- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Hanımlar,
sakin olalım, genç evet ama eşi de isteyince üstelik kendisinde bazı problemler olduğunu söylüyor, ya olmazsa tedirginliği yaşıyor olabilir, eşinin üzülmesiyle de daha kötü olmuştur konu sahibesi.
Eş diyoruzeşi sadece üzülmemiş kiMune
konuşmamış bile konu sahibiyle, direkt yatmış uyumuş
eş zamanlı başka bir konu var BDV'da
asker eşi kocasından dayak yiyor, 4.5 yaşındaki kızı da dayak yiyor, üye birşey yapamıyor
işte bu bilinçsizlikler yüzünden olan çocuklara oluyor
İyi geceler....Eşimle nerdeyse 1 yıldır evli sayılırız .. Çocuğumuz yok ama ikimizde çok istiyoruz ama malesef bende birden fazla sorun var ... Bugün bi arkadaşım doğum yapmış onun bebeğini görmeye gittik .. O kadar küçük o kadar tatlıydı ki .. Ama en kotusude eşimin bebeği kucağına aldığında duygulanmasiydiaynı şekilde bende .. ikimizde çok imrendik cook .. Kendimi şu an çok gereksiz ve yetersiz hissediyorum.. moralim çok bozuk.. evden çıkarken gayet iyiydik eve gelince eşimin suratı düşüktü ve hiç konuşmadan uyudu.. anladım ama ben çok imrendi
Canım bu duyguları hissetmek için ne kadar da kucuksunuz.daha çocuk sahibi olmak sizin için çok erken zaten.hic takılma inan uzulme zamanı gelince olur çocuğunuz sağlıkla evlat sahibi olursunuzDaha ikimizde 20 yaşındayız olur belki
Eşim askere gitmiyoresiniz daha askere bile gitmemiştir muhtemelen bence bi 3 5 sene bekleyin zaten çocuk için asıl şimdi çocuk olsa sıkıntılı günler sizi bekliyor olurdu
Bende postmenopoz ve polikosttik över ve adet düzensizliği ha bi de hormon eksikliği varÇok iyi anlıyorum seni çünkü aynı durumdayım. Neyse ki senin eşin de daha küçük ama benim eşimin yaşı tam zamanı.. Rabbim isteyen herkese hayırlı ise evlat nasip etsin. Senin problemin ne bu arada? Bende endometriyozis var.
eşi sadece üzülmemiş kiMune
konuşmamış bile konu sahibiyle, direkt yatmış uyumuş
eş zamanlı başka bir konu var BDV'da
asker eşi kocasından dayak yiyor, 4.5 yaşındaki kızı da dayak yiyor, üye birşey yapamıyor
işte bu bilinçsizlikler yüzünden olan çocuklara oluyor
Canım, eşinle yaşınız çok genç. O yüzden pek çok kişi henüz erken demiş, şakaya vursalar da rahatlatmak için biraz seni. O yüzden daha çocuksunuz laflarına pek takılma. Gerçekten çocuk oluyor insan ve çocuğuyla beraber büyümek de çok keyifli.Ben ne anlattım millet neye takmış ... yok kesin adet duzensizligiymis bilmem ne ... sanki ben farkında değilim yaşımın.. sanki ben farkında değilim eşimin yaşının.. Benim eşim evet 20 yaşında hatta benden 6 ay küçük .. Ama o hiç de çocuk değil .. bütün gün insanlarla uğraşan mesleğiyle gurur duyduğum bi tanecik polisim o benim ... bi çoğunuzun kocasından da daha daha daha olgun ... burda bizim üzülme sebebimiz bende olan sorunlar dolayısıyla hiç olmama korkusu .. 5 yıl sonra olacak deseler hiç kafamıza takmayız ... ayrıca bende ki sorularda adet düzensizliği gibi basit şeyler değil.. neyse daha fazla konusmicam... kötü yorum yapanların hepsi allah kalbinize göre versin herseyi
Canım benim seni en iyi bizim gibiler anlar. Benim Esimde polis. Halinden anlamayan oturup ağzını doldura doldura konuşur. Sen hiç üzulme madem ki erken menapoz gibi sorunun var. Hiç vakit kaybetme canım benim. İyi bir doktor bul kendine. Üzme kendini hersey vaktinde oluyor. Kimseyi takma kafana bu isler strese gelmez. Bırak kim ne derse desin.allah büyüktürBen ne anlattım millet neye takmış ... yok kesin adet duzensizligiymis bilmem ne ... sanki ben farkında değilim yaşımın.. sanki ben farkında değilim eşimin yaşının.. Benim eşim evet 20 yaşında hatta benden 6 ay küçük .. Ama o hiç de çocuk değil .. bütün gün insanlarla uğraşan mesleğiyle gurur duyduğum bi tanecik polisim o benim ... bi çoğunuzun kocasından da daha daha daha olgun ... burda bizim üzülme sebebimiz bende olan sorunlar dolayısıyla hiç olmama korkusu .. 5 yıl sonra olacak deseler hiç kafamıza takmayız ... ayrıca bende ki sorularda adet düzensizliği gibi basit şeyler değil.. neyse daha fazla konusmicam... kötü yorum yapanların hepsi allah kalbinize göre versin herseyi
Çok gençsiniz,çok yeni evliliginiz,gezin ,tozun tadını çıkarın,5 sene sonra olsada olur çocuk,25 yaşındayken siz. Acele etmeyin. Ben 28 yaşında evlendim,2 sene sonra çocuğum oldu,şayet 20 yaşında evlenseydim beklerdim 5 sene,keyfime bakardım. Ha bebek/çocuk dünyanın en güzel şeyi asla pişman değilim kızımı doğurduğum icin ama insanin hayatını,düzenini tamamen değiştiriyor. 4.5 yaşında yeni yeni kızımla dısarı çıkmak zevkli olmaya başladı. Markete bile giderken aman uyku saati aman yemek saati aman altı pislendi,diye kırk kez düşünerek gidiyorsun.Bebekken,emzirmek,alt değiştirmek için 2 saatliğine kahvaltıya gidince bile sayısız kez arabaya giderdim. Sütten kesince acıktı ne yese derdi olmaya başladı dısardayken,bez değiştirme aynen devam. Bezdende kurtulunca biraz rahata erdim. Şimdi şimdi rahat hareket ediyoruz,birlikte keyifli,kaliteli vakit geçiriyoruz dısarda.Daha ikimizde 20 yaşındayız olur belki
Iyi de normal olan bu değil ki. Sen 21 yaşında üçüncü diyorsun. Demekki neredeyse çocuk yaşta evlendin. Ne yaşadın ne gördün ki. Hayatın çocuktan ibaret olmus. Bu kadar sorumluluğu bu yaşta alabildiysen bravo sana.21 yaşındayım 3. ye hamileyim illa doğurmak için 30 u mu beklemek gerekiyor yoksa çoluk çocuksunuz diye dalga geçilmelere ya da aklını peynir ekmekle mi yedinlere maruz kalmak zorunda mıyız bence değiliz annelerinize sorun bakalım kaç yaşında evlenmiş doğurmuşlar rahatsızlığım var demiş onla bile dalga geçenler olmuş pes
Direkt tüp bebek deneseniz olmuyor mu?Bende postmenopoz ve polikosttik över ve adet düzensizliği ha bi de hormon eksikliği var
Abartmışsınız yani.Daha ikimizde 20 yaşındayız olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?