- Konu Sahibi sormanehald
-
sadece evlilik konusunda değil ya şasnsız hisediyorum kendimi diyelim20 yaşında kısmetinin kapalı olduğunu mu düşünüyorsun?
Ayıptır sorması nerede yaşıyorsun?
yok 24 de kadar düşünmüyorum evlenmeyi bua ralar pskolojım bozuk sadeceyaaa kızım terliklen kovalarım bak şimdi :))) bende 30 küsur felam herhalde dedim... dur bismillah... :))))
bu seneye evlenir doğurur ben hala burlarda olurum :)))
Tamam anlat bakalım,dinliyoruz.sadece evlilik konusunda değil ya şasnsız hisediyorum kendimi diyelim
24 den önce düşünmüyorum dedğim gibi pskolojım bopzuk egıtımım ıcın cabalıuorum bu aralar ne istediğimi bilmiyorumNe kadar evlenmeye meraklı bir toplumuz ya biz ?
Konu sahibi 20 yaşındasınız bu tür şeyleri kafaya takmak yerine önce bozuk olan piskolojinizi düzeltin ve yarıda kalmış eğitimini tamamlayın.
Dipnot : ne kadar kafaya takarsanız o kadar olmaz.
geçerrr düzelirrher konuda öyle ne biliyim kimseyle anlaşamıyorum evde kalıcam gibi geliyo bazen
20 ben
btlbetul ne diyo buuu 20 miii yazıyo ordaaa bu konu bizle dalga geçilmek için açılmış bence,hemen kibleyelim :)
yok kızlar valla est ne dalgası biraz bu aralar pskolojim bozuk sadecebtlbetul ne diyo buuu 20 miii yazıyo ordaaa bu konu bizle dalga geçilmek için açılmış bence,hemen kibleyelim :)
geçerrr düzelirr
endişelenme.
evde kalma korkusu da arttı gibi son zamanlarda:))
noluyo kızlarımıza bilem:))
yürü gidelim yürü ...gel gel gidelim biz buralar bize göre diil....
sanırım kardeşimi kıskanıyorum düzenli bi ilişkisi var diye bide etrafımdaki arkadaşlarım hep nişanlandı üni son sınfdalar felan onları kıskanıyo da olabilirim
devlette piskolog varmı ciddi soruyorumDurumunuzun farkına vardığınıza göre piskolog dan randevu alabilirsiniz hemen şimdi.
valla öyle deme abla ya bu arlar birileri üstüme geliyo sadece bunaldım o yüzden sanırım aslında evliilik düşünen bi kız değilimHakikaten yaaa her gün bir konu açılıyor.
Şu 90 lılar ah şu 90 lılar..... neyse
devlette piskolog varmı ciddi soruyorum
idicem onlarda hap verip gönderiyolar haplarda uyku yapıyo sınava hazırlanıyorumEvet var.
20 yaşında aklı başında geleceğini düşünen bir genç kız evlilik düşünmez yani düşünmemeli:))valla öyle deme abla ya bu arlar birileri üstüme geliyo sadece bunaldım o yüzden sanırım aslında evliilik düşünen bi kız değilim
idicem onlarda hap verip gönderiyolar haplarda uyku yapıyo sınava hazırlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?