KISMETİM KAPALI ÇOK ÜZÜLÜYORUM :(

arkadaşlar pişman ettiniz çoğunuz teşekkürler... dalga geçtiklerinizi yaşarsınız inşallah anlarsınız her şeyi...

Niye küstürdünüz kızı ya? :110: Sevgilisizlik zor şey bence, benim de uzun süre yalnız kaldığım bir dönem oldu çok içime kapanmıştım. Gittikçe de kapanıyorsun, sonra da kimseyle tanışamıyorsun kısır döngü haline geliyor. Buna fırsat verme konu sahibi. Odağın evlilik olmasa bile güzel vakit geçirmek için birileriyle görüş. Bakarsın devam eder sonra.:KK66:

arkadaşlar pişman ettiniz çoğunuz teşekkürler... dalga geçtiklerinizi yaşarsınız inşallah anlarsınız her şeyi...

Erkekler gerçekten öyle çok matah şeyler değil inan şu an ciddi konuşuyorum . Kendini üzmene bile değmeyecek varlıklar çoğu . Ciddiye alma bu kadar evlenemeyen 1 kere üzgünse evlenen 1000 pişman . Bu siteden bunu öğrendim . Evlilik bana çok uzak zaten artık umarım güzel birini bulursunuz

Niye küstürdünüz kızı ya? :110: Sevgilisizlik zor şey bence, benim de uzun süre yalnız kaldığım bir dönem oldu çok içime kapanmıştım. Gittikçe de kapanıyorsun, sonra da kimseyle tanışamıyorsun kısır döngü haline geliyor. Buna fırsat verme konu sahibi. Odağın evlilik olmasa bile güzel vakit geçirmek için birileriyle görüş. Bakarsın devam eder sonra.:KK66:

ya teşekkür ederim goygoy yapmadan ve ciddi ciddi anlayan tel kişi oldun....

kanıksadım bu durumu canım sıkılıyor artık üzüntüm ondan şu an neyse ama ben ilerisi için korkuyorum daha çok.... bunu aşmak için destek isteyeceğim insan da yok etrafımda. bunun için yazdım buraya

Erkekler gerçekten öyle çok matah şeyler değil inan şu an ciddi konuşuyorum . Kendini üzmene bile değmeyecek varlıklar çoğu . Ciddiye alma bu kadar evlenemeyen 1 kere üzgünse evlenen 1000 pişman . Bu siteden bunu öğrendim . Evlilik bana çok uzak zaten artık umarım güzel birini bulursunuz

teşekkür ederim, biliyorum aslında kimsenin değmeyeceğini... ancak korkuyorum, tamamen yalnız kalıp yalnız ölmekten... var böyle bir üniden hocam, çok pişman hep korkuttu beni sağolsun... onun gibi olmak istemiyorum

Ese dosta saka yollu soyle cok ciddiyim bu konuda.ben 26 oldugum da baya bir umutsuzluga dusmustum calisiyordum.samimi oldugum arkadas kuzen ya bana kismet bulun evde kaldim diyordum vallahi belki 10 kisi ile tanistim araci oldular.sonun da halamin evli kizi komsusuna soylemis oda komsusuna vee esimle tanistim 10 yildir evliyim iki kizim var cokda mutluyum nazar nazar @
Evlenmek istemek kotu birsey degil ki bunu dile getirmek de gayet normal.zaten konu komsu akraba arkadas yapar bu isleri cogu kez.sosyal olmakda gerekli ve birde kismet tabiki ....

Ese dosta saka yollu soyle cok ciddiyim bu konuda.ben 26 oldugum da baya bir umutsuzluga dusmustum calisiyordum.samimi oldugum arkadas kuzen ya bana kismet bulun evde kaldim diyordum vallahi belki 10 kisi ile tanistim araci oldular.sonun da halamin evli kizi komsusuna soylemis oda komsusuna vee esimle tanistim 10 yildir evliyim iki kizim var cokda mutluyum nazar nazar @
Evlenmek istemek kotu birsey degil ki bunu dile getirmek de gayet normal.zaten konu komsu akraba arkadas yapar bu isleri cogu kez.sosyal olmakda gerekli ve birde kismet tabiki ....

haklısınız teşekkür ederim :)

Seninle alakası yok bu arada ben espri yaptım. Gerilerde de ciddi ciddi ve baya uzun yazdım sana bu arada, gözünden kaçmış sanırım.

Zaten öyle olması gerekiyor.Yoksa evlilik meraklısı kızlar erkeklere itici gelir.Öyleyseniz bile çaktırmıcaksınız :KK66:

teşekkür ederim, biliyorum aslında kimsenin değmeyeceğini... ancak korkuyorum, tamamen yalnız kalıp yalnız ölmekten... var böyle bir üniden hocam, çok pişman hep korkuttu beni sağolsun... onun gibi olmak istemiyorum

Öyle kötü düşünmeyin orasını kimse bilemez ki buraya şimdi böyle yazıyorsunuz belki 1 ay sonra gelip bir derdim var da değil de çeyiz nişan hazırlıkları bölümünde takılırsınız . Hayat mucizelerle dolu . Enseyi karartmayın hemen 26 yaş daha çook genç .

Ta ilk sayfalarda yazdığım mesajı tekrar edeyim kişisel gelişim bölümüne bir bakın orada düşünce gücü ile ilgili bir konu var . Pozitif olup hayatımıza neleri çekebildiğimizi göreceksiniz .

bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :KK43: lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :KK43:
Görücü mü kaldı ya hangi devirdeyiz. İnsanlar tanışıyor anlaşıyor evleniyor. Çevre edinmeye bakın.

Back
X