kısmeti kapalı

24 den önce düşünmüyorum dedğim gibi pskolojım bopzuk egıtımım ıcın cabalıuorum bu aralar ne istediğimi bilmiyorum

sanırım kardeşimi kıskanıyorum düzenli bi ilişkisi var diye bide etrafımdaki arkadaşlarım hep nişanlandı üni son sınfdalar felan onları kıskanıyo da olabilirim

sanırım kardeşimi kıskanıyorum düzenli bi ilişkisi var diye bide etrafımdaki arkadaşlarım hep nişanlandı üni son sınfdalar felan onları kıskanıyo da olabilirim

Durumunuzun farkına vardığınıza göre piskolog dan randevu alabilirsiniz hemen şimdi.

valla öyle deme abla ya bu arlar birileri üstüme geliyo sadece bunaldım o yüzden sanırım aslında evliilik düşünen bi kız değilim
20 yaşında aklı başında geleceğini düşünen bir genç kız evlilik düşünmez yani düşünmemeli:))
kimse o dar görüşlüler uzaklaştır derhal.
eğitim herşeyden öncelikli ve kıymetli şu an senin için.
bak bdv de 18 yaşında evlenenleri.
okumuyormusun.
sence nasıl bir hayat bu.
o sebeple kanma aldanma dolduruşa gelme:))
kamu spotu gibi oldu

20 yasina gelmissen ve hala bekarsan ve sevgilin yoksa, isteyenlerinde yoksa, bilmiyorum, durum vahim sanki.

Allah yardimcin olsun ne diyelim.

idicem onlarda hap verip gönderiyolar haplarda uyku yapıyo sınava hazırlanıyorum

Piskolog hap veremez. Pskiyatır sadece hap yazma hakkına sahiptir.
Piskologa sorunlarınızı paylaşmak için gidebilirsiniz. Konuşmak ve rahatlamak için. Kendisi de eğer durumunuzu ağır görürse psikiyatri ye yönlendirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…