Kiskanmam sacmami sizce..

Nasiiiillll?

Yuh yani. Kadin metresi oldugu adamin karısına mi söylemiş yoksa temizlikci adama göz mü koymus?

Mevzuya dönersek ise sorun kizin elini tutup tutmamak falan değil.
Eger normalde tokalasan veya kadin erkek birbirine dokundugunda yanlis olduğunu düşünmeyen bir aile yapisina sahip iseniz kiskanacak bir durum yok. Ancak 1+1 eve esiniz o kadar uzum süre yatili misafir nasil kabul edebiliyor size danismadan.
Bursa'dayiz demissiniz. 15 günün 10 gününu Uludağ'da falan mi gecirecekler acaba yoksa full size yatili mi kalacaklae?

15 gün misafirlik mı olur ya. Ayrıca ne kadar da saçma savunma taktiklerini öğrenmek istemesi. İnternette bile bulur bunu. Ciddi olarak öğrenmek istiyorsa kursa gider. Misafirlik bunu öğreneceği yer değil.

Hoşlanmam, 15 günlük misafirlik olur olmaz buna eşler birlikte karar verir, eşimin arkadaşı diye sevgilisini alıp gelemez kimse bana rağmen, savunma tekniği öğrenmek isteyen olursa da eşim beni çağırır benim üzerimde gösterirdi heralde benimki de polis, zevzeklikten hoşlanmam, ne münasebet

15 gün birisinin evinde kalmak için çok uzun bir süre.
Otel, polis evi , öğretmen evi yok mu o şehirde

Ben burda önce hatayi sizde buldum. Siz evin hanimisiniz, Eşinizin önce size sorması gerekiyordu. Demek ki öyle bir izlenim yaratmamissiniz Eşinizin gözünde. Bide ne münasebet cnm benim kocam arkadaşının sevgilisinin elini tutacak!!! Bak bak savunma taktigiymis! Valla çok ilginç. Artık gözünü aç ipleri eline al. Bu tür durumların yaşanmasına fırsat verme. Al eşini karşına otur konuş herseyi.

3 4 gün neyse 15 gün ne demek evede yerlesirler iyice evde küçükmuş biz zaten zor sigiyoruz deseydin hangi akla hizmetmiş o zaten ne anlami var baş başa tatilin ki :) dip dibesinız resmen.

öfffff arkadaşımın sevgilisi de polisti hep mi polislikle ilgili bişey çıkar bu kıskanılacak durumlardan. mesleği katmasınlar şöyle mesafesizliklerin içine..

sokakta kıvırsınlar ellerini kollarını he aslansın be ağzına sağlık.

Esiniz ,size sormadan buyrun demis sorun burada ,tabi ki kiz size adam yerine koymaz,
Esinizle konusun ,benim evim otel degil ,her kafasina esen 15 gun gelip kalamaz tanimadigim kiz evli degil bisi degil ne isi var bizim evde ,
P... Simiyiz arkadasinin de ,
Tavrini koy ,
Esinde pek rahatmis ,
Kiz zaten rahat ki tanimadigi bir ciftin evine 15 gunlugune geliyor

15 gun geenc misafir ve esin misafirin elini tutuyor ..allahim sana geliyorum

Olan olmuş.
Yapman gereken; eşin evde yokken gençlere bu durumdan rahatsız olduğunu tatillerini başka yerde yapmalarını söyle ve ekle "zaten kız arkadaşının eşimden savunma hareketini uygulamalı göstermesini istemesi de ayrı huzursuz etti. Size iyi yolculuklar" deyip göndermen.
Eşine de gerekeni yaptım demen.
Eşin seni saymıyor kafasına göre misafir çağırdığına göre.

Gönder gitsin yaa, ne çekiyorsun, evli bile değiller, sonra ayrılıyorlar, kız sana yabancı biri oluyor, boşa zahmet ve sıkıntı, yaşadım ben böyle bir sey...

size sormadan arkadaşını davet etmesi his değil birde sevgilisiyle benim eşim böyle bişey yapsa kavga çıkardı bu bi saygı ayrıca madem beraber yaşıyorsunuz her iki tarafta birini davet ederken fikrini almalı bence hiç tanımadığınız bir bayan eşinize aynı evde kalması hoş değil bide elini tutmasi zaten kızın eşinize bu kadar samimiyet i nedir yani elini tutmak falan dikkatli olun derim

Yooo yaa sallamasin meydanda bunlara kalsın tatlım nasılsa saf benim hatun deyip işi pişirse nasıl olcak ben arkadaşımla ilgili bir örnek vermiştim hani onu niye anlattım biliyomusun sinsi yanlarim deprestide ondan sanki bu kız arkadaşının sevgilisi diil de durumlar başka gibi geldi bana tuhaf çoook tuhaf At bacim onları evden aaaaat at!

Biz kocam la kaçarak evlendik benim kV oz diil ama KP oz 4.günden sonra kadın hadi gidin dedi haksız da bulmadim yani o sorumluluk bize ait bizim kararimiz! Döndük istanbula kocam ise başladı dayisi nda kaldık ikinci hafta yengesi nin suratı beni mezara sokup çıkarıyodu gidelim dedim haklılar tmm dedi zaten evi tuttum eşyayıda aldım hazırlayıp sürpriz yapcak tim dedi yooook dedim ben Evimi temizler girerim yeterki gidelim.

Eşiniz yokken surat yapın, gitsinler bi zahmet. Onlar evlenince siz onların evinde 15 gün kalabilir misiniz?
Ben mutlaka iş güç bahane eder, yollamaya çalışırdım. İnsanlara şaşıyorum doğrusu. Bu ne rahatlık ya.. Benim evine gelip bir gün kalan karı koca yüzünden bir ton zararım oldu.. Lütfen yapmayın

15 gün misafirlik yapmak ne be ne yüzsüz insanlar var. evli olmuşlar olmamışlar beni ilgilendirmez 15 gün birinin evinde yatılı kalmak çok tuhaf bir durum bana göre. temas olayına gelince en kıskanç olmayan ben bile nefret ederim! gitsin başka yerden öğrensin ben olsam eşime söylerim bir daha öyle bir hareket istemediğimi.

E yani biri KP nin evi diğeri dayisi seninkiler kim baciiiiim hadi bugün onlara börek aç Taktiği soyliym mi öyle bir surat asip alttan laflar giydir kıza ki yanındakine gidelim desin sende kocana onlara duyurmuyormus gibi ama bazen yalandan küçük ofkelerrle sesinin tonunu kaçirarak yeter yoruldum küçücük evde nereye sikisacagimi bilemiyorum kız zaten ne olduğu belli değil de adam ne yahu senin namusun miğden kabul ediyor mu elin herifi gün boyu evinde neler duyuyoruz bide polissin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…