15 günlüğüne annen baban eşine haber vermeden size gelse eşin ortalığı ayağa kaldırtırdı bence. Ne alaka ya bir hafta bile fazla arkadaşın kalması için...Bana birşey sorulmadi ki.. bunlar eşimle konuşup bileti almış bile
Esimin bir arkadaşı sevgilisiyle beraber bize geldi. 15 gün falan bizde kalacaklar.. ilk görüşte kızı beğendim hareketlerini falan ama sonra bilmiyorum .. bir kaç kez beni sinir etti.. konuşma sırasında beni adam yerine koyup cevap vermemesi falan ... Bu akşamda hep beraber oturuyorduk. Esimin arkadaşı lavaboya gitti.. üçümüz kaldık.. eşimle kız sohbet ediyordu.. bende televizyon izliyordum.. sonra bir baktım eşim kızın elini tutmuş . Neymiş savunma taktikleri de bilek kıvırmayi öğretiyormus.. polis olduğu için kız öğrenmek istemiş. İlk gördugumde çok sinir oldum.. sonrasında eşim suratimdan anladı ama ben bişey söylemedim .. kıskandığı mı belli etmek istemedim.. çok sinir oldum.. elimden biseyde gelmiyor.. eşimin en yakın arkadaşı sonuçta..
Öz kardesimi bile sevgilisiyle 15 gun kabul etmem...ne halt yemeye elin evine gelirler...gerci esinizin size sormasi gerekti....artk olan olmus...kovacak degilsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?