Kiskanmam sacmami sizce..

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Esimin bir arkadaşı sevgilisiyle beraber bize geldi. 15 gün falan bizde kalacaklar.. ilk görüşte kızı beğendim hareketlerini falan ama sonra bilmiyorum .. bir kaç kez beni sinir etti.. konuşma sırasında beni adam yerine koyup cevap vermemesi falan ... Bu akşamda hep beraber oturuyorduk. Esimin arkadaşı lavaboya gitti.. üçümüz kaldık.. eşimle kız sohbet ediyordu.. bende televizyon izliyordum.. sonra bir baktım eşim kızın elini tutmuş . Neymiş savunma taktikleri de bilek kıvırmayi öğretiyormus.. polis olduğu için kız öğrenmek istemiş. İlk gördugumde çok sinir oldum.. sonrasında eşim suratimdan anladı ama ben bişey söylemedim .. kıskandığı mı belli etmek istemedim.. çok sinir oldum.. elimden biseyde gelmiyor.. eşimin en yakın arkadaşı sonuçta..

Nisanliyim aşırı kiskancliklarim da yoktur. Ancak evliyken sevgili bi'ciftin gelip evimde 15 gun kalmasini istemem. Ben de rahatsiz olurum bi'zahmet onlar da rahatsiz olsun.
Bilemedim tanimiyorsunuz da kiza, ne gerek var bu kadar gun evinize sokmaya...

Bana birşey sorulmadi ki.. bunlar eşimle konuşup bileti almış bile

Bana birşey sorulmadi ki.. bunlar eşimle konuşup bileti almış bile
O zaman sizde eşinize sormadan bi arkadaşınıza gidin bi kac günlük.Kendi ağırlasın misafirlerini madem sorma gereksinimi hissetmiyor.

Ama kıskanacak bi şey yok bence.Esin arkadaşının sevgilisine asılacak karaktersizlik de bi adam değildir herhalde.Ona takılma seni adam yerine koymayışına takıl derim

Buraya yeni atandı eşim.. hiç kimsem yok... Bu zaman a kadar eşini hiç bir kıza bakarken bile görmedim.. bu kıza da bakmadı.. ama birşey göstermek için dahi olsa elini tutması beni deli etti yalan yok.. o yanlış anlamasın diye ben onun arkadaşıyla çok mesafeliyim. Bilmiyorum.. ama kız çok uyuz birşey

O zaman istemeyeceksin evinde yahu sen o evin hanımı degil misin?Ben en yakın arkadaşımı istemem evimde 15 gün misafir.

20 saatlik yoldan gelmişler ben ne yapabilirim ki ... Eşim e bi kaç kere soyledim 15 gün çok değil mı sence dedim. Bencedee çok ama ne yapim aşkım çocukluk arkadaşım o diyor

Eşini cek kenara konus. Esin mi hizmet ediyor da sormadan etmeden bu kadar uzun misafir kabul ediyor. Insanin anasi babasi 15 gun kalmiyor.

Şimdi Allah var kız herşeye yardım ediyor. Ama ben bugün ki gördüklerime sinir oldum sadece.. herseyi bi kenara bırakın bende rahatsızım zaten. Evimiz 1+1 .. bi kaç gün olsa neyse.. ikisi de öğrenci olduğu için tatili Bursa gecireceklermis

Bide bu kızın nasıl ailesi var ya .. bende esimi seviyorum bizde sevgili olduk.. tamam bizde buluştuk yalnız kaldık.. ama 15 gün ben eve gelmicem de.. annem kıyamet i koparirdi

Ben de asiri kiskanc bi insan olarak sizi cok iyi anliyorum. Bu tip seyleri bir iki jere daha yaparlarsa, esinize rahatsiz oldugunuzu soylemenizi oneririm.

1+1 de 15 gunluk sevgili misafiri.. Allah yardimciniz olsun walla. Bana daral gelirdi heralde.

Taslanicam belki ama ben evimde evli olmayan çiftin kalmasından huzursuz olurum, istemem yani. Ama sizin olay aşmış 15 günden bahsediyorsınuz. Ne bu, sanki kv gelmiş memleketten, iki hafta ya!!!

Akşam çaya gelecek misafir için bile eş sorar, hanımın gönlünü eder.1+1 ev, 15 gün yatılı misafir ve bana sormadan kabul etmiş diyorsunuz. İnş bu olaydan bi ders çıkarirsiniz.

Kiza yahut ailesine kusur bulmayin. Gozunuze de batmasin çünkü kusur esinizde.

