Kiskanmama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyden, kimden kıskanacak ki?
Ordan yürüme, şu tarafa geç, onunla konuşma gibi hastalıklı bir tavır istemezsiniz sanıyorum.
Yol ortasında asılan oldu da ondan mı kıskanmadı, neyden kıskanacak adam durduk yere.

Hayir alakasi yok.onceki yazdklarmlmi okursanz daha iyi anlrsnz

Kıskanmasın işte ne güzel adam paranoyak gibi her şeyden kıskansın da balkona mı çıkartmasın. Ne olsun istiyorsun durduk yere neyden kıskansın mesela?

Siz o cümleyle vurgulanmak isteneni yanlış anlamışsınız. "Karıma/kocama o kadar güveniyorum ki bir ordu erkeğin/kadının arasına girse dahi kimseye gözü kaymaz , yan gözle bakmaz" anlamında kullanılır o cümle.

Karıma/kocama benden başka kimse bakmaz veya kim bakar anlamında kullanılmaz.

Maşallah de. Kıskançlık , insanı boş Yere kısıtlayan bir duygu. Sahiplenmek değil de, Önemli olan eşinin yanında kendini güvende hissetmek. Bunu dert etmeyin. Nerede nasıl davranacağını bilen insan neden kısıtlansın ki? Sadakat korkuyla değil, kalben olur. Boşver, tadını çıkar.

Yanlış anlamışsın demeyelim de olaya göre yorulmuyorum diyelim.Benim yazdığımı siz hiç ama hiç anlamamışsıniz,neyi kime açıklıyorsunuz:) Iliski de guven tabiki olacak fakat eşlerin birbirini tatlı tatlı kıskanması lazım bu dişil enerjinin yansıması. Esini kiskanan kişi güvenmiyor mu ? Gayette guveniyor,kıskançlıktan kastım asmak kesmek degil. Bu kadar umursamazlık her ilişkinin tutkusunu bitirir,tutkunun bittiği yerde şehvette olmaz vs. Anlatmaya çalıştığım bu

Yani durduk yere neden kıskanalım ki?
Senelerdir evliyiz, iş arkadaşından komşuya arkadaşa aynı insanları görüyoruz. Standart normal bir hayat. Yeni insan bile görmüyoruz kimden neden kıskanalım ki

Bahsettiğiniz cümlenin esas kullanım şekli farklı. Size göre , sizin için böyle bir cümle kullanılması halinde ne hissettiğinizi yazdıysanız o da farklı.

O cümleyle vurgulanmak istenen : "Karıma/kocama o kadar güveniyorum ki bir ordu erkeğin/kadının arasına girse dahi kimseye gözü kaymaz , yan gözle bakmaz" anlamında kullanılır o cümle.

Karıma/kocama benden başka kimse bakmaz veya kim bakar anlamında kullanılmaz.

Oyle mi ? Pardon ben cumlenin anlamini bilmiyordumKimseye gözü kaymaz okey ama kimseninde ona gözü kaymaz iması var burda,dişil enerjisi yerlerde.Seksapalite 0... konu sahibi bu umursamazliktan rahatsız ki buraya kadar yazmış. Genel yorumlara bakıyorum kiskansinda napsın dışarı mi çıkarmasın,adamları mi dövsün vb. Anlatmak istediği bu değil.Merak etsin,endiselensin,arada heyecan olsun,tam anlamda teslimiyet ve güven ilişkinin tüm şehvetini bitiriyor.Neyse işte anlatmak istediğimi anlayan anladı

Tutkumetre misiniz siz?

Esiniz sizi de kiskanmiyordu dimi üstte aramızda tutku var bizim yazmıştınız tamam siz alınmayın tutkulu çiftçiniz,masallah
Yok ben eşimi kıskanmıyorum demiştim sayın şehvetölçer, okuduğunuzu anlamamışsınız. Eşim hakkında herhangi bir veri girmedim. Yoksa dişilenerjisayar mı demeliyiz?

Yok ben eşimi kıskanmıyorum demiştim sayın şehvetölçer, okuduğunuzu anlamamışsınız. Eşim hakkında herhangi bir veri girmedim. Yoksa dişilenerjisayar mı demeliyiz?
Ee benim yazima cevap vermistin,tutku yoksa kiskanclik yok demistim. Ama bizz COK tutkuluyuz diye atlamıştın.Bende maşallah diyorum. Benim yorumuma takilma,kendi yorumunu yap geç

Ee benim yazima cevap vermistin,tutku yoksa kiskanclik yok demistim. Ama bizz COK tutkuluyuz diye atlamıştın.Bende maşallah diyorum. Benim yorumuma takilma,kendi yorumunu yap geç
Maşallah tabi ne sandın.

Yok insanları kategorize eden, kendilerini ya da eşlerini sorgulamalarına neden olan yorumları çürütmek benim işim. Öyle kafanıza göre saçma sapan inanışlarınızı kesin doğru diye yayamazsınız. Kadın erkek ilişkilerinin formülü yoktur.

Genel-geçer bir yazı değil bu. Bu benim görüşüm?sende kendi görüşünü yazarsın,hiçbir şeyi de curuttugun yok,insanların yorumlarını kendine dert edinme, sayin yorum çürütazör

Kıskanma ile sahiplenme kıstasını birbirinden ayırmanız lazım önce..
Erkek sahipleniyorsa sorar öyle höd höd değil gayet üsluplu bir yere gidiyorsan ulaştığında haber ver gibisine..
Eğer sormuyorsa sıkıntı. Çünkü genelde şikayet ettiğimiz ilgisiz ve ilişkiye önem vermeyen tiptir onlar.
O yüzden bunun ayrımına dikkat etmek gerek..

Her şey fazlası zarar. Kıskançlık bence sıfır noktasında olmamalı. Yani bu kadına karışmak gibi değil de tatlı kıskançlık olabilir.

Esim beni hic kiskanmaz. Bunu bu zamana kadar da acikxasi sorgulmadm.Ancak bir kavgamizda bende kiskanclik duygusu yok ne yapayim dedi ve bu lafina cok takildim. Asiri kiskanclik nekadr kotuyse bu kdari da enteresan degil mi?.
eşimi kıskanmam o beni kıskansa bozulurum bir kere ihanet edecek biri değilim nerede nasıl giyinmesi kiminle nasıl konuşması nerede nasıl davranması gerektiğini de bilirim bununla ilgili kıskançlık gösterse ya kompleksi olduğunu düşünürüm ya da bana güvenmediğini...

o yüzden bana siz daha enteresan geldiniz... kıskanılmayı istemek ilgi istemek gibi buradan da anladığım aranızda ilgi sorunu var size yeteri kadar ilgi göstermiyor sevgisinden şüpheniz var ki kıskanılmak istiyorsunuz sanırım

Makul diye tabir ettiginz duzey de beni rahatsiz eder.kiyafetime asiri karisilmasi vs.boyle seyler hic yasamadm ben.
Dedigim gbi ben esimin davranisinin kaynagi sevgisizlik mi yoksa asiri guvenden mi ileri gelior asl8nda bunu anlamaya calisiyorm
nasıl yani siz bunu anlayamıyor musunuz sonuçta sizin eşiniz demek ki eşinizi de yeterince tanımıyorsunuz insan eşinin sevip sevmediğini güvenip güvenmediğini neyi neyden yaptığını bilmez mi

nasıl yani siz bunu anlayamıyor musunuz sonuçta sizin eşiniz demek ki eşinizi de yeterince tanımıyorsunuz insan eşinin sevip sevmediğini güvenip güvenmediğini neyi neyden yaptığını bilmez mi
Bilmiyorum demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…