- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Hep mi boyleydi?
Pencere konusunda haklısınız da elbiseden nolacak ya çırılçıplak mısınız sanki askılı mini elbise işte eşin yanındayken kim napabilir eve mi dalacak adam
Abartmıyorsun. Senin rahatsız oldugun kılık kıyafette eşin yabancı bir adama kapı açamaz. Perdeyi takmakta da tabiki haklısın.
Bence emzirirken disaridan gorulmesine bile bu rahatlikla yaklasmasi sinir bozucu. Diger konularda da mi boylr genis davranmaya basladi? Yani evle ilgili sorumluluklarini yerine getiriyor mu yoksa genel bir bosvermislik mi var? Dogumdan sonra kadinlar kadar erkeklerin de ruh hali degisebiliyor. Sadece size karsi boyleyse ben olsam ben de takardim kafama.Evlendikten sonra değişti, özellikle doğumdan sonra daha da çok değişti.. hiç kiskanmaz oldu.. düşüncesiz biri bu konuları hiç düşünmüyor.
Abartıyorsunuz.
Ona baktın, bu sana baktı, o giyilir mi dese gerçekten daha mı iyiydi?
Ben anlamıyorum zaten bu kıskançlık eşittir sevgiyi.
Gayet normal geldi bana
Kapıdan çekilseydiniz o zaman o daha mantıklıBenim kizdigim normalde ben o şekilde sokağa çıkmam. Onun bunu bilip başka bir adama o şekilde beni göstermesi hoş değil.. Benim acımdan değil..
Zaten hicbir zaman öyle biri olmadı . Ben de öyle biri değilim.. ama bu konu o mu baktı.bu mu baktı değil bence . Ne bileyim. Çok rahat davranması batıyor bana. Söylediğim de de saçmalama diyor geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?