Kiskanmama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha tamam mı dedi sadece..Neyse bu kıskanmamak değil bu bence umursamamak ya..Arkadaşım dese bunu bana bir telaşlanırım abi baya rahat

Bunda kıskanılacak bir şeyden ziyade sinirlenilecek bir durum var bence. O da size değil takip edenlere karşı

Kiskansa, Bundan sonra tek yürüme dese, taytla yürüyüşe çıktığını görünce sinirlenip aranıyorsun muamelesi yapsa daha mı iyi?

Ben olsaydım neden aramadın derdim.onlsrdan kaçarken başına birşey gelebilirdi.üstelik bu durumda kıskanmak degil endişelenmesi gerekirdi.

Kiskansa, Bundan sonra tek yürüme dese, taytla yürüyüşe çıktığını görünce sinirlenip aranıyorsun muamelesi yapsa daha mı iyi?
Kesinlikle hayir. En basta mesajimda yazdigim gibi kiskancligin asirisi da anormal. Ben sadece esimin bana soyledigi seyin bana yada kndine olan guveninden mi yoksa sevgisizlikle mi bi ilgisi var onu anlamaya calisiyorum.

Ben olsaydım neden aramadın derdim.onlsrdan kaçarken başına birşey gelebilirdi.üstelik bu durumda kıskanmak degil endişelenmesi gerekirdi.
Ben de insan bi tepki verir endise ifadesi gosterir ne kadar rahatsiz anladik kiskanc degilsin ama bu olay bunun cok otesinde diye basladim saydirmaya sonra ordan buralara geldik en son bende kiskanclik duygusu yok neyapiyim vs dedi

Bunda kıskanılacak bir şeyden ziyade sinirlenilecek bir durum var bence. O da size değil takip edenlere karşı
Sinirlense ne değişecek? Olan olmuş, koskoca kadın kendi kendini korumayı becerip evine dönmüş. Adamların arkasından küfür etse ne değişecek? Ya da çıkıp arasın mı adamları kavga etmek için? Bu daha kötü değil mi? Sinirleneceği insanlar ortamda yokken sinirlenip tepki gösteren insandan korkarım ben.

Kesinlikle hayir. En basta mesajimda yazdigim gibi kiskancligin asirisi da anormal. Ben sadece esimin bana soyledigi seyin bana yada kndine olan guveninden mi yoksa sevgisizlikle mi bi ilgisi var onu anlamaya calisiyorum.
Bu dediğim aşırı kıskançlık değil ki, orta doz kıskançlık.
Aşırı olsa sinirlenir, hıncını sizden çıkartır,niye aramadın diye sinirlenir, yürüyüş dışında da giydiklerinize - aksam saatinde dışarda olmanıza karıştırdı:)
Bu çok makul düzey bir kıskançlık, tayt giydirmeme, "madem böyle bir şeyle karşılaştın tek çıkma" deme.

Eşiniz hem size hem de kendine güveniyor. Sevgisizlikle alakası yok bence. Siz başınızdan geçen olayı anlattığınızda ortalığı ayağa kaldıracak bir hanzo olmasındansa böylesi daha iyi.

Ben de insan bi tepki verir endise ifadesi gosterir ne kadar rahatsiz anladik kiskanc degilsin ama bu olay bunun cok otesinde diye basladim saydirmaya sonra ordan buralara geldik en son bende kiskanclik duygusu yok neyapiyim vs dedi
Bilemedim.bu irkek milletini çözen varsa kitap yazmalı.
Yoksa tepkilerinin hiç anlamlı olanı yok yada denk gelmedi ayyy ne bilim çeşitler işte

Esim beni hic kiskanmaz. Bunu bu zamana kadar da acikxasi sorgulmadm.Ancak bir kavgamizda bende kiskanclik duygusu yok ne yapayim dedi ve bu lafina cok takildim. Asiri kiskanclik nekadr kotuyse bu kdari da enteresan degil mi?.
Babamda da sıfır kıskançlık. Ben öyle alıştım sevgilim kıskanırsa garip geliyor bana. Annem istediği yere gider istediğini giyer tesettürlü ama tatilde kapalı mayo giydiğinde babam yazık sana ya hava çok sıcak çıkar şunları normal mayo giy der. Ben mesela mini etek giysem biraz kısa ama sen bilirsin der daha da konuşmaz. Babamın babası herşeye karışan biri. Halalarım evli torunlu insanlar hala saçının rengine giyimine karışır. Kişilik meselesi diye düşündüm şahsen. Dedem böyleyken babam çok rahattır. Dünyayı gezdim kim var yanında demedi. Rahat olun sorgulamayın.

Ne yapsın isterdiniz mesela?

Ne yapsın mesela akşam üstleri dışarı tek çıkarmasın mı bundan sonra sizi? Yolda arasanız farklı birşey olsa tepkisiz kalsa haklısınız ama eve gelmişsiniz zaten ne yapabilir eşiniz o esnada?

Eşim beni sevmiyor mu acaba diye düşünüyorsanız cevabı kıskançlık üzerinden bulmaya çalışmayın bence.

Makul diye tabir ettiginz duzey de beni rahatsiz eder.kiyafetime asiri karisilmasi vs.boyle seyler hic yasamadm ben.
Dedigim gbi ben esimin davranisinin kaynagi sevgisizlik mi yoksa asiri guvenden mi ileri gelior asl8nda bunu anlamaya calisiyorm

Suratinda endiseli bi ifade aradim olayi anlatinca.goremeyince de garipsedm sanirim sadece bu

Suratinda endiseli bi ifade aradim olayi anlatinca.goremeyince de garipsedm sanirim sadece bu
Ama eve sağ salim başınıza bişey gelmeden dönmüşsünüz, niye endişelensin ki bu durumda? Olay anında arasanız ve endişelenmese bir miktar hak vereceğim de olmuş bitmiş olay için niye endişelensin?

Ben biri bana bu olayi anlatsa en azndan dinlerken endisemi belli ederdim cnku endise edilcek bi durum anlatiyor.elbette karsimda bir sorun yok sag gelmis ama olayi dinlerken okadar sakin olmak normal karsilamamk bana tuhaf geldi.

Benim babam da eşimin aksine kıskanç değildir. İki erkek prototipini de gördüm. Ve bu kaygisizlik bana çok yabancı geldi. Bir endişe, bir kaygı hissini görmek isterdim sanırım. Bunun adı kıskanmamak değil. Size karşı kaygısız bence. Sizi rahatsız eden de bu gevşeklik olmuş.

10 senelik evliyim belki bukdr detaya bogulmamam gerekiyor

Sinirlenmek derken küfür etmeyi kastetmemistim. Hatta adamları arayıp kavga etmek vs hiç aklıma bile gelmedi açıkçası. Bu tarz bir durumu kız arkadaşım yaşayıp bana anlatsa sinirlenirim yaşadığı duruma ve endişelenirim. Ama bu ağız dolusu küfür edeceğim veya çıkıp o kişileri arayacağım anlamına gelmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…