Kiskanmam sacmami sizce..

Allaaaaaahhhh!!!! Gel de kocayı vurma!!
Ay gitsin okulunda öğrensin taktikleri.
Eşinizi bilmem ama kız güvenilir gelmedi.
Daha çok sinir olacaksınız.

Bence ilk önce esinle konus senden habersiz boyle ömürlük kalmalı misafir kabul etmesin bundan sonra. 15 gun nedir ya. 15 gun kaynana kalmiyor gelinij evinde.

El tutması olayida esin oyle bir insan değilse gercekten iyi niyetli yapmış olabilir. Ama esinle güzelce konusup rahatsız oldum yine de ben dikkat eder misin bir daha desen sorun olmaz bence.

Reactions: KV_
Öncelikli olarak eşinizin 15 gün kalacak misafiri size haber bile vermemesine sinir olun. Nasıl bir yok saymaktır bu? İkinizin ortak arkadaşı olur, sevdiğiniz insanlar olur ağırlarsınız ama bu kız sizi hiç tanımadığı halde pat diye evinize gelebiliyor. Resmen başbaşa kalmak için evinizi ve sizi kullanıyorlar. Çok sinir bozucu gerçekten.

Böyle bir misafirlik için sana nasıl sormaz??
15 gün evimde ağırlayacağım insandan haberim yok!.. düşünüyorum da, burnundan getirirdim...

Tepkini koy arkadaşım. Bu dünyada Allah'tan başka kimseye güvenmeyeceksin. İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler.. Belki zerre art niyetle o eller tutulmadı ama insanız, beşeriz, şaşarız, duyguları olan, vesvese fısıldanan insanoğluyuz.. Elinde olmadan birbirlerinden etkilenmeleri oldukça olası.. Bu dünyada ne olmaz denilenler oluyor. Kocanın samimi arkadaşının kız arkadaşıymış falan dinleme..

Eşine de tepkini koy. Yaptığı yanlışın farkına varsın. Aynısını kocanın arkadaşıyla sen yapsaydın tepkisi ne olurdu acaba!!! O kıza da dillendirmek istemiyorsan bu rahatsız olduğun durumu soğuk davranarak bunu belli et..

Normalde kesinlikle yangına körükle gitmem. Zaten o niyetle de bunu söylemiyorum.. Hep iyi tarafından bakmaya çalışırım olayların tavsiye verirken ama tavrını koy eşinle aranı bozmadan bu durumun..

burda tabi ki herkes kendi açısından bişeyler yazıyor. bakın 15 gün sevgilisiyle tatile çıkar bu bizi ilgilendirmez. aile değerleri ya da yaşam tarzı da bizi ilgilendirmez. kızın annesi izin veriyor diye laf atma hakkına sahip değiliz.

gözümle görmediğim için bişey diyemicem el tutma olayına ama genel olarak bu durumda ben olsam eşime kızarım. 15 gün çok ayrıca 1+1 evde yaşıyorsunuz. işleri var halletmeye geldiler desek idare edilir bi kaç gün ama onlar keyif yapcak diye ben 2 hafta rahatımdan olamam. üstelik çalışıyorsam. gerçi çalışıyomusunuz bilmiyorum.

herneyse. öncelikle bunu konuşmanız gerekirdi eşinizle . insanlar kafalarına göre 2 hafta gelmiyodur ya.

neden otelde kalmıyorlar. 2-3 günü anlarım hadi. Bir de hadi sizi geçtim. 15 gün elalemin evinde kalmaya ben de rahat edemem.

Belkide sizin tatil planınız vardı nasıl bir anlayışsızlıktır bu . 1+1 evim olacak kocam benden habersiz 15 gün misafir kabul edecek. ne münasebet yahu
Kaç gün kaldı gitmelerine?

ne münasebet 15 gun evimde arkadasiyla sevgilisi.evli bile olsa istemem ben.hadi bir iki gun ziyarete gelir tamam 15 gun nedir yahu..esiniz sizden izinsiz nasil tamam der onuda anlamis degilim.enterasan yani..el tutma olayina gelince kotu niyetle degildir elbet ama yinede boyle seyler yapmamak lazim bence.bak kiskanmissin dogal olarak mahel vermemek lazim bu tur davranislara..kizin sizi yok gibi davranmasida saygisizlik sizin evinize gelmis ilgi odagimi olmaya calisiyor.hic hos degil bence.bana ters seyler ne giderim nede kabul ederim..