Son düzenleme:

İnsanların öncnelikleri, değer yargıları gerçekten beni şaşırtıyor. Eşler annesini bile çağırırken birbirine danışırken, öğrenci olan arkadaşını sırf tatilini yapsın diye eve çağıran bir koca var, siz ise sevgilisine takıksınız. 'Napıyım aşkımmçocukluk arkadaşım' demek bir açıklama değildir. Siz neden bunu normal karşılıyorsunuz? Olayı sorguladığınız yer yanlış bunu söylemeye çalışıyorum. İnsanların 15 gün birinin evine çökmesi de garip. 1+1 ev. Polis olan kim bu arada eşiniz mi? Kız polis olduğu için öğrenmek istedi yazmışsınız. Sonra öğrenciler yazmışsınız. Eşiniz polis de ondan mı öğrenmeye çalışıyor?

15 gün çok fazla bir süre benim için. El olayında eşiniz uygun görüp tutmuş, savunma taktiği göstermiş. Daha önemlileri varken neden bunu göstermiş onu da anlamadım. Rahatsız oluyorsanız eşinizle konuşun kızla arasına mesafe koysun.

Yanlış anlama da kıskançlığı geçtim sırf prensip olarak bile uygun değil atarım yaka paça döve döve evden. Eşimi de atarım sokakta kıvırsınlar ellerini kollarını. Ben eşimin el sıkışma selamlaşma harici kadınlarla temasını onaylamıyorum. Benimkinin de böyle bir talebi yok dikkatlidir olmak zorunda.

Bazı kadınlar böyle ruh hastası oluyor,eşine ilgisi olmasa da seni sinir etmek mi diyeyim, burda kuralları ben koyuyorum istediğimi yapabilirim havası mı diyeyim, bir fesatlıkları oluyor. Olay eşinde bitiyor. Biraz gevşek davranmış.

Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim, bir evde böyle uzun bir süre kalınacaksa gelecek kişiler nezaket gereği direkt evin kadınından izin almalı. Bizzat.

Ben çok kıskanç bir insanım. Ben olsam misafiri asla kabul etmem nişanli olurlar evli olurlar tamam o da tatil için yine etmem başka ciddi bir durum olursa. Tatil için insan böyle rahatsız edilir mi. Gitsinler ev kiralasınlar yada otel tutsunlar.Ama sevgililer ve üstelik kız sevgilisinin evinde de degil sevgilisin arkadaşının evin 15 gın kalacak tabi ki herkesin bakış açısı farklı ama bana göre ters bir durum. Kalmayı geçtim bir günlügüne oturmaya gelseler dahi ben oyle bir sey gorsem kalkarım hazırlanırım hicbir sey demeden çıkar giderim düsününce bile sinirlendim. Ben esinizle konuşun tepki verin

Aynen katılıyorum. Tokalaşma normaldir. Gerisi kesinlikle olmaz. Ne el taktiği öğretiyormuş canım? Konu sahibi niye kıskandığını belli etmemiş anlamadım. Zayıflık mı bu. Onların yaptığı asıl terbiyesizlik. Ayrıca öyle el taktiği öğretmeyi, savunma hareketi öğretmeyi falan iyi biliriz biz. Bir de bilardo öğretsin arkasına geçip tam olur. Liseli ergenlerin flört taktikleri bunlar. Ben olsaydım o sırada kalkardım ayağa, erkeği de çağırır onların yanında eşime ben senin başkalarıyla flörtleşmeni izlemek zorunda değilim, evimde bu kadar uzun süre tanımadığım insanları ağırlamak zorunda da değilim. Ya misafirlerine otel ayarla ya da kendin de git onlarla derdim. Oh mis.

biz de bi kaç defa sevgili kabul ettik. kız benim erkekte eşimin çocukluk arkadsydı yani ikisinide tanıyoduk. sonra yıllar gectı bunlar ayrıldı falan eşimin arkadsı başka bi kız arkdsyla geldi. o gün konustuk eşimle evli olmayan kımseye evimize yatılı almıcaz dıye. gerçi daha öncekilerede ayrı odalarda yatak hazırlamıstık. ama yınede rahatsız edici bi durum. ben de kıskanç bi insan değilim diyodum ama meğer eşimi kıskancak bi ortamım olmamıs. içimden canavar cıktı. ve eğer bu olay bnm evimden cıksaydı yıne bi canavar cıkardı. hayırdır ya ? insan biraz kendi bilcek ne savunma hareketıymıs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…