Kiskanmama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskanmasın işte ne güzel adam paranoyak gibi her şeyden kıskansın da balkona mı çıkartmasın. Ne olsun istiyorsun durduk yere neyden kıskansın mesela?
Oyle birsey istemedigimi soyledim yazimda. Neden herkes surekli buna cekiyor anlamiyorum. Kac defa yazmam lazim

Tesekkur ederim dusuncelerinizi paylastiginiz icin.

Ok dusuncelernizi paylastignz icin tesekkurler

3 gün videoya çekeyim eşimin kıskançlığını bak bakalım nasılmış.
De get işine başına bela mı arıyorsun bacı. Daha yeni yeni az da olsa kıskançlığından arınıyor bu güne gelene kadar imanım gevredi.
Hiç iyi bişey değil.

Haklisiniz o da son derece yanlis

Ah evet tesekkurler ! Yani okadar cok kiskansin sokaga mi cikarmasin herseyine karissin mi vs yazanlar olmus ki Basta da dedim oyle birsey tabiki de istemiyorum ya kim ister ki?

Emin ol kıskanılmamak daha güzel
Geçen bi düğünden geldik üzerimi çıkardım geceliğimi giycem koridorda yürürken giyeyim dedin eşim direkt kalkıp perdeleri kapattı salondaki
Dedim noluyor
Gören olacak dedi
Ki bizim balkondan dağlar ovalar gözüküyor evler aşağıda kalıyor
Dedim evet dağ görür ağaç görür ayıp olur
İnan bundansa kıskanmaması efsane güzel olurdu
Şu an bi huyunu değiştirecek olsam sadece bunu değiştirirdim

Ah evet tesekkurler ! Yani okadar cok kiskansin sokaga mi cikarmasin herseyine karissin mi vs yazanlar olmus ki Basta da dedim oyle birsey tabiki de istemiyorum ya kim ister ki?
Siz kiskanilmaktan ziyade sevildiğinizi görmek, ilgi görmek istiyorsunuz sanırım. Ama bunu görmenin yolu kıskanılmak değil. O yüzden yanlış anlaşıldınız.

kıskanmayı ilgiiyle bağdaştırırsanız garip bir durum ortaya cıkar elbet..
ama ilgi ve kıskançlık cok ayrı bişey...
benm eşimde beni kıskanmaz.. ve en sevdiğim huyudur
çünkü güvenir, sorgulamaz.. sahiplenir

Esim beni hic kiskanmaz. Bunu bu zamana kadar da acikxasi sorgulmadm.Ancak bir kavgamizda bende kiskanclik duygusu yok ne yapayim dedi ve bu lafina cok takildim. Asiri kiskanclik nekadr kotuyse bu kdari da enteresan degil mi?.
Kaybetmekten korkmuyordur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…