• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmayan erkek

bayan müşteri demek istedi yanlış yazdı sanırım umarım öyledir :KK57:
Benim anladığım şu, bir arkadaşı eşini mi artık kız arkadaşını mı tam hatırlayamadım erkek müşteriyle baş başa bırakıp bir yere gidiyormuş. Bunun bir sorun olduğunu düşünüyor kendisi. Siz nasıl anladınız ben orasını anlayamadım :KK48:

sana güveniyorum bu yüzden kıskanmıyorum diyen dangoz kocam sevgilisini kocasından kıskanmıştı...:KK62:
hani diyorum kulağınıza küpe olsun

Kıskanmak güven/özgüven eksiklgi degldir
Ufak bir kıskançlıkta bile erkekler"bna güvenmiyormusun"bahanesine sarılıyorlar?
Bunun güvenle alakası yok.
Insan rahatsız oluyor bikere.
Seven insan kıskanır.
Ha her kıskamayan da sevmiyor demek degldir

Hayır sevmemek değildir bu bence. Tamamıyla kişilik yapısı ile ilgisi olan bir durumdur.
Ben mesela aşık olmasam da , sevmesem de görüştüğüm bir erkeği kıskanabiliyorum.
Demek ki neymiş, kıskanan insan sever diye bir şey yokmuş.

o genişliktir bence. kıskanmamayı falan geçmiş bir durumdur. geniş erkekten de hiç hazetmem. (ama ayrılmak üzere olduğum adam genişin önde gideni.)

ya adam valla bi değişik çok geniş bana göre seven erkek endişe duyar ne bilim adamda tık yok.. kız gecenin 3de ben istanbula gidiyorum diyor adam gönderiyor.. yani bu kızın başına bi hal gelirmi falan yok bi endişe

Bir de kıskanç mı değil mi belli olmayan tipler var, onları ne yapalım?

Hayır sevmemek değildir bu bence. Tamamıyla kişilik yapısı ile ilgisi olan bir durumdur.
Ben mesela aşık olmasam da , sevmesem de görüştüğüm bir erkeği kıskanabiliyorum.
Demek ki neymiş, kıskanan insan sever diye bir şey yokmuş.
valla çok şaşırdım içinin kıpırdamadığı biriyle insan nasıl görüşür? kesinlikle art niyetle sormuyorum merak ettiğim için soruyorum arkadaşım yanlış anlama..

kıskanmayan erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. yani aslında aylar önce bitmişti içimdeki duygular ama o yeni ikna oldu. ayrılmayı o da kabullendi. sorun şu ki 10 gün aramasam herhalde 10.gün arar ve pişkin pişkin naber der. öyle bi insan. ama ondan önce severek ayrıldığım biri oldu ve wc ye gitsem haber verirdim o derece düşkündü bana. ikisiyle de 1,5 sene çıktım. şu an ikincisi aklımdan bile geçmiyor ama burda açtığım tüm konular ilk sevgilimle alakalı. kısacası şu: kıskanmayan erkek gerçekten kötü. yani böyle psikopat derecesinde değil. seni sahipleniyorsa başkaları yanında seni gurur duyarcasına taşıyıp diğerlerinden sakınıyorsa bu çok güzel bi duygu. ve malesef sallamayan erkek karşıdaki kıza istediğini yapabilirsin izni veriyo:(

valla çok şaşırdım içinin kıpırdamadığı biriyle insan nasıl görüşür? kesinlikle art niyetle sormuyorum merak ettiğim için soruyorum arkadaşım yanlış anlama..

Size ne bundan gunner85? Konuya yorum yapın. Çok merak iyi değildir.

Ne yapıyor ki bu erkek müşteriyle ben anlamadım? Müşteriymiş işte yiyecek mi ki? Hem de boşanma sebebi demişsiniz :KK57:
yani düşünsen tanımadığın bir erkekle dairenin içindesin sapıkmı hırmı hırsızmı belli değil.. bu arada dükkan dövme salonu. müşteriler gece geliyor.. erkek arkadaşında ben dışarıda takılıcam biraz sen ilgilen müşteri ile diyor.. bi kere o rada kız güvenlik anlamında sıkıntıda tek başına mantıklı hiç bir erkek asla değer verdiği kişiyi orada yanlız bırakmaz.. ya çok salaktır ya çokkk genişş

Eşini kıskanmayan tek hayvan d*muzdur.
Dinen de erkeğin kadını kıskanması kollaması gerekir.

