80'likti

Büyuk konusma bence

En azindan bir avuntunuz var..cocugunuz.Ya bosanip yapayalniz kalsaydiniz.Biraz iyi tarafindan bakin.Siz isteyerek ayrildiniz sanirim esinizle,bir de genc yasta kocasi ölüp dul kalanlari dusunun...

Geberseydi keşke en azından nerde olduğunu bilirdim. Şimdi kimbilir istanbulun hangi ünlü gece kulübünde

Bul bir sevgili hayatını yaşa :) millet seni kıskansın

yalan dunya dizinin bir bölümünde, vasfiye hanim acilay'i teselli ederken söyle bir cümle kurmustu
"herkesin hayati berbattir yeterki dogru acidan bakmasini bil" konuyu okuyunca direkt aklima o geldi...

herkesin sorunlari var kimi anlatir kimi anlatmaz..

ama o dizilerdeki mutluluk tablolari yok kimsenin evinde...
yada yok denecek kadar az...

kimseyi bos yere kiskanma yani...
cocugunla ilgilen sana iyi gelecek tek sey o..
zamanla iyi olacaksin..
istesende istemesende gececek..

Kadın 70 küsürdü, çocukları ayrılma anne dediler kadın evinde oturdu bekledi, bizim horoz 80'likti
Valla tam kart horozmus

O bu degilde benim anlamadigim parasina pul uhruba boyle seyleri migdeleri nasil aliyor

Ablam hazir elin degmisken koca nasil bulunur diye bi topik acsanizda

Bizde KV lerle eltilerle alakali ekşınlı konu acsak olmaz mi Mune abla demi ipeqbojuqu

Ah kuzum sen de boşaniyosun dimi inşallah bigün mutlu oluruz

12 yılımın gagasına tükürdükten sonra,
boşanıyorum canım, iş yapamıyorum, yemek yapamıyorum, çocuklarımla doğru düzgün ilgilenemiyorum..
kendime bakmak pehhh, kaşlar yekpare oldu anacım bıyıklarımı burmayı düşünüyorum
30 yaşında hayat bitmiş gibi yaşıyorum, umudum cennetten misali...
en önemlisi ise hala bir iş bulamamış olmam..
kpss giricem bakalım bakarsınız memur olurum hayaller paris hayatlar falan filan yanii
allah büyüktür, bizide bir yola koymuştur elbette

80 lik mii kart horoz diyince ben 50lerdesir diye düşündüm. 80 nedir ya.
:)))) evet bizim horoz 80 yaşındaydı, birlikte kaçtığı kadında 20 yaşındaydı, paralı adamdı, kaşına gözüne aşık olundu zannetti, karısına çocukları anne sabret, bu adamı boşama o kızla evlenmeye niyetlendi dediler, bizim bu amcanın niyeti cidden o kızla evlenmekti, mal mülk kızın üstüne yapılabilirdi, boşanmamak o dönem için en iyi çözümdü galiba.

Zaten 1 seneye kalmadı dedeye felç geldi. Bende böyle çok hikaye var, bu erkekleri hergün yağlı kazığa oturtsam hırsımı alamam ama işte neyse:))

Yok kız büyük konuşmuyorum ama dediğim gibi yani kendimi tanıyorum
Öyle olmuyo evlilikte işte sen adamı törpulerken kendinde törpuleniyosun zamanlayoksa mümkün degil sorunsuz evlilik zaten.diyen varsada inanmam:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…