- 7 Ağustos 2010
- 983
- 2.105
- 113
Foruma bakıyorum da, bir sürü insan "kısmetim yok benim" deyip üzülüyor. Benim okul arkadaşım da mühendis, artık kızlara duyduğu güvenin bittiğini söyledi bana. Hep kalbi kırılan kızlar yaklaşıyormuş buna, "bilmem kim çok serseri ve aşağılık biriymiş meğer, yeni anladım" deyip bunun omzunda ağlıyorlarmış. Ama ne zaman biriyle yakınlaşsa "Ama ben seni arkadaş olarak görüyordum" deyip reddediyorlarmış. Tabii bunu dedikleri zamana kadar çocuğu her ihtiyaçlarına koşturuyorlarmış o kızlar. Arkadaşımın bana anlattığı bu şekilde. Efendi biri, ilişkide sorun yaratabilecek biri olacağını hayal edemiyorum açıkçası. Şunu soruyor hep, "Neden efendi değil de, serseri erkeklere gönüllerini kaptırıyor bu kızlar?"
Amacım çöpçatanlık değil, yanlış olmasın. Bu arkadaşla muhabbetim sosyal platformlardan ileri gitmiyor. Ama bu şekilde sızlanan ilk erkek de değil kendisi. Sözlüklerde, sosyal paylaşım sitelerinde bir sürü böyle insan var. Acaba "Kısmet arıyorum
(" diye üzülen hemcinslerimden kaçı, bu erkekleri arkadaş olarak görüp hiç şans vermedi, merak ediyorum.
Üniversitede bir kız arkadaşım vardı. "Hayatımın aşkı ne zaman çıkacak karşıma?" diye dert yanardı bana. "Ee ama bilmemkim var, onun koluna girip geziyorsun, sürekli takılıyorsunuz? Bir şey hissetmiyor musun ona karşı?" dediğimde yanıtı şu olmuştu: "Haa o mu, iyi çocuk ya. Ama arkadaşım yani."
Ben diğer çocuğun "sadece arkadaş" olarak düşünmediğine emindim.
Amacım çöpçatanlık değil, yanlış olmasın. Bu arkadaşla muhabbetim sosyal platformlardan ileri gitmiyor. Ama bu şekilde sızlanan ilk erkek de değil kendisi. Sözlüklerde, sosyal paylaşım sitelerinde bir sürü böyle insan var. Acaba "Kısmet arıyorum

Üniversitede bir kız arkadaşım vardı. "Hayatımın aşkı ne zaman çıkacak karşıma?" diye dert yanardı bana. "Ee ama bilmemkim var, onun koluna girip geziyorsun, sürekli takılıyorsunuz? Bir şey hissetmiyor musun ona karşı?" dediğimde yanıtı şu olmuştu: "Haa o mu, iyi çocuk ya. Ama arkadaşım yani."
Ben diğer çocuğun "sadece arkadaş" olarak düşünmediğine emindim.