Kiskanmam sacmami sizce..

evli yada bekar çift farktmez bana sorulmadan çağırsılsa hiç hoşlanmam ki 1 gün değil 2 gün değil.ve eşinize mi kalmış öğretmek çok saçma.ben bunu haklı olarak bahane eder yollarım evden.

Bi kere ben 15 günlüğüne misafir etmezdim
kıskanmalık bi durum değil de, gerçekten sinirlenmelik bi durum olmuş. Ne haddine senin eşinin elini tutmak. Bahanesi de pek bi saçma.

Nerden baksan her türlü sen haklısın. Sana sormadan bu kadar uzun süre yatılı misafir olmaz. Evli olmamaları da bana göre uygunsuz.

Ben hic kimseyi 1+1 evimde 15 gün boyunca cekemem yuh oha (anne baba kardesler haric). Kimsenin evinde de 15 gün rahatsiz olmadan yatili kalamam bu ne genislik birazcik edep yahu. O kisileri yollayin evden ama büyük kabahat esinizde ne diye böyle gereksiz insanlari kabul ediyor

Ben eşinizin savunma tekniklerini öğretmesinden çok size sormadan koskoca 2 hafta eve misafir getirmesine sinir oldum. Benim de erkek arkadaşım subaydı polislik sınavına girecek arkadaşımı çalıştırdı vs hiç yanlış düşünmedim. :) Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Bir evde 15 gün kalmak ayrı bir yüzsüzlük. Öğrenci evi değil ki orası.

Eşiniz arkadaşının kız arkadaşına bakacak değil ya ayrıca yakınlık gösterirseniz yakınlık görürsünüz ayrıca anlamadım niye siz eşinizin yanında oturmuyorsunuz illa iletişimleri olacak eşinle ama tv ye odaklanmak yerine ilgilenin o zaman

Yok artıııkkk nasıl elini tutuyor yaa öğrendiği savunma taktiklerini uygulamalı öğretmek Lazım o kıza . Ki sevgiliyken hiç tanımadığı başka birinin yanında 15 gün kalmanında hayat görüşümde yeri yok . Çok haklısınız kızmakta

elini niye tutuyor
el kızartmacami oynuyorsunuz.Bende varım deseydin.sonra kocanla,kızı bir güzel kizartsaydin

Muhtemelen ailelerine " anne sınavlar bitmedi büte kaldım" vırt zırt deyip sizin eve çöreklendiler.Sizin yerinizde olamam mizacıma ters ben bi çay verip kırk milyon kere kovmuştum... Bide beni görmezden gelip eşimden taktik öğrenecekmiş bak bak bak.Gel bacım sen buraya diyip saçı ele dolama tekniğini öğretirdim muhtemelen( şaka şaka yıllarca takwondo yaptım eşimide kızıda serer ahanda böyle savunuyorum bende kendimi der ,paket,kapı önü ve kapanış )

sorun eşinizde
eşinizin siz sormadan iş yapmasın da

Tavrını koymazsan eğer şu on beş günde kadınla bi köşede yiyişirken görebilirsin, sahip ciksana be . Valla ben sinir oldum

Bir arkadaşım yeni evine tasinirken eve temizliğe bir kadın getirmiş kocası yardım etsin diye temizlikci geceye kadar kalınca arkadaşımda saf Ayy Allah razı olsun bitmeden bırakmadın demiş kadın da Evimi öyle bırakıp gitçek değildim ya demiş sonuç bosandilar

Nasıl yani adamın 2. karısı mıymış ?

Arkadaşım büyük dedemin bir sözü vardı bir adam misafir gelir 1.gün misafirdir 2.gün

15 gün cok cok fazla coook. 3 5 gun de bile insan yuzgoz oluyor iyice sacma hallere bürünüyorken 15 gün ne demek. Konuya girerken kesin abartiyordur diyordum ama abartmiyorsun. Sevgilisi ogretsin savunma taktigini polis olmasi mi lazim mecbur.youtube yazsin ogrensi envai cesit video var. GEREKSIZ SAMIMIYET. Esinle konus hoslanmadigini soyle.

Ennn sevmedigim sey temas .. isterse bebeklik dostu kankasi olsun bana ters arrrkadaaaaş
Tabi bu kisiden kisiye degisir.. belliki sende bendensin.. adamla konus deki birdaha benden baska disi sinege bile dokunursam seni ... anladin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…