• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

Ayyyy hic sormaaa.bende oyleyimmm.ama esim bu konuda kati oldugumu bilir ve asla soyleyemezzz.televole izleyemez.hele oyle bir sey ciksin gebertirimmm..ama icinden mutlaka diyordurrr.salla gitsin cnm....sen kizinca uzulunce o dusunceler degismiyor.birakkk.sen senin olanla mutlu ol.

Esim benim yanimda bayan is arkadasina bile selam veremez...nedeni ise onun da beni birzamanlar erkek akrabalarimdan kiskanip konusturmamasiydi.neyse benim yanimda gormemezlikten gelir.bir gun oglum kizim alisveris merkezine gittiler.bende kizima tanidik birini gordunuzmu dedim.kizimda evet babamin birkiz arkadasini gorduk.ilk once kim selam verdi dedim.babam dedi.kiz bizi gormedi bizi gectibabam seslendiii...dedi..tabi ben tartistim.ben beni biri gormuyecekte ben pesinden seslenicem.ve bu erkek olacakkk...bende esime neden kizla konustun dedim.o da e karsilastik.ama kiz senigormemis,senarkasindan seslenmissin dedimm..bi bagirdiii.gorsen sanki ben yapmisimmm..
Yani arkadan yapan yaparrr..sallaaaaaaaa cnm.

cok fenasin :KK53: Kizina hafiyelik yaptirmissin.

Evli bir kadına başka adamın yakışıklılığından ne?
Evli bir adama da başka kadının güzelliğinden ne?
diye düşünüyorum ben de..

Benimkide kimseyi beğenmez.. beni nasl beğendi hayret.. çirkinim aama alımlıyımm:)))

Kaleci Volkanın eşi güzelmiş beğendim..Acaba sizin kızdığınız şey size güzel kelimesini sık sık kullanmıyor olmayışı olabilir mi? ya da kendinizde eksik gördüğünüz bir yanınız..

Erkek arkadaşım tüm Victoria's secret meleklerini tuttuğu takımın ilk 11' i gibi ezbere bilir. Ama ben takmıyorum :)

ben direkt soguyorum boyle seyler olunca bende demem cunku yakısıklı adam vs diye hayır ne sanıyorlar dunyada guzel kadınlar var yakısıklı hic adam yokmu bence kadınlar bunu yapmadıgından kendilerini rahat hissediyorlar sen yaparsan olay kopar diye susturuyolar ama kızdırmak icin yaparsa karsılıgını veririm ben

Bu biraz kültür ve tavır meselesi anlıyorum sizi ben de sürekli kadınların güzelliğiden bahseden erkekleri itici buluyorum. Hem fiziksel özellikler üzerinden bu kadar yorum yapmak olgun bir tavır değil dediğiniz gibi saçmalık. Ya sizi anlayıp çeki düzen verir kendine ya da siz alışacaksınız onun bu huyuna.

Kendini suçlama . Çok guveniyosundur bilinç altın bu mesajı aldığı için kıskanamıyosundur . Bide iyi tarafından bak bende manyak derecede kıskancım şizofrene bağlıyorum valla bazen şukur et

Kendini suçlama . Çok guveniyosundur bilinç altın bu mesajı aldığı için kıskanamıyosundur . Bide iyi tarafından bak bende manyak derecede kıskancım şizofrene bağlıyorum valla bazen şukur et

Yanlış anlama evet beterleri var kıskançlıkta:eek:

Bu biraz kültür ve tavır meselesi anlıyorum sizi ben de sürekli kadınların güzelliğiden bahseden erkekleri itici buluyorum. Hem fiziksel özellikler üzerinden bu kadar yorum yapmak olgun bir tavır değil dediğiniz gibi saçmalık. Ya sizi anlayıp çeki düzen verir kendine ya da siz alışacaksınız onun bu huyuna.

Her zaman yapmadığı için büyütmüyorum. Artık yapmaz heralde :)

Kaleci Volkanın eşi güzelmiş beğendim..Acaba sizin kızdığınız şey size güzel kelimesini sık sık kullanmıyor olmayışı olabilir mi? ya da kendinizde eksik gördüğünüz bir yanınız..

İlgisi beni bazen deli etcek kadar çok. durup dururken iş yaparken gelir sarılır öper aklınıza ne gelirse ben uyumaya gidiyorum derim yatarım o odadan bağırır seni çok seviyorum diye. iltifat eder herkesin istediği eşten yani bu özelliği

Yani laf olsun diye cumlenin icinde "guzel" gecince deliriyorsunuz. Butun ornekleri ard arda yazinca adam butun gun agzinin suyu aka aka kadinlara bakip "guzel" diyor izlenimi yaratmissiniz. Bazi yorumlar bana bunu dusundurdu.

Siradan konusmalar halbuki. Esiniz farkina bile varmiyordur bence. Bana fazla kompleksli geldiniz. Bir de deliriyorum demeniz... Valla bana da normal gelmediniz acikcasi.

Yani laf olsun diye cumlenin icinde "guzel" gecince deliriyorsunuz. Butun ornekleri ard arda yazinca adam butun gun agzinin suyu aka aka kadinlara bakip "guzel" diyor izlenimi yaratmissiniz. Bazi yorumlar bana bunu dusundurdu.

Siradan konusmalar halbuki. Esiniz farkina bile varmiyordur bence. Bana fazla kompleksli geldiniz. Bir de deliriyorum demeniz... Valla bana da normal gelmediniz acikcasi.

Siz öyle anlamışsınız tabiki laf olsun diye söylüyor ciddi olmaz bu. Sizin kompleks anlayışınız nedir ben anlamıyorum bir komplekstir gidiyor.
Siz bence normal değilsiniz.

O zaman ben ya anormalim ya da aşırı özgüven sahibiyim. :KK48:
Bazen ben kendim söylüyorum kız güzelmiş diye. O anda yanımda ki kişi ya eşimdir ya da arkadaşım çok da takılmam. Söyleyip söylememek evliğimizde bir kural da değil. Alelade bir anlık muhabbet.

Yakışıklıya yakışıklı, güzele güzel derim. Eşimin demesine de alınıp kırılmam.
Tabi bir de bunu söylerken ki üslup ve surat ifadesi önemlidir. Bunu kişinin kötü niyetini ele verir zaten.

Eşiniz şaka yapıyor ve misilleme yaparsam şakadan anlamaz şiddete kadar gider diyorsunuz. Bence sizin bu konu dışında başka sorunlarınız var ama neyse.

Back
X