- Konu Sahibi sormanehald
-
ahah evet abla görsen halimi nasıl çabalıyorum sınavlar için okul için evlenmek istemiyorum ama sacma sapan kiiler moralimi bozuyor bide bazı şeyler için çabalıyorum olmayınca cok üzülüyorum20 yaşında aklı başında geleceğini düşünen bir genç kız evlilik düşünmez yani düşünmemeli:))
kimse o dar görüşlüler uzaklaştır derhal.
eğitim herşeyden öncelikli ve kıymetli şu an senin için.
bak bdv de 18 yaşında evlenenleri.
okumuyormusun.
sence nasıl bir hayat bu.
o sebeple kanma aldanma dolduruşa gelme:))
kamu spotu gibi oldu
isstiyenlerim cok var ama istediğim gibi biri yok20 yasina gelmissen ve hala bekarsan ve sevgilin yoksa, isteyenlerinde yoksa, bilmiyorum, durum vahim sanki.
Allah yardimcin olsun ne diyelim.
eee hayat böyle.ahah evet abla görsen halimi nasıl çabalıyorum sınavlar için okul için evlenmek istemiyorum ama sacma sapan kiiler moralimi bozuyor bide bazı şeyler için çabalıyorum olmayınca cok üzülüyorum
isstiyenlerim cok var ama istediğim gibi biri yok
mesajimi maalesef ciddiye almissin.isstiyenlerim cok var ama istediğim gibi biri yok
Kısmeti kapalı açık olayına inanmam.Kader var alın yazısı var.Vakti zamanı gelince olur.kısmeti kapalı olup da bi anda açılan çok güzel aşk hikayesi olanlar varmı kızlar
baya 34 üm....
yaaa kızım terliklen kovalarım bak şimdi :))) bende 30 küsur felam herhalde dedim... dur bismillah... :))))
bu seneye evlenir doğurur ben hala burlarda olurum :)))
yok 24 de kadar düşünmüyorum evlenmeyi bua ralar pskolojım bozuk sadece
ahahahaha ayyy güldürdün vallayalnız konu dışı olacak ama o kadar kiloyu nasıl verdin, benimde bir 6 kilo fazlam var veremiyorum, bu işin bir tüyosu var mı acabaa
Kuran'da bir sure var.çevremde okuyup da kısmeti açılan çok oldu.baya 34 üm....
konu yokmuş zaten :)) sorma bende takıldım kaldım buraya kadar 4 ayda karatayla geldim. ama tatlı meyve hazır gıda yemedim... ramazandan beri dağaldım resmen gram oynamıyor... ama iyi yanı yukarıda çıkmıyor :) şimdi yine spora ağarlık veriyorum bakalım tekrar düşmeye başlarsa çok mutlu olucam :))
paylaşabilir misiniz rica etsem?Kuran'da bir sure var.çevremde okuyup da kısmeti açılan çok oldu.
Şuanda inanın hatırlamıyorum ama en kısa zamanda öğrenip paylaşırımpaylaşabilir misiniz rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?