• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmayan erkek

Katiliyorum, kadinin da hosuna gidiyorsa bu durum en mantiklisi bu kadini terk etmek olacaktir, bir erkegin bu durumda kiskanip kendini rezil etmesi aptalca olur. Modernizm adi altinda g.vatlasmaya gerek yok bence.
kadının rezil olmamak için ses çıkarmaması hoşuna gitmesi,erkeğin ses çıkarması rezil olması olarak mı algılıyosunuz...DEDİM ya göreceli bu konu hiç tartışmamalıyız aslında.

bu makale senin için yeterli değil diğerini bir bulsam özelden maillede söylüyorum yazan arkadaşlara ismi cismi var olan bir makale bu domuzun anotomisi yapısı dindeki yerini anlatan size göre dini bana göre kaynakça sundum artık bilimsel bir makale..birde bu makaleye devam nitelikte benim dediklerimin anlatıldığı bir makale var arıyorum bulacam ant içtim BULMALIYIM :KK16:
: ) Tamamdır teşekkür ederim ilginize.

kadının rezil olmamak için ses çıkarmaması hoşuna gitmesi,erkeğin ses çıkarması rezil olması olarak mı algılıyosunuz...DEDİM ya göreceli bu konu hiç tartışmamalıyız aslında.

Yani ben bu kadinin yerinde olsam, sevgilim yanimdaysa (ya da degilse ) zaten baska erkeklere mesafeli davranirim, yilisacak samimiyeti insanlara vermem. Adam hala yilismaya devam ediyorsa , kalkar ordan giderim ya da tepkimi koyarim. Bana aciktan yilisan erkekler benim sorunum, bu insanlari engellemek de benim elimde sonucta. Ama ben bir sey yapmiyorsam, ben de flort ediyorsam, baska erkeklerin ilgisinden hoslaniyorsam bu durumda benim karakterim bozuktur, burda erkege dusen is ksikanmak degil, bence terk etmek olacaktir. Sevgilin baska biriyle flort ederken sen de kosede kivraniyorsan bunun adi ksikanclik degil, eziklik, zavallilik ve hice sayilmayi kabullenmektir bence.

Yani ben bu kadinin yerinde olsam, sevgilim yanimdaysa (ya da degilse ) zaten baska erkeklere mesafeli davranirim, yilisacak samimiyeti insanlara vermem. Adam hala yilismaya devam ediyorsa , kalkar ordan giderim ya da tepkimi koyarim. Bana aciktan yilisan erkekler benim sorunum, bu insanlari engellemek de benim elimde sonucta. Ama ben bir sey yapmiyorsam, ben de flort ediyorsam, baska erkeklerin ilgisinden hoslaniyorsam bu durumda benim karakterim bozuktur, burda erkege dusen is ksikanmak degil, bence terk etmek olacaktir.
biz kadını tartışmıyoruz ama yanındaki partnerinin vereceği sözlü ya da fiziksel tepkinin kıskançlık olup olmadığını tartışıyoruz..verdiğim örnek için..
BU KONUDAKİ KİŞİ VE KURUMLAR HAYAL ÜRÜNÜDÜR ibaresimi kullanmalıyım :KK70:

yalnız şunu söylemek isterim benim verdiğim örnek en normal yoldan bir kıskançlık örneği fakat burda ki hanımların büyük kısmı kıskançlığı kafa göz patlatmak olarak algılamış ve yazmış..tv de gördüğümüz kıskançlık haberleri uç örnekler bunlar davranış bozuklukları oluyor miktarında kıskançlık içimizde var olan genler bunu anlatmaya çalışıyorum ama .bu arada bana göre verdiğim örnekte tepki veren (konuşarak olmalı,sahiplik edasıyla değil tabiki eşten bahsediyoruz bu arada dışardan birisi değil)eş kıskançlığını yüzeye çıkarmıştır...ne ifade ettim anlayamadım.

Ben şunu demek istiyorum. Sizin verdiğiniz örnekteki adam eğer kıskançlığından dolayı höt diyorsa, "benim yanımdaki kadına ne hakla" :KK67: diyorsa o adam bencildir, ama koruma iç güdüsüyle eşinin rahatsızlığını bir şekilde gidermeye çalışıyorsa, orada adama tamam derim aslında düşündüğü kendisi değil bundan rahatsızlık duyan partneri. Yani özetle adamın ne niyetle tepki gösterdiğini bilmeden o kişinin eşini sevip sevmediğini söyleyemem ben. Adam kıskançlığından dolayı tepki veriyorsa bu duruma kendi rahatını düşünüyordur, eşini düşünüyorsa da olay kıskançlık değil sevdiğini korumak olur. İşte o yüzden diyorum ki bu konular derin konular, bir örnekle o adamın yerinde olmadan eşini sevip sevmediğine ne kadar adam olduğuna karar veremeyiz, yani en azından ben veremem.

