12 yılımın gagasına tükürdükten sonra,
boşanıyorum canım, iş yapamıyorum, yemek yapamıyorum, çocuklarımla doğru düzgün ilgilenemiyorum..
kendime bakmak pehhh, kaşlar yekpare oldu anacımbıyıklarımı burmayı düşünüyorum
30 yaşında hayat bitmiş gibi yaşıyorum, umudum cennetten misali...
en önemlisi ise hala bir iş bulamamış olmam..
kpss giricem bakalım bakarsınız memur olurumhayaller paris hayatlar falan filan yanii
allah büyüktür, bizide bir yola koymuştur elbette
Bi an babamin akıbetini gorur gibi oldum:)))) evet bizim horoz 80 yaşındaydı, birlikte kaçtığı kadında 20 yaşındaydı, paralı adamdı, kaşına gözüne aşık olundu zannetti, karısına çocukları anne sabret, bu adamı boşama o kızla evlenmeye niyetlendi dediler, bizim bu amcanın niyeti cidden o kızla evlenmekti, mal mülk kızın üstüne yapılabilirdi, boşanmamak o dönem için en iyi çözümdü galiba.
Zaten 1 seneye kalmadı dedeye felç geldi. Bende böyle çok hikaye var, bu erkekleri hergün yağlı kazığa oturtsam hırsımı alamam ama işte neyse:))
Gerginim bugün azcık. Ama kuzu kadınların bu saftirik erkekler yüzünden böyle şeyler yaşamasını hazmedemez oldum ya.. Bizim toplumda var ya hani erkektir bilmem ne zırvalıkları, kadın çeker kadın yola getirir, yuvayı dişi kuş yapar, kadın kahır çeker oyyy tüylerim tiken tiken oldu. off aman ne bileyim ya. Kimsenin kahrını çekemem ben benim başımı ağrıtmasınlar kafasına mı girdim noldum bişe oldum işteHas sen böyle degildin. Damarina basmış birileri senin belli
Zaten bence erkekler bir yastan sonra bir hastaliga kapiliyor " aynaya bakinca kendini 18 gorme hastaligi" allah askina ne yapsin senin burusmus totonu 20 yasindaki kiz!:)))) evet bizim horoz 80 yaşındaydı, birlikte kaçtığı kadında 20 yaşındaydı, paralı adamdı, kaşına gözüne aşık olundu zannetti, karısına çocukları anne sabret, bu adamı boşama o kızla evlenmeye niyetlendi dediler, bizim bu amcanın niyeti cidden o kızla evlenmekti, mal mülk kızın üstüne yapılabilirdi, boşanmamak o dönem için en iyi çözümdü galiba.
Zaten 1 seneye kalmadı dedeye felç geldi. Bende böyle çok hikaye var, bu erkekleri hergün yağlı kazığa oturtsam hırsımı alamam ama işte neyse:))
Allah iyiligini versin cikolata yiyordum bogazima takildiBi an babamin akıbetini gorur gibi oldumAllah muhafaza
Kahve istersen bi kaç manyak organize olup onun şeyini kesebiliriz düşünsene bundan büyük cezamı olur. kolye yapar boynuna asarız onunHuylu huyundan vazgecer mi ? Tü bi kere beni goturmedi öyle lüks yerlere
Ben de 30 um bende de hayat bitti. Finish kapanışı yaptım galiba
Buyuk konusma der kenara cekilirimBidaha evlenirsem 2 olsun :) evlenmeyceem aşk meşk yalan ama zengin birini bulursam anca öyle evlenirim :)
Haklısın öyle tabi, benim sabrım kalmamş heralde ben ondam böleyim.Öyle olmuyo evlilikte işte sen adamı törpulerken kendinde törpuleniyosun zamanlayoksa mümkün degil sorunsuz evlilik zaten.diyen varsada inanmam:)
Geçecek ama yikipta geçmese bari. Bu evlilik için yaptığım fedkarliklari düşünüyorum da ohoo neler neler degermiymis asla degmezmis. Ona verdiğim emeği başkasına verseydim baş tacı olurdumİşte hayat bu Kahve.mutsuzluklarda olmasa mutluluğun ne tadi kalırdı ki.sen şimdi inanmasanda birgun çok mutlu olacaksın.mutsuzluğa dair ne varsa hissediyorsun şimdi,yalnızlık hissi,kıskanma,kendini sevmeme,eski eşine özlem vs..hepsi çok normal çünkü insansın duyguların ve hatırlamak istemedigin bir sürü anılar var hafizanda . olması gereken belki de budur acını yasamak seni daha iyi yapacaksa yaşa.dibe vurmadan yüzeye çikilmiyor bazen.ama kendini umutsuzluğa hapsetme.umudun hep olsun.ne demiş Sokrates:umut her daim vardır.
Geçecek bu günler sende biliyorsun.
Zaten yok oyle bisey benim babam dunyanin en masumudur bi kereAllah iyiligini versin cikolata yiyordum bogazima takildi
Şunu diyen kemçük ağzını döverim kahveBen de 30 um bende de hayat bitti. Finish kapanışı yaptım galiba
yalnız, ben hariç
çevremdeki insanlar, bana
sen güçlüsün, silkelen kendine gel, sen bu değilsin vs vs
onların yanında evet diyorum ben bu değilim, gülüyorum vs..
yalnız kaldığımda ise, küçücük kalıyorum, miniminnacık güçsüz hissediyorum kendimi.
sanki hayat denen olguya tek bilet hakkımız varmışta, ben o hakkımı kullanmış gibi hissediyorum
piskiatırın sözleri geliyo aklıma,
hırsızın hiçmi suçu yok .. dedi bana
onu anlatırken dr a kendimi suçlamışım, ne kadarda ödün vermişim
yeni bir hayat bizleri bekliyo canım, öyle yada böyle yaşanacak, biz anneyiz ..
Şunu diyen kemçük ağzını döverim kahve
No fınısh
Çıkar kafandan bu düşünceyi
Bak buraya yazıyorum zamanı gelince yeniden aşık olacaksın
genelde af etmeler işte tamda sizin bulunduğunuz boşluk dönemlerine denk gelir aman diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?