- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
- Konu Sahibi sormanehald
-
Kader ki bu okuyorsun Mutlu olmak için kendini ezdirmemek ve para sıkıntısı olmaması için birini seviyorsun evleniyorsun hayatını batırıp gidebiliyor kimisi de okumamış ama iyi bi eş seçmiş oluyo Nasıl oluyosa daha becerikli demek ki senden bin katlı Mutlu yaşıyor demek istediğim nasip ya kocan kadar konuşuyorsun bu ülke böyle kahretsin kiHep o kendi kizlarini okutmayip memur damat merakiyla 18 yasinda evlendiren teyzelerin,
Okumak da neymis hic kendimi yoramam ,evlenip kocamın maaşını harcarım mantıgıyla genc yasinda evlenip iki cocuguyla, mutsuz ,hayallerle gerceklerin ortusmedigi gec anlayan ,pencerede koca yolu gozleyip ,pismanligini kendine bile itiraf edemeyen komsunun/arkadasin ' ayy sen daha evlenemedin mi' gazıyla gencler ne hale geliyo,inanamiyorum !
Cok gencsiniz hem de cook,once okuyun ,meslek sahibi olun,kendi kendinize yetebilin,uygun biri illa ki cikar karsiniza .
Kaderimiz neyse onu yaşıycazŞuanda inanın hatırlamıyorum ama en kısa zamanda öğrenip paylaşırım
telekkür ettim bilgi için, bende hemen araştırmaya başlıyorum dediğin diyeti
Bölgesel zayıflama var mı acaba bunun için ne yapmalı orda bilgi veriliyor mu bunun içinkız karatay nasıl bilmezsin abboo :) 5. takıma gelsene orda yazıyoruz menüleri.... gerçi beni dövüyolar bu ara :))
Kader ki bu okuyorsun Mutlu olmak için kendini ezdirmemek ve para sıkıntısı olmaması için birini seviyorsun evleniyorsun hayatını batırıp gidebiliyor kimisi de okumamış ama iyi bi eş seçmiş oluyo Nasıl oluyosa daha becerikli demek ki senden bin katlı Mutlu yaşıyor demek istediğim nasip ya kocan kadar konuşuyorsun bu ülke böyle kahretsin ki
Şuanda inanın hatırlamıyorum ama en kısa zamanda öğrenip paylaşırım
Doğru bence de bu yaşta baskı iyi değil aslında bu yaş evlilik için biraz erken gibi tabi kendi kararları baskı hiç bir yaşta iyi değil her genç kız evlenmek yuva kurmak ister ama iyi insan denk gelmeli ruh eşi derler ya. HayırlısıBenim anlatmak istedigim sey farklı ama,
Kim, kiminle, ne zaman evlenmis,mutlu mu mutsuz mu bununla ilgilenmiyorum,
Benim ilgilendigim konu kendi hayatindaki eksikliklerine,mutsuzluklarina bakmadan 19-20 yasindaki kizlara 'hala evlenemedin mi ' baskisi yapilmasi.
Yoksa iyi bi evlilik yapmanın kariyerle,yasla falan alakası yok ,bu konuda hemfikirim.
Bölgesel zayıflama var mı acaba bunun için ne yapmalı orda bilgi veriliyor mu bunun için
Doğru bence de bu yaşta baskı iyi değil aslında bu yaş evlilik için biraz erken gibi tabi kendi kararları baskı hiç bir yaşta iyi değil her genç kız evlenmek yuva kurmak ister ama iyi insan denk gelmeli ruh eşi derler ya. Hayırlısı
valla Ada'm normalde iyi evlenince içinde. Canavar çıkanlar oluyor25 e kadar insanın fikri ne kadar çok değişiyor değil mi... evlenip mutlu olan şanslılarda var tabi ama gerisi hep hüsran... neyse karamsar olmayalım :)
Ya ben asla evlilik dusunmuyorum 30dan once ozellikle, okuyorum kariyer yapma pesindeyim ama butun arkadaslar teker teker evlenip dogurunca modum düstü ulan diyorum ben mi yanlis yoldayim acaba
Cevrede boyle ornekler cogalinca insan bi acaba mi diyor yani
Aradım şimdi.Taha suresi 21 kez okunacak . Niyetini edip. Kısmeti açılmayanı görmedim.sadece eş anlamında değil iş vs. De . İnşallah allah herkesin gönlündekini veriryani bi güzellik şu kardeşlerine :) bende tespih hatmi miydi neydionu duymuştum hatta olunca tespih dağıtıyolar falan habire tespih gelir olmuştu ablamın çalıştığı iş yerinden :) ama nasıl yapıldığını bilmiyorum....
Btlbetul geçen yıl aynı takımdaydık yeni hatırladım . Benim bebek 6 aylık falandı. 76 kiloydum . 70-80 kg lar beraber zayıflıyor grubuydu. Çok şükür 62 ye indim benkız karatay nasıl bilmezsin abboo :) 5. takıma gelsene orda yazıyoruz menüleri.... gerçi beni dövüyolar bu ara :))
Btlbetul geçen yıl aynı takımdaydık yeni hatırladım . Benim bebek 6 aylık falandı. 76 kiloydum . 70-80 kg lar beraber zayıflıyor grubuydu. Çok şükür 62 ye indim ben
Her hap uyku yapmıyor.geçen yıl çok kötü hissediyordum. Acıbademe gittim. Citoles 10 mg verdi.çok hafif ve bağımlılık ve uyku yapmayan bir ilaç . Kullandım mutluluk hormonu salgılayıp, kafanızda sürekli sorguladığımız döngüleri engelliyoridicem onlarda hap verip gönderiyolar haplarda uyku yapıyo sınava hazırlanıyorum
Evet . Hamile kaldığım kilomdu çok şükür kaç aydır da aynı. Benim vazgeçilmezim de dukan dır. Tak diye ne istesem gider ve tekrar almamooo bravo ben 65 te takıldım :)) 62 diye bir rakam var mıymış :)))
Forumda paylaştımpaylaşabilir misiniz rica etsem?
teşekkür ederim. peki bütün ayetleri mi okunacak. bazı sitelerde ilk 12 ayet deniyor da..Forumda paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?