Bir arkadaşım yeni evine tasinirken eve temizliğe bir kadın getirmiş kocası yardım etsin diye temizlikci geceye kadar kalınca arkadaşımda saf Ayy Allah razı olsun bitmeden bırakmadın demiş kadın da Evimi öyle bırakıp gitçek değildim ya demiş sonuç bosandilar
öfffff arkadaşımın sevgilisi de polisti hep mi polislikle ilgili bişey çıkar bu kıskanılacak durumlardan. mesleği katmasınlar şöyle mesafesizliklerin içine..Esimin bir arkadaşı sevgilisiyle beraber bize geldi. 15 gün falan bizde kalacaklar.. ilk görüşte kızı beğendim hareketlerini falan ama sonra bilmiyorum .. bir kaç kez beni sinir etti.. konuşma sırasında beni adam yerine koyup cevap vermemesi falan ... Bu akşamda hep beraber oturuyorduk. Esimin arkadaşı lavaboya gitti.. üçümüz kaldık.. eşimle kız sohbet ediyordu.. bende televizyon izliyordum.. sonra bir baktım eşim kızın elini tutmuş . Neymiş savunma taktikleri de bilek kıvırmayi öğretiyormus.. polis olduğu için kız öğrenmek istemiş. İlk gördugumde çok sinir oldum.. sonrasında eşim suratimdan anladı ama ben bişey söylemedim .. kıskandığı mı belli etmek istemedim.. çok sinir oldum.. elimden biseyde gelmiyor.. eşimin en yakın arkadaşı sonuçta..
sokakta kıvırsınlar ellerini kollarını heYanlış anlama da kıskançlığı geçtim sırf prensip olarak bile uygun değil atarım yaka paça döve döve evden. Eşimi de atarım sokakta kıvırsınlar ellerini kollarını. Ben eşimin el sıkışma selamlaşma harici kadınlarla temasını onaylamıyorum. Benimkinin de böyle bir talebi yok dikkatlidir olmak zorunda.
Bazı kadınlar böyle ruh hastası oluyor,eşine ilgisi olmasa da seni sinir etmek mi diyeyim, burda kuralları ben koyuyorum istediğimi yapabilirim havası mı diyeyim, bir fesatlıkları oluyor. Olay eşinde bitiyor. Biraz gevşek davranmış.
size sormadan arkadaşını davet etmesi his değil birde sevgilisiyle benim eşim böyle bişey yapsa kavga çıkardı bu bi saygı ayrıca madem beraber yaşıyorsunuz her iki tarafta birini davet ederken fikrini almalı bence hiç tanımadığınız bir bayan eşinize aynı evde kalması hoş değil bide elini tutmasi zaten kızın eşinize bu kadar samimiyet i nedir yani elini tutmak falan dikkatli olun derimEsimin bir arkadaşı sevgilisiyle beraber bize geldi. 15 gün falan bizde kalacaklar.. ilk görüşte kızı beğendim hareketlerini falan ama sonra bilmiyorum .. bir kaç kez beni sinir etti.. konuşma sırasında beni adam yerine koyup cevap vermemesi falan ... Bu akşamda hep beraber oturuyorduk. Esimin arkadaşı lavaboya gitti.. üçümüz kaldık.. eşimle kız sohbet ediyordu.. bende televizyon izliyordum.. sonra bir baktım eşim kızın elini tutmuş . Neymiş savunma taktikleri de bilek kıvırmayi öğretiyormus.. polis olduğu için kız öğrenmek istemiş. İlk gördugumde çok sinir oldum.. sonrasında eşim suratimdan anladı ama ben bişey söylemedim .. kıskandığı mı belli etmek istemedim.. çok sinir oldum.. elimden biseyde gelmiyor.. eşimin en yakın arkadaşı sonuçta..
sokakta kıvırsınlar ellerini kollarını heaslansın be ağzına sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?