Kiskanmayan Eşim

aynı durum bizde de var. iki gram kıskanmıyor adam. lokantada bile emzirsem umurunda değil. üstümü perde açık değişsem bile sorun etmiyor. Millet seni mi gözetleyecek diyor. bekarken kıskançtı ama şimdi hiç kıskanmıyor üzülüyorum ben de.

Heh aynısı. Sevmiyor mu artık acaba diyorum iste

Ciddi anlamda abartıyorsun kıskanıp kuş gibi kafese tıksa daha mı iyi adamın aklına karpuz kabuğu düşürme sonra bin pişman olur benim gibi prangalarla yaşamak zorunda kalırsın

Ben anormal bir durum göremedim açıkçası. Kıskansaydı da bunaldım diye konu açacaktınız. İyi ki erkek doğmamışım diyorum bazen. Ne yapsalar batıyor

Abartıyorsunuz.
İkiniz aynı anda kapıya gitmişsiniz sanırım. O an üstünüzdekini düşünmemiştir.
Adam aşağıdan da çalsa o kıyafetle kapıya gitmişsiniz sonuçta. O kadar uygunsuz olsa eşiniz evdeyken otururdunuz, onun gidip kapıya bakmasını beklerdiniz.

Güneşlik konusunda yaptığınızı da anlamsız buldum. Sonuçta birkaç gündür güneşlik olmadan idare etmişsiniz.
Gece vakti onu takmaya çalışmak daha çok dikkat çekmez mi dışarıdan?
Eşiniz de haklı olarak "gece gece ne uğraşıyorsun" demiş.

Yanlış anlamayın ama bilerek eşinizi kıskandırmak, dikkatini çekmek istiyorsunuz gibi geldi bana.
İki olayda da garip davranan sizsiniz çünkü bence.

Bunlar sizi sevip sevmemesinden değil,düşünemediğinden kaynaklanıyor.Bizde de benzer durumlar olmuştu ve bazen halen olur.Ama,dikkat ettim ne zaman birisi ,benimle ilgili ona beni öven birşey söylese,adam abuk subuk şeyleri bahane edip kıskançlık yapabiliyor.
Gerçekten bu erkekleri anlamak bazen çok zor.

Ayy hayalimi yaşıyorsunuz ben bunlara hiç takılmam adamın eve girip bişey yapcak hali yok herifi bostan korkuluğu diye mi aldık keşke benimki de rahat olsa kılığıma kıyafetime karışmasa zayıfken her giydiğime laf ederdi özendirmezdi kilo aldım şimdi de zayıfla istediğini giy diyo

Valla ben kalın perdeyi gece indirmedim diye makarna tabağını ters getirmişliği var.
Kimisi rahat kimisi aşırı.
Bilemedim.

Gece perde takmanizi anlamlandiramamis olmasinda bir abarti gormedim, gece kalkip emzirecek diye dusunmemistir.
Ama rahatsiz olacaginiz bir elbise varsa bence biraz dikkat etmeliydi, o konuda haklisiniz

Ikisi de bana ters şeyler. Ben olsam çok rahatsızlık duyardım. Benim başkasının yanında görünmek istemediğim bir halde iken kapıyı acamaz kimse yani. Bu benim açımdan ciddi bir kavga sebebidir.

benim enstemde oyle esim kolsuz pencereye cikmama bile kiziyor

evlendikten sonra değiştiyse artık sizi çekici bulmuyodur, başkasının çekici bulacağını da düşünmüyodur. fazla paranoyağım belki. yani benim eşim yapsa öyle düşünürüm bana "kim seni napsın" diyomuş gibi gelir ve haklısınız çok da zoruma gider hiç kıskanmaması.

Ben bu kıyafet olaylarında karışılmasından hiç hoşlanmıyorum . İstersem kapanırım istersem uygun gördüğüm kadar açık da giyinirim .eşim de kızar ve bende ona bunda şey yok kızacak derim yada insanlar dürbünle mi bakıyor da taa banyodan beni görsün derim. Sevgiyle alakası yok bu durumun . Hele ben ona hiç karışmam . Sadece benimle geçirmesi gereken vakitleri başkasına ayırsın istemiyorum . Çünkü çok yoğun çalışıyor.

Bence ortada sorun yok ki.. hem kiskanmasini neden bekliyorsunuz, aslinda buna cevap arasaniz?

Perde tak tabi ama İyiliğin için gece gece uğraşma demiş bunda ne var elbise için adamın kişiliğine göre değişir muhafazakarsa açmaz senin yanında o kıyafetle rahatsa açar ben birşey göremedim bunu sen bileceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…