:KK70:
Yahu bunlar hayvan, hayvan!
Ne kıskanması? Hayvanlar yer, içer, s.çar, çiftleşir.

Bu kadar.:KK70:
Öteki domuza niye baktın kavgası yapmazlar yani.
Bi bitmediniz.

yani düşünsen tanımadığın bir erkekle dairenin içindesin sapıkmı hırmı hırsızmı belli değil.. bu arada dükkan dövme salonu. müşteriler gece geliyor.. erkek arkadaşında ben dışarıda takılıcam biraz sen ilgilen müşteri ile diyor.. bi kere o rada kız güvenlik anlamında sıkıntıda tek başına mantıklı hiç bir erkek asla değer verdiği kişiyi orada yanlız bırakmaz.. ya çok salaktır ya çokkk genişş

O da kendi hayat görüşünden yola çıkarak size çok sığ ve cahilce bakıyorsun olaylara dese ne olacak peki? Bence konuşmalarınız insanların hayatlarını yargılamak noktasına geliyor. Herkes tercih ettiği şekilde yaşasın bırakın da :KK12:

Kıskanmak kesinlikle güvenle alakalı bir problemdir sevgiyle değil. Kıskanan insan ya kendine güvenmiyordur ya karşısındakine. Bu konuda anlatılan şeylerin çoğu kıskançlıkla alakalı değil, sınırlarla alakalı. Sınırlarınız aşıldığında kızıyorsunuz sadece.

Mesela bir erkek bir akşam eski bir kız arkadaşıyla (sevgili değil) yemek yemek ister, eşinin sınırlarına bu dahil değildir. Kızar, problem olur, kavga çıkar. Ya da bir kızın sınırları bikini giymeye elverir, sevgilisininki elvermez. Sevgili kızar, kavga çıkar. Bunlar kıskançlık değildir. Yetişme tarzımız, hayata bakışımız, dini görüşlerimiz, ailemiz bir araya gelerek bizde bazı sınırlar oluşturur. Birlikte olan iki insanın sınırları birbirine uygun değilse o zaman sorun çıkar. Ve bu genelde kıskançlık olarak adlandırılır ki değildir.

Kıskanmak kesinlikle güvenle alakalı bir problemdir sevgiyle değil. Kıskanan insan ya kendine güvenmiyordur ya karşısındakine. Bu konuda anlatılan şeylerin çoğu kıskançlıkla alakalı değil, sınırlarla alakalı. Sınırlarınız aşıldığında kızıyorsunuz sadece.

Mesela bir erkek bir akşam eski bir kız arkadaşıyla (sevgili değil) yemek yemek ister, eşinin sınırlarına bu dahil değildir. Kızar, problem olur, kavga çıkar. Ya da bir kızın sınırları bikini giymeye elverir, sevgilisininki elvermez. Sevgili kızar, kavga çıkar. Bunlar kıskançlık değildir. Yetişme tarzımız, hayata bakışımız, dini görüşlerimiz, ailemiz bir araya gelerek bizde bazı sınırlar oluşturur. Birlikte olan iki insanın sınırları birbirine uygun değilse o zaman sorun çıkar. Ve bu genelde kıskançlık olarak adlandırılır ki değildir.

Benimki tayt giyemezsin der, şort giysene pişmedin mi de der...
bikini ve pareoyla gezince sorun olmaz, midi ancak göğüs dekolteli elbise ile aynı yerde gezsem bu ne açmışsın yine der...
Sınırı ne bu adamın çözemedim:)

:KK70:
Yahu bunlar hayvan, hayvan!
Ne kıskanması? Hayvanlar yer, içer, s.çar, çiftleşir.

Bu kadar.:KK70:
Öteki domuza niye baktın kavgası yapmazlar yani.
Bi bitmediniz.
Ne kadar cahilsiniz.
"Bi bitmediniz"miş.
Bu bir hadis-i şeriftir.
Çok seviyesiz insanlar var gercekten.. :ssz:

İşte demek istediğim buydu :KK19: Bunun yanında, bizim ilişkimizdeki sınırların başka ilişkilerde de aynı seviyede olmasını da bekleyemeyiz bence. Başka bir çifte göre kısıtlanması gereken bir durumu biz görmeyebiliriz bile, bu durumda da eşimizi sevmiyor olmayız hayata onlardan farklı bakıyor oluruz genelde.

Çok güzel ifade etmişssiniz :KK9:

Back
X