Bana birşey sorulmadi ki.. bunlar eşimle konuşup bileti almış bileNisanliyim aşırı kiskancliklarim da yoktur. Ancak evliyken sevgili bi'ciftin gelip evimde 15 gun kalmasini istemem. Ben de rahatsiz olurum bi'zahmet onlar da rahatsiz olsun.
Bilemedim tanimiyorsunuz da kiza, ne gerek var bu kadar gun evinize sokmaya...
O zaman sizde eşinize sormadan bi arkadaşınıza gidin bi kac günlük.Kendi ağırlasın misafirlerini madem sorma gereksinimi hissetmiyor.Bana birşey sorulmadi ki.. bunlar eşimle konuşup bileti almış bile
Buraya yeni atandı eşim.. hiç kimsem yok... Bu zaman a kadar eşini hiç bir kıza bakarken bile görmedim.. bu kıza da bakmadı.. ama birşey göstermek için dahi olsa elini tutması beni deli etti yalan yok.. o yanlış anlamasın diye ben onun arkadaşıyla çok mesafeliyim. Bilmiyorum.. ama kız çok uyuz birşeyO zaman sizde eşinize sormadan bi arkadaşınıza gidin bi kac günlük.Kendi ağırlasın misafirlerini madem sorma gereksinimi hissetmiyor.
Ama kıskanacak bi şey yok bence.Esin arkadaşının sevgilisine asılacak karaktersizlik de bi adam değildir herhalde.Ona takılma seni adam yerine koymayışına takıl derim
O zaman istemeyeceksin evinde yahu sen o evin hanımı degil misin?Ben en yakın arkadaşımı istemem evimde 15 gün misafir.Buraya yeni atandı eşim.. hiç kimsem yok... Bu zaman a kadar eşini hiç bir kıza bakarken bile görmedim.. bu kıza da bakmadı.. ama birşey göstermek için dahi olsa elini tutması beni deli etti yalan yok.. o yanlış anlamasın diye ben onun arkadaşıyla çok mesafeliyim. Bilmiyorum.. ama kız çok uyuz birşey
Şimdi Allah var kız herşeye yardım ediyor. Ama ben bugün ki gördüklerime sinir oldum sadece.. herseyi bi kenara bırakın bende rahatsızım zaten. Evimiz 1+1 .. bi kaç gün olsa neyse.. ikisi de öğrenci olduğu için tatili Bursa gecireceklermis
Aynen katılıyorum. Tokalaşma normaldir. Gerisi kesinlikle olmaz. Ne el taktiği öğretiyormuş canım? Konu sahibi niye kıskandığını belli etmemiş anlamadım. Zayıflık mı bu. Onların yaptığı asıl terbiyesizlik. Ayrıca öyle el taktiği öğretmeyi, savunma hareketi öğretmeyi falan iyi biliriz biz. Bir de bilardo öğretsin arkasına geçip tam olur. Liseli ergenlerin flört taktikleri bunlar. Ben olsaydım o sırada kalkardım ayağa, erkeği de çağırır onların yanında eşime ben senin başkalarıyla flörtleşmeni izlemek zorunda değilim, evimde bu kadar uzun süre tanımadığım insanları ağırlamak zorunda da değilim. Ya misafirlerine otel ayarla ya da kendin de git onlarla derdim. Oh mis.Yanlış anlama da kıskançlığı geçtim sırf prensip olarak bile uygun değil atarım yaka paça döve döve evden. Eşimi de atarım sokakta kıvırsınlar ellerini kollarını. Ben eşimin el sıkışma selamlaşma harici kadınlarla temasını onaylamıyorum. Benimkinin de böyle bir talebi yok dikkatlidir olmak zorunda.
Bazı kadınlar böyle ruh hastası oluyor,eşine ilgisi olmasa da seni sinir etmek mi diyeyim, burda kuralları ben koyuyorum istediğimi yapabilirim havası mı diyeyim, bir fesatlıkları oluyor. Olay eşinde bitiyor. Biraz gevşek davranmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?