Esim benden habersiz aksam caya bile misafir davet edemez, 15 gun yatili misafirden bahsediyorsunuz ustelik. Valla tebrik ediyorum sabrinizi. Ama ben olsam bu olayi da bahane ederek postalardim ikisini de. Esinizle konusun, acil bir planiniz ciksin, aileleriniz size gelecek olsun , eviniz de kucukmus zaten. Boylelikle kurtulmuş olursunuz.

elini tutmak baska sey, bir teknik ogretirken gormek baska. olayi subjektif anlatmayin ki tam yorumlayalim. ayrica 15 gun ne misafirligi?

Bir daha kesinlikle kabul etme. Kizada haddini bildir ama direk değil ben eşi mi çok kıskanıyorum birisiyle tokalastigi zaman bile sinirleniyorum falan de anlar zaten essek değil ya. Ay Allahtan benim eşim öyle dostunu falan kabul eden biri değil en fazla bir gün kalabilir. Ablası arkadaşıyla oturmaya geldiğinde bile burnundan getirmiştim elini tutsa ucardim heralde

Öz kardesimi bile sevgilisiyle 15 gun kabul etmem...ne halt yemeye elin evine gelirler...gerci esinizin size sormasi gerekti....artk olan olmus...kovacak degilsiniz...

Öz kardesimi bile sevgilisiyle 15 gun kabul etmem...ne halt yemeye elin evine gelirler...gerci esinizin size sormasi gerekti....artk olan olmus...kovacak degilsiniz...

Direkt kovamayabilir ama ima edebilir. Komsumuzun oglu 4 yasinda. Bize annesi olmadan geliyor, cok da severim cocugu. Ama bazen cok fazla oturuyor ve ben yatip uyumak istiyorum. Canim bize tekrar gel tamam mi diyorum, cocuk bile anliyor gitmesi gerektigini. Tamam diyip oyuncaklarini toplayip gidiyor yavrum :)

Konu sahibi de, annemler memleketten gelecekmis, size de ayip oldu ama baska bir sefere telafi etmeyi cok isteriz diyebilir.

Elini tutmasa neyse dekimse kusura bakmasin kiskanilacak bir şey var malesef. S..rım teknigine. Defolsun gitsin baska yerden ogrensin.

Olaya bak ya. 2 dk arkami döneyim esim elin karısıyla el ele.

Emin olun konu sahibi deseydi ki 15 gün esimden izinsiz misafir çağırdım, cocuk bana savunma teknigi ogretmek için elimi tuttu vs herkes konu sahibini taslardi. Ama söz konusu erkek! olunca problem yok! Ne kadar da masum..

Son düzenleme:
Cok sinir bir durum bende cok kiskanirdim esimle kavga ederdim ..bu tip bi kiz esimin kuzeninin esi bize gelmislerdi..kizla bisey konusuyoruz cani istediginde kalkip baska bir tarafa gidiyor lafim yarida kaliyor deli olmustum nefret ederim bu tiplerden..sonra bi baktim esimle oyle bi muhabbet ediyor ki bi saniye gozunu ayirmadan ..donmus banada diyor ki cocuklar durmuyor onlara bi meyve tabagi hazirlasana ..olur hanimefendi baska bir emriniz varmiydi dedim..o an herkes bana dondu noluyor diye..kiza ters ters baktim..10 dk icinde gittiler..esim bana sordugunda sakin dedim bir daha beni baska bir kadinin yaninda ikinci plana atilmis gibi hissettirme ..daha kotu seylerde olur dedim...esini uyarmalisin oyle el tutmak falan noluyo cok ogrenmek istiyorsa tekwandoya gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…