kısmeti kapalı

ahah evet abla görsen halimi nasıl çabalıyorum sınavlar için okul için evlenmek istemiyorum ama sacma sapan kiiler moralimi bozuyor bide bazı şeyler için çabalıyorum olmayınca cok üzülüyorum

ahah evet abla görsen halimi nasıl çabalıyorum sınavlar için okul için evlenmek istemiyorum ama sacma sapan kiiler moralimi bozuyor bide bazı şeyler için çabalıyorum olmayınca cok üzülüyorum
eee hayat böyle.
alışacaksın.
mücadele etmeye de.
bir kazanıp bir kaybetmeye de.
40 a gelince anlarsın:))
saçma sapan şeylere kaptırmadan kendini eğitimine odaklan

isstiyenlerim cok var ama istediğim gibi biri yok

Ben anlamadım isteğenim çok var diyorsunuz ama "kısmetim kapalı" diye konu açıyorsunuz. Eeee isteğiniz çok varsa neden kısmetim kapalı diye dert yanıyorsunuz. Anlamış değilim hakikaten.

isstiyenlerim cok var ama istediğim gibi biri yok
mesajimi maalesef ciddiye almissin.

evlenin canim, kendi yasinizda bi cocukla evlenin, ondan sonra ne gencliginizi yasayin, ne bekarken gezin, ne tozun, ne kendinizi az bisey gelistirin, ne hayata hazirlanin, ondan sonrada 'kocam cok geziyor, kocam ilgisiz, cocuklarimla ilgilenmiyor, ev islerinde yardimci olmuyor' vs diye konular acin.

yazik size, inanin gercekten yazik. hava guzel, kuslar mis, insanlar yazin keyfiyle dort kose olmus, bi cik dolas bi 20 yasinda gibi davran, uzaktan yakisikli bi cocukla bakis, sonra utan, kiz arkadaslarinla kikir kikir gulus, sonra okullar acilsin, ders calis, sabahlara kadar kahve ic uyanik kalabilmek icin ders yaparken, nebilim guzel bi uni kazan, oku, kendini gelistir, bi burs kazan, rahat et ! ne kismeti yaa. ne kismeti. Allah Allah kizdiriyosunuz beni.

kapalı olabilir.
şuan evde kalmak için ilk adımı atmış bulunmaktasın.
kısmet açtırmak için hocalara falan gidebilirsin

unutma yaşıtların şuan üniversite okuma okula, kendi ayaklarının üstünde durma çabasında.. ama sen neyse hocayı unutma. işe yararsa söyle bende gelicem

Benim ablam 30u deviriyor hala kısmet kapalı mı değil mi düşüncesi içinde değil ki herşey nasip olursa olur deyip kendine dert etmiyor gayette relax bir Hatun. Sen gelmiş 20 yaşında bunu diyorsun pesssss

Hep o kendi kizlarini okutmayip memur damat merakiyla 18 yasinda evlendiren teyzelerin,

Okumak da neymis hic kendimi yoramam ,evlenip kocamın maaşını harcarım mantıgıyla genc yasinda evlenip iki cocuguyla, mutsuz ,hayallerle gerceklerin ortusmedigi gec anlayan ,pencerede koca yolu gozleyip ,pismanligini kendine bile itiraf edemeyen komsunun/arkadasin ' ayy sen daha evlenemedin mi' gazıyla gencler ne hale geliyo,inanamiyorum !

Cok gencsiniz hem de cook,once okuyun ,meslek sahibi olun,kendi kendinize yetebilin,uygun biri illa ki cikar karsiniza .

yaaa kızım terliklen kovalarım bak şimdi :))) bende 30 küsur felam herhalde dedim... dur bismillah... :))))

bu seneye evlenir doğurur ben hala burlarda olurum :)))

ahahahaha ayyy güldürdün valla yalnız konu dışı olacak ama o kadar kiloyu nasıl verdin, benimde bir 6 kilo fazlam var veremiyorum, bu işin bir tüyosu var mı acabaa

ahahahaha ayyy güldürdün valla yalnız konu dışı olacak ama o kadar kiloyu nasıl verdin, benimde bir 6 kilo fazlam var veremiyorum, bu işin bir tüyosu var mı acabaa

konu yokmuş zaten :)) sorma bende takıldım kaldım buraya kadar 4 ayda karatayla geldim. ama tatlı meyve hazır gıda yemedim... ramazandan beri dağaldım resmen gram oynamıyor... ama iyi yanı yukarıda çıkmıyor :) şimdi yine spora ağarlık veriyorum bakalım tekrar düşmeye başlarsa çok mutlu olucam :))

telekkür ettim bilgi için, bende hemen araştırmaya başlıyorum dediğin diyeti

Ya ben asla evlilik dusunmuyorum 30dan once ozellikle, okuyorum kariyer yapma pesindeyim ama butun arkadaslar teker teker evlenip dogurunca modum düstü ulan diyorum ben mi yanlis yoldayim acaba
Cevrede boyle ornekler cogalinca insan bi acaba mi diyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…