kısmeti kapalı

Aradım şimdi.Taha suresi 21 kez okunacak . Niyetini edip. Kısmeti açılmayanı görmedim.sadece eş anlamında değil iş vs. De . İnşallah allah herkesin gönlündekini verir

Ayyy okuyayım ben bunu Allah razı olsun... ayy böyle yapayalnız nereye kadar... ölsem belediye bir hafta sınra bulcak... kedim bilem beni yesin :))

Evet . Hamile kaldığım kilomdu çok şükür kaç aydır da aynı. Benim vazgeçilmezim de dukan dır. Tak diye ne istesem gider ve tekrar almam

ben dukanla verdiğimi geri aldım hemde misliyle sonra yapıştı o kilolar çok uzun süre gitmedi... bende ters tepti... o zamanda 72 den 64 e düşmüştüm sonra 78 fırladım hem de bıraktığım 1 ay içerisinde.... karatay daha bizden bizi anlayan bir şey bari....Türk işi :) lahmacun ye diyo bi kere nasıl semiyim ben bu kadını :)))

Canim merhaba ben bildiğim kadarıyla soyleyim sen genede rabbimden hayirlisini iste yalniz o verir yalniz o alır nasip kismet bu işler vardir yulardakinin bi bildiği.:)
Hatırladığım kadarıyla ya hacet namazi yada Allah rizasi için namaz kiliyoruz sonra her bir boncuğa 1 fatiha 3 ihlas okuyoruz ve tesbihin imamesinede okuyozyani 100 fatiha 300 ihlas oluyo bitince dileğini dile ve tesbihi kıbleye doğru dışarda biyere asın derler
Allah kabul etsin kim denediyse oldu.. Ben çok duydum
sonra 41 tane tesbih alıp ister eşinize dostunuza isterseniz bi camiye hediye edin inşAllahh hepimizinki kabul olur
Dua ve muhabbetle ❤

Zayıfladıktan sonra hedefime ulaştım diyip yerseniz alırsınız. Ben asla yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…