Ben şunu demek istiyorum. Sizin verdiğiniz örnekteki adam eğer kıskançlığından dolayı höt diyorsa, "benim yanımdaki kadına ne hakla" :KK67: diyorsa o adam bencildir, ama koruma iç güdüsüyle eşinin rahatsızlığını bir şekilde gidermeye çalışıyorsa, orada adama tamam derim aslında düşündüğü kendisi değil bundan rahatsızlık duyan partneri. Yani özetle adamın ne niyetle tepki gösterdiğini bilmeden o kişinin eşini sevip sevmediğini söyleyemem ben. Adam kıskançlığından dolayı tepki veriyorsa bu duruma kendi rahatını düşünüyordur, eşini düşünüyorsa da olay kıskançlık değil sevdiğini korumak olur. İşte o yüzden diyorum ki bu konular derin konular, bir örnekle o adamın yerinde olmadan eşini sevip sevmediğine ne kadar adam olduğuna karar veremeyiz, yani en azından ben veremem.
benim ifade etmeye çalıştığım adam hangi koşulda ne tür bir tepki verirse versin sözlü ya da fiziksel koruma içgüdüsü yada sizin tabirinizle bencil dahi olsa benim tezime göre o adam bu duygudurumlarının yanında kıskançlık güdülerinide harekete geçiriyordur..yine benim tezime göre aksi muhtemel değildir..yani konu başlığına göre tartışıyorsak kıskançlık var ..erkeklerde olmaması bana göre muhtemel değil..erkekte ve kadında kıskançlık olması demek partnerine sahip olması demek değildir..hepimizde güdüsel olarak bir miktar kıskançlık vardır ..bunu nasıl yansıttığımız karakterlerimizle doğru orantıdadır..
ben bunu ifade ediyorum..

merhaba arkadaşlar , sizce hiç kıskanmayan erkek sevmeyen erkek midir.. yada karşısındakine ve kendine çok güvenen erkek midir..

not: Paranoyakça kıskançlıklardan bahsetmiyorum..
Kıskançlık sevgiyle değil karakterle açıklanması gereken birşey bence. Benim eşim hiç kıskanç değil ama sevgisinden zerre kadar şüphem yok. Başka şeylerle değerlendirmelisin sevgisini :)

benim ifade etmeye çalıştığım adam hangi koşulda ne tür bir tepki verirse versin sözlü ya da fiziksel koruma içgüdüsü yada sizin tabirinizle bencil dahi olsa benim tezime göre o adam bu duygudurumlarının yanında kıskançlık güdülerinide harekete geçiriyordur..yine benim tezime göre aksi muhtemel değildir..yani konu başlığına göre tartışıyorsak kıskançlık var ..erkeklerde olmaması bana göre muhtemel değil..erkekte ve kadında kıskançlık olması demek partnerine sahip olması demek değildir..hepimizde güdüsel olarak bir miktar kıskançlık vardır ..bunu nasıl yansıttığımız karakterlerimizle doğru orantıdadır..
ben bunu ifade ediyorum..

Açıkçası her insanda az da olsa çok da olsa kıskançlık vardır ya da bazı kişilerde hiç yoktur diyebilecek bilgiye ben sahip değilim. İki durumu da iddia etmem, benim dediğim şey seven insan kıskanır ya da kıskanmıyorsa sevmiyordur, salaktır, geniştir gibi genellemelerin yapılamayacağı, hepsi bu.

azicik kiskanilmak herkesin hosuna gider ama bu sevgiyle mi alakali bilemedim..
en bastan beri hiic kiskanmiyorsa belki sevgisi yok diyebiliriz ama gittikce zaten kiskancliklar azalir iliski oturdukca guven arttikca..

ama emin degilim bu direk sevgiyle alakali mi bilemiyorum gercekten..
ben sevgilimi kiskaniyorum. baska sevdiklerime gipta ederim sevmediklerime de bu yonde birsey beslemem... boyle soyleyeyim

Açıkçası her insanda az da olsa çok da olsa kıskançlık vardır ya da bazı kişilerde hiç yoktur diyebilecek bilgiye ben sahip değilim. İki durumu da iddia etmem, benim dediğim şey seven insan kıskanır ya da kıskanmıyorsa sevmiyordur, salaktır, geniştir gibi genellemelerin yapılamayacağı, hepsi bu.
salaktır geniştir diye yorum yapmak bize düşmez tabi swinger yaşam tarzlarının (ahlaksızlık)var olduğunu baz alırsak ülke sınırlarında...
bu sebeple ben ve benim zihniyetimdeki görüşlere göre ülke içinde insanlar bir genelleme yapmışlar (bana göre de doğru inanmayana saygım var tabiki ''kıskanmayan erkek domuzdur'' tabiri...)
ama size belli etmiyor göstermiyor diye de benim sevgilim beni kıskanmıyor gibi bir genelleme yapamayız..
ben zaten güdüsel olarak var olan kıskançlığı örnekleme yoluyla açıklama gereği duyduğumdan sanırım yanlış anlaşıldı..
ama tekrar ediyorum biz bu konuyu tartışmamalıyız çünkü kıskançlık biz hanımlara göre çok göreceli bir kavrammış onu farkettim ben..

