- 29 Temmuz 2010
- 288
- 272
- 103
Evli kadın olmayı istemek neden sağlıksız bir durum?Hayatinda biri olsun istersin, iki aşk yasayayim, üç guzel soz duyayım dersin de direkt evlenememekten dert yanmak bana cok tuhaf geliyor. Biri böyle bir sey diyince, asil derdinin bir aşk/iliski yasamak degil de evli kadin olmak 'başarısına' erişmek oldugunu düşünürüm.
Bu son derece sağlıksız bir durum bence. Çünkü toplum, bu korkuyla yapilmis sagliksiz evliliklerle dolu.
Evli kadın olmayı istemek neden sağlıksız bir durum?
ben de anlamıyorum bu iki sene flört bir sene nişan olayını
eşimle 9 ay içinde tanıstık, nişanlandık ve evlendik
istersen 10 sene sevgili ol, aynı eve girmeden , maddi manevi sorumluluk almadan ,aileler işin içine girmeden kimin ne oldugunu anlayamazsın
ben de şöyle söyleyeyim size:)Bende kısa süre içerisinde evlenenleri anlamıyorum. Adamın daha huyuna, suyuna alışmadan aynı eve girmek riskli olarak geliyor. Aynı eve girmeden anlamamak olayı her iki durum için de var, doğru. Ama sosyal hayatta her yönden tanımak daha mantıklı geliyor. 1 senelik ilişki sonunda, 1 sene nişanlı olarak duracak biri olarak söylüyorum bunu.
Sevgililik zevkli, o sorumluluklar olmadan birkaç sene geçirmek gerek bence o güzel zamanları.ben de anlamıyorum bu iki sene flört bir sene nişan olayını
eşimle 9 ay içinde tanıstık, nişanlandık ve evlendik
istersen 10 sene sevgili ol, aynı eve girmeden , maddi manevi sorumluluk almadan ,aileler işin içine girmeden kimin ne oldugunu anlayamazsın
kadınlar neden evlenememekten yakınır? çünkü cinsellik ihtiyaçları ufaktan tavan yapmaya başlamıştır ve ammaann bekaretleri bozulmasındır. sevgiliyle felan bu ihtiyaçlar giderilemez çünkü din çünkü çevre çünkü çünkülerr....
kadınlar neden bir erkeğe ihtiyaç duyar ben anlamıyorum artık. oku, dünyayı gez, mutlu olmak için bir ton yol varken neden illa evlilik ya.. yazık bunun için üzüldüğünüz zamanlara..
Ben de bu enerjim yetmez olayını anlamıyorum. Bir bebeğe 25 yaşında bakmak ile 35 yaşında bakmak arasındaki dağlar kadar fark nedir? Ömür biçmek gibi olmasın da bu ablamızın 80 yıl yaşayacağını var sayarsak 35te pil bitiyorsa kalan 45 sene ne yapmayı düşünüyor? Ben çok abartılı buluyorum bu düşünceyi.Gezip tozmayı yapıyorum. 33 yaşında bir ablamla konustum.Dedi ki simdi birini bulsam 2 sene flört 1 sene nisan sürse 36 yasında evlendim diyelim cocuk isi sıkıntılı yaşlı anne olurum enerjim yetmez diyor
kadınlar neden evlenememekten yakınır? çünkü cinsellik ihtiyaçları ufaktan tavan yapmaya başlamıştır ve ammaann bekaretleri bozulmasındır. sevgiliyle felan bu ihtiyaçlar giderilemez çünkü din çünkü çevre çünkü çünkülerr....
kadınlar neden bir erkeğe ihtiyaç duyar ben anlamıyorum artık. oku, dünyayı gez, mutlu olmak için bir ton yol varken neden illa evlilik ya.. yazık bunun için üzüldüğünüz zamanlara..
Sadece din çevre değil, anne olmak da birincil ihtiyaç. Gelişim Psikolojisi dersinde görmüştüm. Onun haricinde haklısınız, çevre umrumda değil ama gayrimüslim olsam evlenmezdim.kadınlar neden evlenememekten yakınır? çünkü cinsellik ihtiyaçları ufaktan tavan yapmaya başlamıştır ve ammaann bekaretleri bozulmasındır. sevgiliyle felan bu ihtiyaçlar giderilemez çünkü din çünkü çevre çünkü çünkülerr....
Niye olmuyor diye düşünmemek lazım gerşey vakit saat
Aile yaşamına önem vermiyorsunuz o zaman?Sadece din çevre değil, anne olmak da birincil ihtiyaç. Gelişim Psikolojisi dersinde görmüştüm. Onun haricinde haklısınız, çevre umrumda değil ama gayrimüslim olsam evlenmezdim.
İyi düşünnn ve öyle de olsunnn:)O vakte kadar saglam cikarsak iyi canim:))
Neden önem vermeyim, ailem var zaten?Aile yaşamına önem vermiyorsunuz o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?