• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISMETİM KAPALI ÇOK ÜZÜLÜYORUM :(

evlenen yok hanımefendi sakin ol :KK70: bayan iyi niyetiyle bi şey yazmış... bi sizde mi akıl fikir sanıyorsunuz yoksa :eek: aman tanrım
Cevap yazdığınız kişi sadece internet üzerinden nasıl güveniyorsunuz demiş sizin kişiliğinize hakaret etmemiş. Size gerçekten üzüldüm, yalnızlığınızın sebebi bu diliniz.

Cevap yazdığınız kişi sadece internet üzerinden nasıl güveniyorsunuz demiş sizin kişiliğinize hakaret etmemiş. Size gerçekten üzüldüm, yalnızlığınızın sebebi bu diliniz.

kliniğiniz nerde uğrayım isterneniz :D hadi ben orda tepki göstermişim de sizin de yaptığınız hiç görmediğiniz hatta üzgün olduğunu söyleyen bir insanı etiketlemek :D

siz de çok sosyal ve sevilen biri değilsinizdir muhtemelen....

bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :KK43: lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :KK43:
Canım öyle saçma sapan insanlara inanıp da paranı yedirme kimse öyle sıfatlarla sahip değil bence ben 27 yaşında evlendim cevrendekilere artık evliliği dusunuyorum yaşım da geldi gibisinden bir kaç söz citlat komşuna arkadaşlarina falan belki okumuş çalışan kadın evliliğe ihtiyaç duymuyor diye kimse yaklaşmiyor da olabilir bı de alımlı birimisin ne bilim şimdi çoğunluk ona bakıyorlar ya:KK43: bı de aktivite edin bakalım ne bilim bi kulübe falan üye ol yeni çevre edin

kliniğiniz nerde uğrayım isterneniz :KK70: hadi ben orda tepki göstermişim de sizin de yaptığınız hiç görmediğiniz hatta üzgün olduğunu söyleyen bir insanı etiketlemek :KK70:

siz de çok sosyal ve sevilen biri değilsinizdir muhtemelen....
Kliniğe gerek yok kaba ve kibirli olduğunuzu kendiniz söylemişsiniz daha önce, ben teşhis koymuyorum. Size saldırmayan insanlara saldırıyorsunuz, haklısınız yani kendinizle ilgili çıkarımlarınızda.

bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :KK43: lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :KK43:

Başlığı görünce yaş aralığını 35-40 falan zannettim. Önce bi sakin ol. Henüz 26 yaşındasın. Bunu unutma.

Eğer nasibinde biri varsa er ya da geç seni bulacaktır. Ne yazık ki o günü ne öne çekebilirsin ne ileri atabilirsin. Herşeyin bir zamanı var yani. Ayrıca kısmet kapanması diye de birşey yoktur. Hadi Allaha emanet

Kliniğe gerek yok kaba ve kibirli olduğunuzu kendiniz söylemişsiniz daha önce, ben teşhis koymuyorum. Size saldırmayan insanlara saldırıyorsunuz, haklısınız yani kendinizle ilgili çıkarımlarınızda.
çıkarım konusunda hep iyi olmuşumdur.... sizin hakkınızdaki çıkarımımdan da eminim hatta;

şeySİN değil mi, evde son derece boş vakti olan, insanların hayatını internetten araştıracak ve yüzüne ukalaca -ÜSTELİK ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİR İNSANIN - vuran ve UTANMAYAN bir insanımsı.... ŞİMDİ DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM...

çıkarım konusunda hep iyi olmuşumdur.... sizin hakkınızdaki çıkarımımdan da eminim hatta;

şeySİN değil mi, evde son derece boş vakti olan, insanların hayatını internetten araştıracak ve yüzüne ukalaca -ÜSTELİK ÇOK ÜZGÜN OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİR İNSANIN - vuran ve UTANMAYAN bir insanımsı.... ŞİMDİ DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM...

:KK61:

Bu arada ben de ayrılmak üzereyim galiba başlıktan sebepleneyim. Zengünn, yağuşuklu abileriniz varsa bana talip olabilirler, mis gibi gelin adayıyım kıızz.

Çıkarımlarınız iyiyse, spiritüel danışmana gerek yok. Sorunu bulup tespit yapın. Devamı gelir. Bahsettiğiniz tarz kişiler de tamamen konuşmanıza göre yorum yapıyor, sizi konuşturup laf alıyor yani. Bu dünyada başka alemle iletişim kurabilen tek bir insan yok. Aklınızı kullanın lütfen.

Çalışıyor musun , okuyor musun bilmiyorum ama sosyalleş olaylara pozitif bak kendini iyi hisset . Değişik kurslara yazık turlara seyahat git arkadaşlarla eğlence vs bulursun mutlaka

Back
X