Yaslari duyunca cevabim degisti.Hele bi durun ya olur insallah daha cok gencsinizDaha ikimizde 20 yaşındayız olur belki
Sakin moralini bozma daha cok kucuksun ben tam 15 sene sonra aldim kucagima bebegimi eminimki sende alirsin doktora git tedavini ol gerisini allah bilir hayirlisini iste ilk birkac yil bende imrenirdim sonradan alisiyorsun takma kafana olum hariç herşeyin çaresi var bak ben 36 yaşımda anne oldumDaha ikimizde 20 yaşındayız olur belki
Sizin moralinizi bozmak istememis konusarak napsin ici gitmistir. Siz bile imrenmissiniz. Hic unutmam dokrorumun bir sozu vardi. Benim dusukten sonra 1 yil cocugum olmadi. Doktorum dedi ki sen boyle olumsuz dusundukce hayatta olmaz dedi. Kotu kotuyu cekermis. Pozitif dusunun.İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydiaynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi
Allah'ım lütfen kızım 20 yaşında anne olmak istemesin
Hadi kadınlar daha erken olgunlaşır diyelim, eşin baba olmak için çok küçük değil mi be canım?Aslında erken olduğunun farkındayım ama evde yalnız kalıyorum hep bugün o bebeği kucagima alınca ben böyle birseyle hiç sıkılmam dedim.. bilmiyorum.
Zamanı gelince, siz de biraz daha büyüyünce olur inşallah. Allah aratmasın.
İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydiaynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi
Ne güzel yazmışsın canım uzun uzun .. eline sağlık..Olumsuz düşünme asla.Sen olumlu düşün ki herşey güzel olsun.Sorun olmayanların olmuyor,sorunu olanların da kolay olabiliyor bazen duyuyoruz yani herşeyin vakti var yaşınız 20 ymiş ne bu acele :) Daha çok küçüksünüz ya.Hayırlı vakitte gelsin inşallah.Sen dua et ve Allah'a bırak o dogru Zaman'da gönderecektir.Bizim bırak 1 yılı 3 yıl olmadı daha 2 ay önce hamile kaldım geçen hafta kürtaj oldum.Pes ettim mi hayır,isyan ettim mi hayır...Alan da Allah veren de Allah dedim.Hiç olmamış gibi aynı hevesle devam ediyorum ama kendimi de yıpratmıyorum.Çünkü hamile kalmak doğurmak kolaydır önemli olan güzel yetiştirmek ve hayırlı evlada sahip olmaktır.Eşin iyiyse kıymetini bil.Pozitif düşün.
Biz de gezdik tozduk eşimle artık olmuyor dedik.Sürekli gezdik kafa dağıttık hamile olduğumu ögrendim.Şimdi yine aynı şekilde kafamı dagıtıyorum hayırlı vakitte tekrar sağlıkla ve hayırla gelecek bir evlat diliyorum.
Eşinle Mutlu olmaya bak bu yaşlar bir daha gelmez.Ayrıca o yaşlarda annemle babam evlenmiş severek ve bir süre olmamışım annemdeki problemden dolayı 1.5 senelik evliyken hamile kalmış annem ve ben olmuşum.Sonuç ne peki babam eşten de çocuktan da hevesi almış ben 1.5 yaşındayken boşanmak istemiş :) Boşanmışlar ve ikiside şuan başkasıyla evli tekrardan çocukları oldu olan da bana oldu işte.Bazı şeyleri zorlamamak gerek.Akışına bırak ve hayırlısı de.Ne güzel yazmışsın canım uzun uzun .. eline sağlık..
İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydiaynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?