Yaparsın hepsini, benim yenge 46 yaşındaydı ayrıldığında ve ne evi vardı ne doğru dürüst işi, azmetti çalıştı, kadın öyle paralı pullu bir kadın değil ama yalnız yaşadığından çok masrafı yok, emekli olduktan sonra da çalıştı, keyfine harcıyor çalıştığını.Abla bunları yapmak için para lazım para için iş lazım işte bende yok. Bulurum bi iş heralde. Uf ne depresifim ya kendimden skldm valla
Amin kuzum rabbim hepimize güzel günler göstersinKuzum benim linam öyle güzelsin ki Rabbim seni hiç sevdiklerinle sinamasin inşallah.
Yaparsın hepsini, benim yenge 46 yaşındaydı ayrıldığında ve ne evi vardı ne doğru dürüst işi, azmetti çalıştı, kadın öyle paralı pullu bir kadın değil ama yalnız yaşadığından çok masrafı yok, emekli olduktan sonra da çalıştı, keyfine harcıyor çalıştığını.
Demem o ki senden yaşça büyük hiçbir maddi desteği iyi bir işi olmayan bir kadın bile hayatını toparladıysa sende toparlarsın, konunun başından beri söylediğim gibi kendine zaman tanıman kafi, herşey yoluna girecek, sen emeklemeden koşmak istiyorsun, herşey adım adım olur, yeter ki sen o adımları birer birer atmak için çabala
Bende seni seviyorum, iyi olacaksın bunu biliyorum kahvem, kendini sev, önem ver, düzelecek herşey iyi olacak, yaraların kabuk bağlayacak, o ex var ya o ex ona da çok şeyler olacak, göreceksin, Allah sağlık versin yeter ki, yavrunla sana huzur, sağlık diliyorum.Seviyorum seni kadın !
Bende seni seviyorum, iyi olacaksın bunu biliyorum kahvem, kendini sev, önem ver, düzelecek herşey iyi olacak, yaraların kabuk bağlayacak, o ex var ya o ex ona da çok şeyler olacak, göreceksin, Allah sağlık versin yeter ki, yavrunla sana huzur, sağlık diliyorum.
Güzel haberlerini de okuyacağız biliyorum
Derdime baktım derdimden igrendim..derdine baktim derdime imrendim..duymussunuzdur mutlaka bu sözü..mesela hic evlat sahibi olmamis biride size imrenecektir..herkesin derdi farkli..herkesin sınavı farklı.. kimi kocadan kimi evlattan kimi sağlıktan kimi psikolojik durumundan sıkıntıli..mutlu insan tyik bu dunyada..herkes bir maske taşıyor..gordukleriniz sizi aldatmasin..sizden ricam lutfen evladiniza iyi bir anne olun..en önemli sey bu hayatta..onu ihmal etmeyin.. Çocukların kalbinde acilan yaralar tamir olmuyor..ben iyi bir isi olan calisan evli dediginiz gibi bir bayanim.. 8 yasinda bırakıp giden bir baba ve onun üzüntüsüyle yeterince ilgi gostermeyen bir annenin çocuğu olarak yetiştim..herseyim var suan.ama içimdeki boşluğun tarifi yok
Ahh sonunda; kahve is back !!Ah inşallah ablacim. . Eski fotograflarima baktım gözlerimin içi guluyormus resmen. Şimdi bi bak o ışık söndü. Ama yeniden ayağa kalkicam toparlanicam evladım için buna mecburum. Kendimi sevicem değer vericem söz veriyorum. Şimdi diplerdeyim ama gökyüzünü görmeme az kaldı hissediyorum.
Inşallah canim benim..Elbette asarsin..saglam dur güçlü ol..Çünkü sen bir annesin.. Allah yar ve yardimcin olsun..Bikac yil sonra bugün üzüldügun hiçbişeyin önemi kalmayacak.. Her gecenin bir sabahi var elbette..Ah tek dayanagim evladım onun bir damla gozyasina babasını bile kurban ederim. Evladım yanımda olduktan sonra her sorunu asarim Allahın izniyle.
Ah inşallah ablacim. . Eski fotograflarima baktım gözlerimin içi guluyormus resmen. Şimdi bi bak o ışık söndü. Ama yeniden ayağa kalkicam toparlanicam evladım için buna mecburum. Kendimi sevicem değer vericem söz veriyorum. Şimdi diplerdeyim ama gökyüzünü görmeme az kaldı hissediyorum.
