Hayir alakasi yok.onceki yazdklarmlmi okursanz daha iyi anlrsnzNeyden, kimden kıskanacak ki?
Ordan yürüme, şu tarafa geç, onunla konuşma gibi hastalıklı bir tavır istemezsiniz sanıyorum.
Yol ortasında asılan oldu da ondan mı kıskanmadı, neyden kıskanacak adam durduk yere.
Bu güven ilişkide tutkuyu bitiriyor. Aşırı kıskançlık tabiki hastalik fakat hafif hafif insan eşini kıskanır bi nazlanır vs. Ya benim karım orduya girse gözüm arkada kalmaz diyen tipler var işte bu tamamen tutkunun bittiğini gösteriyor,kadının bir feminenligi yok.... kim buna baksin,bu zaten benim mantığı...
Yanlış anlamışsın demeyelim de olaya göre yorulmuyorum diyelim.Benim yazdığımı siz hiç ama hiç anlamamışsıniz,neyi kime açıklıyorsunuz:) Iliski de guven tabiki olacak fakat eşlerin birbirini tatlı tatlı kıskanması lazım bu dişil enerjinin yansıması. Esini kiskanan kişi güvenmiyor mu ? Gayette guveniyor,kıskançlıktan kastım asmak kesmek degil. Bu kadar umursamazlık her ilişkinin tutkusunu bitirir,tutkunun bittiği yerde şehvette olmaz vs. Anlatmaya çalıştığım buSiz o cümleyle vurgulanmak isteneni yanlış anlamışsınız. "Karıma/kocama o kadar güveniyorum ki bir ordu erkeğin/kadının arasına girse dahi kimseye gözü kaymaz , yan gözle bakmaz" anlamında kullanılır o cümle.
Karıma/kocama benden başka kimse bakmaz veya kim bakar anlamında kullanılmaz.
Bu güven ilişkide tutkuyu bitiriyor. Aşırı kıskançlık tabiki hastalik fakat hafif hafif insan eşini kıskanır bi nazlanır vs. Ya benim karım orduya girse gözüm arkada kalmaz diyen tipler var işte bu tamamen tutkunun bittiğini gösteriyor,kadının bir feminenligi yok.... kim buna baksin,bu zaten benim mantığı...
Yanlış anlamışsın demeyelim de olaya göre yorulmuyorum diyelim.Benim yazdığımı siz hiç ama hiç anlamamışsıniz,neyi kime açıklıyorsunuz:) Iliski de guven tabiki olacak fakat eşlerin birbirini tatlı tatlı kıskanması lazım bu dişil enerjinin yansıması. Esini kiskanan kişi güvenmiyor mu ? Gayette guveniyor,kıskançlıktan kastım asmak kesmek degil. Bu kadar umursamazlık her ilişkinin tutkusunu bitirir,tutkunun bittiği yerde şehvette olmaz vs. Anlatmaya çalıştığım bu
Oyle mi ? Pardon ben cumlenin anlamini bilmiyordumBahsettiğiniz cümlenin esas kullanım şekli farklı. Size göre , sizin için böyle bir cümle kullanılması halinde ne hissettiğinizi yazdıysanız o da farklı.
O cümleyle vurgulanmak istenen : "Karıma/kocama o kadar güveniyorum ki bir ordu erkeğin/kadının arasına girse dahi kimseye gözü kaymaz , yan gözle bakmaz" anlamında kullanılır o cümle.
Karıma/kocama benden başka kimse bakmaz veya kim bakar anlamında kullanılmaz.
Tutkumetre misiniz siz?Yanlış anlamışsın demeyelim de olaya göre yorulmuyorum diyelim.Benim yazdığımı siz hiç ama hiç anlamamışsıniz,neyi kime açıklıyorsunuz:) Iliski de guven tabiki olacak fakat eşlerin birbirini tatlı tatlı kıskanması lazım bu dişil enerjinin yansıması. Esini kiskanan kişi güvenmiyor mu ? Gayette guveniyor,kıskançlıktan kastım asmak kesmek degil. Bu kadar umursamazlık her ilişkinin tutkusunu bitirir,tutkunun bittiği yerde şehvette olmaz vs. Anlatmaya çalıştığım bu
Esiniz sizi de kiskanmiyordu dimi üstte aramızda tutku var bizim yazmıştınızTutkumetre misiniz siz?
Yok ben eşimi kıskanmıyorum demiştim sayın şehvetölçer, okuduğunuzu anlamamışsınız. Eşim hakkında herhangi bir veri girmedim. Yoksa dişilenerjisayar mı demeliyiz?Esiniz sizi de kiskanmiyordu dimi üstte aramızda tutku var bizim yazmıştınıztamam siz alınmayın tutkulu çiftçiniz,masallah
Ee benim yazima cevap vermistin,tutku yoksa kiskanclik yok demistim. Ama bizz COK tutkuluyuz diye atlamıştın.Bende maşallah diyorum. Benim yorumuma takilma,kendi yorumunu yap geçYok ben eşimi kıskanmıyorum demiştim sayın şehvetölçer, okuduğunuzu anlamamışsınız. Eşim hakkında herhangi bir veri girmedim. Yoksa dişilenerjisayar mı demeliyiz?
Maşallah tabi ne sandın.Ee benim yazima cevap vermistin,tutku yoksa kiskanclik yok demistim. Ama bizz COK tutkuluyuz diye atlamıştın.Bende maşallah diyorum. Benim yorumuma takilma,kendi yorumunu yap geç
Genel-geçer bir yazı değil bu. Bu benim görüşüm?sende kendi görüşünü yazarsın,hiçbir şeyi de curuttugun yok,insanların yorumlarını kendine dert edinme, sayin yorum çürütazörMaşallah tabi ne sandın.
Yok insanları kategorize eden, kendilerini ya da eşlerini sorgulamalarına neden olan yorumları çürütmek benim işim. Öyle kafanıza göre saçma sapan inanışlarınızı kesin doğru diye yayamazsınız. Kadın erkek ilişkilerinin formülü yoktur.
eşimi kıskanmam o beni kıskansa bozulurum bir kere ihanet edecek biri değilim nerede nasıl giyinmesi kiminle nasıl konuşması nerede nasıl davranması gerektiğini de bilirim bununla ilgili kıskançlık gösterse ya kompleksi olduğunu düşünürüm ya da bana güvenmediğini...Esim beni hic kiskanmaz. Bunu bu zamana kadar da acikxasi sorgulmadm.Ancak bir kavgamizda bende kiskanclik duygusu yok ne yapayim dedi ve bu lafina cok takildim. Asiri kiskanclik nekadr kotuyse bu kdari da enteresan degil mi?.
nasıl yani siz bunu anlayamıyor musunuz sonuçta sizin eşiniz demek ki eşinizi de yeterince tanımıyorsunuz insan eşinin sevip sevmediğini güvenip güvenmediğini neyi neyden yaptığını bilmez miMakul diye tabir ettiginz duzey de beni rahatsiz eder.kiyafetime asiri karisilmasi vs.boyle seyler hic yasamadm ben.
Dedigim gbi ben esimin davranisinin kaynagi sevgisizlik mi yoksa asiri guvenden mi ileri gelior asl8nda bunu anlamaya calisiyorm
Bilmiyorum demek ki.nasıl yani siz bunu anlayamıyor musunuz sonuçta sizin eşiniz demek ki eşinizi de yeterince tanımıyorsunuz insan eşinin sevip sevmediğini güvenip güvenmediğini neyi neyden yaptığını bilmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?