Kiskanmayan Eşim

Kiskanilmak istemek tuhaf olsada Kiskanilmak guzel be benim herifin delirisi geldi aklima genede giyiyorum valla istedimi

Ben oyle normal kıskanmayanlardan bahsetmiyorum...Kadın elinden teli düşürmese bile hiç.merak dahi etmeyen, yolda laf atılsa olabilir ya diyenlerden bahsediorum

sende bı kere geniş davran bakalım gözüne soka soka. belkide senın temkinli olacagından rahat.

Eşinizin sorunu kıskanç olmaması değil mahremiyetinize saygı göstermemesi bence.

Ben oyle normal kıskanmayanlardan bahsetmiyorum...Kadın elinden teli düşürmese bile hiç.merak dahi etmeyen, yolda laf atılsa olabilir ya diyenlerden bahsediorum
Buradaki şeylerde laf atılması gibi ekstrem bir mevzu değil. Benim de elimden telefon düşmez. Whatsapp gruplarım var eşim de eline alıp bakmaz Ha laf atmaya kalkan olursa fena olur tabi ona kızmayacak insan olduğunu da sanmıyorum. Bu kıskançlık değil çünkü

Emzirme noktasında haklisiniz ona ben de cok takık biriyim ama kapıya elbiseyle çıkmak çok da anormal degil. Perdeleri actirmasa camdan kapıdan baktirmasa daha mi iyi hissedeceksiniz

Herkesin yapısı farklıdır ama benim eşim normalde bile ışık açıkken güneşliği kapatmak ister,bende sevmem gerçi orası ayrı.Kapıya da öyle çıkmamı istemezçok kıskanç olmadığı halde

Bizim sadece yatak odamızın guneslıgı hep kapalı, gerı kalan yerler hep acık. Gayet acık gıyınıyoruz ne var bunda. Bakmasınlar

Iki konuda da haklısınız. Kapıda velev ki kadın olsun. O halde görünmez istemeyebilirsiniz. Perde de keza aynı şekilde. Emzirmeseniz bile akşam ışıklar açıkken perdesiz ev çok dikkat çeker.

Kendi doğrularımıza değil de karşımızdakinin hassasiyetlerine azıcık saygı duyabilsek hayat daha yaşanılır olacak.

valla eşim kendi bile şortlayken kapı açmaz...
zaten bizim evde ben kapı açmam... giyin başını ört falan uzun iş ama eşimde kapı açarken uzun eşofman ve tşört giyer.. şort ve atletle oturuyorsa eğer....
bana tuhaf geldi ama perde olayı tuhaf geldi...

Tesettürlüsünüz sanıyorum kapıdaki olay bu nedenle size büyük geliyor. Emzirdiğiniz odada mahremiyet olmasını istemeniz sizin en doğal hakkınız...İki durumda da kendinizce haklısınız bence.

Kıskanıp kıskanmamak değilde eşinizle hayat görüşünüz pek tutmuyor gibi sanki.

***Ekleme:Şimdi eski konularınıza şöyle bi baktım da kıskanmama olayına daha çok benziyor.Hamilelikle başlayıp doğumdan sonra da artarak devam eden birşeyler var gibi...Sizin kadın yönünüzü artık pek görmüyor gibi anladım ben. Daha açık yazıp sizi kırmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…