Bilmiyorum gerçekten ne kadar motive ediyor ama benim bahsettiğim yengem her sabah kalkıp aynada kendine sen kadar güzel bir kadınsın, ne değerlisin öyle, seni seviyorum, bugün çok güzel geçecek, otobüse binince canlarım günaydın, gününüz güzel geçsin sizleri seviyorum diyormuş, annem bile gülüyordu yengemin bu söylediklerine, inanılmıyor pek ama ben ona iyi geldiğini düşünüyorum çünkü dediğim gibi aslında pekte maddi imkanlara sahip değil, evi kira, bir emekli maaşı birde çalışmaya devam ettiği için aldığı para var elinde ama gözlerinin içi gülüyor, hep mutlu, bakımlı ve güzel görünüyor, kendini sevmekle başlamalı işe
Bilmiyorum gerçekten ne kadar motive ediyor ama benim bahsettiğim yengem her sabah kalkıp aynada kendine sen kadar güzel bir kadınsın, ne değerlisin öyle, seni seviyorum, bugün çok güzel geçecek, otobüse binince canlarım günaydın, gününüz güzel geçsin sizleri seviyorum diyormuş, annem bile gülüyordu yengemin bu söylediklerine, inanılmıyor pek ama ben ona iyi geldiğini düşünüyorum çünkü dediğim gibi aslında pekte maddi imkanlara sahip değil, evi kira, bir emekli maaşı birde çalışmaya devam ettiği için aldığı para var elinde ama gözlerinin içi gülüyor, hep mutlu, bakımlı ve güzel görünüyor, kendini sevmekle başlamalı işe
Benim kan grubum negatif bence o yüzden negatif bi insanım ben hemen saliveriyorum kendimi. Ben otobüse binip Günaydın canlarim desem Aval Aval baksalar yüzüme ne bakiyonuz lan diye kavgaya girerim. Negatif insanım çünkü hep en kotusunu düşünürüm
Bende pozitif kana sahibimondan mı dünya yansa ay bugün ne kadar güzel bir gün diyorum.
Olumsuz olma, gençliğini, hayatını negatif duygulara heba etme, böyle klavye ardından yazıyorum diye altın kaşıkla doğanlardan zannetme sakın, bazı şeyleri tırnaklarımla kazıyarak emek harcayarak kazandım, iniş çıkışlarım oldu ama asla umutsuz olmadım, benim belki de en güzel huyum bu ablacım, diğer huylarım çekilmez zatenevin pozitif enerjisiyim, motivasyonu düşen bana gelir, en kötü anda bile kafana takma vallahi hepsi geçecek diyenlerdenim, insanın yek çaresiz kaldığı şey ölüm, gerisi gelip geçiyor, ne yıkımlar yaşanıyor sonra ayağa kalkıp yürümeye devam ediliyor, kaldı ki aldatan bir adam için yıkılmana değmez
Sen kendini sevip değer vermezsen kimse değer vermez, boşuna demiş eskiler önce can sonra canan.
Evleniyoruz çoluk çocuk sahibi oluyoruz, evlendiğimiz adam çekip gidiyor, çocuklar büyüyüp kendi hayatını kuruyor, eee biz? Biz kendimizi sevmez, önemsemezsek hep birilerinin hayatı üzerine kurarsak yaşamımızı, bizim hayatımız ne olacak?
Hayatında bir erkek olmadan yalnız kalmaktan mı korkuyorsun? Kaç kadın evli ama çift kişilik hayatında yalnızlığı yaşıyor bir bilsen, hayatını doldurmalısın, ki dolduracaksın da zaten, şöyle güzel bir iş bulsan gerisi gelecek biliyorum.
Benim kan grubum pozitif de ne oluyor? Şimdi bile sinirden ona buna dalasım var...Benim kan grubum negatif bence o yüzden negatif bi insanım ben hemen saliveriyorum kendimi. Ben otobüse binip Günaydın canlarim desem Aval Aval baksalar yüzüme ne bakiyonuz lan diye kavgaya girerim. Negatif insanım çünkü hep en kotusunu düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?