##"]Hiç kıskanmayan erkek size ve kendisine güvenen, bazı sorunları aşmış erkektir. Sevginin, aşkın kıskanmayla alakası yoktur.[/QUOTE]
Esim konuşmuş gibi geldi ve hiç aklimda yokken yazmak istedim....ben esimin sen beni kiskanmiyosun diyorum..o ven sana güveniyorum diyo..ama ben ayni durumda büyük kavgalar çıkarabilyirum:KK43:(( mesala bir keresinde zorunlukuktan dolayi yaklaşık 1 saatlik bir mesafeyi akrabasi olan (dayi kizi ustelik kardesinin eşi) kadınla gelmişti ve benn surat yaptim.ben kendime de ona da guveniyorum diyor...:$ama buna benzer bir vaka bana da denk gelmisti ben sana güveniyorum sen nerede duracagini bilirsin diyor....sorun bike yapmıyorrr

bu kısımları kendi düşüncem olarak belirtip , genelleme yaptığım için kırılanlardan özür dilerim:oops:

salaktır geniştir diye yorum yapmak bize düşmez tabi swinger yaşam tarzlarının (ahlaksızlık)var olduğunu baz alırsak ülke sınırlarında...
bu sebeple ben ve benim zihniyetimdeki görüşlere göre ülke içinde insanlar bir genelleme yapmışlar (bana göre de doğru inanmayana saygım var tabiki ''kıskanmayan erkek domuzdur'' tabiri...)
ama size belli etmiyor göstermiyor diye de benim sevgilim beni kıskanmıyor gibi bir genelleme yapamayız..
ben zaten güdüsel olarak var olan kıskançlığı örnekleme yoluyla açıklama gereği duyduğumdan sanırım yanlış anlaşıldı..
ama tekrar ediyorum biz bu konuyu tartışmamalıyız çünkü kıskançlık biz hanımlara göre çok göreceli bir kavrammış onu farkettim ben..

Konu sahibinin böyle bir yorumu olmuştu da ona bir göndermeydi o :KK55:

Siz swinger deyince baktım bir ne demekmiş diye de şok oldum :KK57: O çiftlerde sizce kıskançlık var mı? Herkeste var demiştiniz ya? İlk defa bu kavramı duydum üzerine pek düşünmeden soruyorum.

dansmarue uç olan ne görmek istemediğiniz ne uç bir örnek değil elit camiada cemiyetlerde(şahsen bazı cemiyetlerde şahit olmuşluğum var) belli topluluklarda eşli görüşmelerde gözle görülen ya da görülmeyen kişinin korkusundan ya da alınacak tepkilerden(insanlar fazla pişkin)çekinmesi sebebiyle tepki vermediği durumlarda ki tepki dahi verse yanındaki erkeğin sözlü ya da fiziksel karşılık vermesi koruma içgüdüsünün yanında sağlam bir kıskançlık dürtüsüdür..

Bi erkek iltifat edebilir esimin yaninda ancak kur yapma kismini acman gerekiyor ayni seyi mi anliyoruz bilmiyorum. Yani dokunmak sac ellemek vs gbi bahanelerle yakinlasarak kur yapmaksa hayir kadin koymak zorunda tepkisini. Esime de iltifat edilebilir ayni sekilde hosuma gider begenilmesi..

ben bu konuyu açarken tamamen farklı bakış açıları görmek istedim. çok derin mevzuymuş

Siz swinger deyince baktım bir ne demekmiş diye de şok oldum :KK57: O çiftlerde sizce kıskançlık var mı? Herkeste var demiştiniz ya? İlk defa bu kavramı duydum üzerine pek düşünmeden soruyorum.
swingerlerde dahi kıskançlık oluyor da onlarda olmasa da olur yani :KK30:

eyvahh eyvahh işyerindeyim bilmeden açtım pcde.. allah iyiliğinizi versin :KK70:

birde nerden biliyon diycekler şimdi swinger cinayetler işlenmişti bir ara ..3.sayfa haberleri..:KK63:

Back
X