Ne diye bakmış ki abla, al kadının çilesi kim bilir ne üzüldü ne ağladı. Sonra kapısında felçli bi dümbük. E noldu kadının hayatı mok oldu, üstüne bide felçli koca eklendi işlevsiz felçli koca. Al sana kahır. Felçi olmayan yerlerine vuraymış. Kadın olmak zor ya, birazda saflık salaklık var bizde Allah için....Ümitle dolsun zaten, ben hemcinslerimi çok seviyorum, hep güçlü olsunlar, ayakta dimdik dursunlar istiyorum, bir sürü kötü şey yaşıyoruz kabul ama hayatta güzel şeylerde var, o güzel şeyler bizi neden bulmasın, karamsarlığa yer yok, olmamalı.
Ne kadar negatif düşünürsen o kadar kötü şeyler oluyor gibi geliyor bana, hiç mi suratım düşmüyor, düşüyor yahu, arada böyle ağlayasım, haykırasım geliyor fakat hemen geçiyor, ben değerliyim, siz değerlisiniz, bir ömrümüz var gelip geçen, bir adam uğruna ömür boyu yas mı tutalım, derdine yansın aldatan adamlar, neler kaçırdıklarını bilmiyorlar, farkına vardıklarında da iş işten çoktan geçiyor, el sallayın tüm kıymet bilmezlere, bizi değil kendilerini kandırdılar, bir zaman sonra da acısı çıkacak çoğundan.
Ben inanıyorum böyle şeylere, bir akrabamız ki yaşı hayli geçkindi, genç bir hatuna aşık oldu, torun torba, eş, çoluk çocuk görmedi gözü, kart horoz bu genç hatunla gittiiiiii, tabii kendini hala genç sanıyor ya, her gece eğlenmeye gitti 20'lik çıtırla, su gibi para harcadı zengindi bizim horoz, birgün a-aaaa horoz fazla efordan felç geçirmesin mi?
Hopppp karısının kapısına bırakılıverdi, horoza ölene kadar o aldattığı eşi baktı, çıtır uçtu gitti, etme bulma dünyası
Kadın 70 küsürdü, çocukları ayrılma anne dediler kadın evinde oturdu bekledi, bizim horoz 80'liktiyapma be mune ablam şoklardayimsimdi kart horozun karisida bakti mi o ş....z e afedersin ben agzi bozuk biri degilim ama bozduruyorlar iste
Ablam bak yine olan sizin akrabanin karisina olmus kalmis onun basina ondaki kalpte tertemizmis ben olsam bakatmiysim acaba
Büyuk konusma benceKızlar ben evlenirsem hepiniz evlenirsiniz. Güzelliğe falan bakmıyo bu işler tamamen şans, ben evlendiğimi düşünemiyorum o kadar uzak geliyo. Çünkü ben erkeği döverim, böle salak salak yok ben senin kocanım triplerine girer falan, yani döverim anlatabiliyo muyum. O bi boka yaramayan erkek egosuna alarjim var. Ben evlenirsem hepiniz evlenirsiniz.
Beni kim nasıl ikna eder hayal bile edemiyorum. çok zor anasını satayım bende depresifim ha. Evliliği kötü gördüğümden değilde ne biliyim hiç bi aşk benim gözümü kör etmez ay ben seviyorum evlencez biz beraber uyucaz beraber uyancaz gibi saçma sapan hayallere kapılıp, düzenimi alt üst edip bilinmezliğin ta içine atılabilcek bi kız değilim.
En azindan bir avuntunuz var..cocugunuz.Ya bosanip yapayalniz kalsaydiniz.Biraz iyi tarafindan bakin.Siz isteyerek ayrildiniz sanirim esinizle,bir de genc yasta kocasi ölüp dul kalanlari dusunun...
Vallaa psikolojik döverim yine döverim. Ezemez beni, çok atarlıyım ben ohKiz bu kadar cesur olma erkek lerde deli gucu olur valla ekipman toplamadan dovme
Gucun yeterse ellerine saglik
İyi sabır varmış kadındaKadın 70 küsürdü, çocukları ayrılma anne dediler kadın evinde oturdu bekledi, bizim horoz 80'likti
Iy halamı takılıyo ya tü yazıklar olsun varyaGeberseydi keşke en azından nerde olduğunu bilirdim. Şimdi kimbilir istanbulun hangi ünlü gece kulübünde
Vallaa psikolojik döverim yine döverim. Ezemez beni, çok atarlıyım ben oh
Yok kız büyük konuşmuyorum ama dediğim gibi yani kendimi tanıyorumBüyuk konusma bence
80 lik mii kart horoz diyince ben 50lerdesir diye düşündüm. 80 nedir ya.Kadın 70 küsürdü, çocukları ayrılma anne dediler kadın evinde oturdu bekledi, bizim horoz 80'likti
Evde onu bekledeniz daha mı iyi olurdu. Şimdi hiç değilse ne hali varsa görsün diyebilirsiniz.Geberseydi keşke en azından nerde olduğunu bilirdim. Şimdi kimbilir istanbulun hangi ünlü gece kulübünde
Iy halamı takılıyo ya tü yazıklar olsun varya
Valla nefret mi kiskanclik mi anlayamadimGeberseydi keşke en azından nerde olduğunu bilirdim. Şimdi kimbilir istanbulun hangi ünlü gece kulübünde
Valla tam kart horozmusKadın 70 küsürdü, çocukları ayrılma anne dediler kadın evinde oturdu bekledi, bizim horoz 80'likti
Bence biri kalbini çalacak..Yok kız büyük konuşmuyorum ama dediğim gibi yani kendimi tanıyorum
Ah kuzum sen de boşaniyosun dimiinşallah bigün mutlu oluruz
:)))) evet bizim horoz 80 yaşındaydı, birlikte kaçtığı kadında 20 yaşındaydı, paralı adamdı, kaşına gözüne aşık olundu zannetti, karısına çocukları anne sabret, bu adamı boşama o kızla evlenmeye niyetlendi dediler, bizim bu amcanın niyeti cidden o kızla evlenmekti, mal mülk kızın üstüne yapılabilirdi, boşanmamak o dönem için en iyi çözümdü galiba.80 lik mii kart horoz diyince ben 50lerdesir diye düşündüm. 80 nedir ya.
Öyle olmuyo evlilikte işte sen adamı törpulerken kendinde törpuleniyosun zamanlaYok kız büyük konuşmuyorum ama dediğim gibi yani kendimi tanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?