- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
evli yada bekar çift farktmez bana sorulmadan çağırsılsa hiç hoşlanmam ki 1 gün değil 2 gün değil.ve eşinize mi kalmış öğretmek çok saçma.ben bunu haklı olarak bahane eder yollarım evden.Esimin bir arkadaşı sevgilisiyle beraber bize geldi. 15 gün falan bizde kalacaklar.. ilk görüşte kızı beğendim hareketlerini falan ama sonra bilmiyorum .. bir kaç kez beni sinir etti.. konuşma sırasında beni adam yerine koyup cevap vermemesi falan ... Bu akşamda hep beraber oturuyorduk. Esimin arkadaşı lavaboya gitti.. üçümüz kaldık.. eşimle kız sohbet ediyordu.. bende televizyon izliyordum.. sonra bir baktım eşim kızın elini tutmuş . Neymiş savunma taktikleri de bilek kıvırmayi öğretiyormus.. polis olduğu için kız öğrenmek istemiş. İlk gördugumde çok sinir oldum.. sonrasında eşim suratimdan anladı ama ben bişey söylemedim .. kıskandığı mı belli etmek istemedim.. çok sinir oldum.. elimden biseyde gelmiyor.. eşimin en yakın arkadaşı sonuçta..
Esimin bir arkadaşı sevgilisiyle beraber bize geldi. 15 gün falan bizde kalacaklar.. ilk görüşte kızı beğendim hareketlerini falan ama sonra bilmiyorum .. bir kaç kez beni sinir etti.. konuşma sırasında beni adam yerine koyup cevap vermemesi falan ... Bu akşamda hep beraber oturuyorduk. Esimin arkadaşı lavaboya gitti.. üçümüz kaldık.. eşimle kız sohbet ediyordu.. bende televizyon izliyordum.. sonra bir baktım eşim kızın elini tutmuş . Neymiş savunma taktikleri de bilek kıvırmayi öğretiyormus.. polis olduğu için kız öğrenmek istemiş. İlk gördugumde çok sinir oldum.. sonrasında eşim suratimdan anladı ama ben bişey söylemedim .. kıskandığı mı belli etmek istemedim.. çok sinir oldum.. elimden biseyde gelmiyor.. eşimin en yakın arkadaşı sonuçta..
Ben eşinizin savunma tekniklerini öğretmesinden çok size sormadan koskoca 2 hafta eve misafir getirmesine sinir oldum. Benim de erkek arkadaşım subaydı polislik sınavına girecek arkadaşımı çalıştırdı vs hiç yanlış düşünmedim. :) Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. Bir evde 15 gün kalmak ayrı bir yüzsüzlük. Öğrenci evi değil ki orası.
Esimin bir arkadaşı sevgilisiyle beraber bize geldi. 15 gün falan bizde kalacaklar.. ilk görüşte kızı beğendim hareketlerini falan ama sonra bilmiyorum .. bir kaç kez beni sinir etti.. konuşma sırasında beni adam yerine koyup cevap vermemesi falan ... Bu akşamda hep beraber oturuyorduk. Esimin arkadaşı lavaboya gitti.. üçümüz kaldık.. eşimle kız sohbet ediyordu.. bende televizyon izliyordum.. sonra bir baktım eşim kızın elini tutmuş . Neymiş savunma taktikleri de bilek kıvırmayi öğretiyormus.. polis olduğu için kız öğrenmek istemiş. İlk gördugumde çok sinir oldum.. sonrasında eşim suratimdan anladı ama ben bişey söylemedim .. kıskandığı mı belli etmek istemedim.. çok sinir oldum.. elimden biseyde gelmiyor.. eşimin en yakın arkadaşı sonuçta..
Bir arkadaşım yeni evine tasinirken eve temizliğe bir kadın getirmiş kocası yardım etsin diye temizlikci geceye kadar kalınca arkadaşımda saf Ayy Allah razı olsun bitmeden bırakmadın demiş kadın da Evimi öyle bırakıp gitçek değildim ya demiş sonuç bosandilar
Bu sizi ilgilendirmez fakat istemiyorsanız istemiyorum bende kalmasınlar deseydiniz.Bide bu kızın nasıl ailesi var ya .. bende esimi seviyorum bizde sevgili olduk.. tamam bizde buluştuk yalnız kaldık.. ama 15 gün ben eve gelmicem de.. annem kıyamet i koparirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?