Kısmetsizlik evlenememek

Yaşıtım olan biriyle konuştum dertleştik bana dedi ki ; Ben yaşıtım olan kız almam, evleneceğim kız benden en az 4 yas kucuk olacak eğer 35 yaşındaysam da en az 10 yaş kucuk olacak dedi . Bir an önce iyi birini bul evlen dedi bana .

Insanların yapacaklarının onceden bilinmesine daha dogrusu allah tarafından bilinmesine kader deniyor ve kadere inanan dolayısıyla musluman bir kisi olarak tum kutsal kitaplarda yazan bilgiler oldugunu biliyorum

Allah biliyor secimimizi yasanicaklar belli anlaminda soyluyorsaniz o dogru.

Evet ikiye ayriliyor mukafat veya sinav oluyor.

Ama ben bile bile lades diyenlerin sinav oldugunu dusunmuyorum zorunluluk olmadigi surece.

Son düzenleme:
Yaptım ama olmadı ki demeyin böyle derseniz daha da olmaz olumlu bakın herkesin kaderi farklı yazılmış dua edin belkide rabbim bunu bekliyordur kulum bnm kapımı çalsın diyordur:) yer gök dua :)

Ben hep ediyordum bu konuda canim ama olmadi bir tek bu konuda da degil digerleri de olmadi.
Katiliyorum sana zaten hep inanclarim dogrutusunda hareket ettim ama olmayinca kirildim.
Konusmanin da anlami yok degismiyor olanlar ve zaten diyorum devir her anlamda kotu olmamasi da normal geliyor.

Senin ki hayirlisiyla olur insallah tesekkurler :))

Bir kisi herkesi kapsamaz canim oyle dusunme ona bakarak genelleme yapma.

Bir kisi herkesi kapsamaz canim oyle dusunme ona bakarak genelleme yapma.
Genel olarak böyle düşünüyorlar ama tek örnek yok defalarca şahit oldum buna, 26 yaşındayım , 30luk olan bile 20 lik istiyor 20'lerin başında olsun diyor. 30'a 4 yılım kaldı ve üzülüyorum. 20 yaşındakiler gibi enerjim yok.

Ben 23 yaşındayım. 21 yaşında evlendim.
Etrafımdaki herkes 30dan önce evlenmedi. Onları hep örnek olarak görüyordum. O yüzden de aklımda hiç evlilik yoktu. Yani bana 30dan önce evlenmek uzaktı. Anormal görüyordum. Sonra hiç beklenmedik biri çıktı ve evlendim. İnsanın hayatında herşey olabiliyor.
O yüzden böyle bir konuda kendinizi kasmayın. İnsan düşündüğü şeyle yaptığı aynı olmuyor.
Elbette sizinde hayatınıza biri girer ve hiç beklemediğiniz anda çok mutlu olur evlenirsiniz.

Anliyorum canim seni de herkes neler neler istiyor da bakalim :))

Ben de Kivanc Burak istiyorum da...

Onlar oyle soyler bak kendi yasitiyla evlenebilir gorursun.

Esmer sevip sarisinla evlenen var planlamaya gelmiyor bu isler gonul ferman dinlemiyor.

Bazen de istedigin olmayinca farkli olanlara bakiyorsun.

Tek cinsellik icin neden evlenilecegini dusunuyorsunuz?
Insan yaninda destek icin aile kurmak icin cocuk sahibi olucak yasi gececegi icin de evlenebilir.
Cinselligi sadece evlenecegi kisiyle yasamak da isteyebilir saygi duymak lazim.

evet bu ülkede gerçekten böyle olabileceğine inanıyorsanız tamam ben de sizin fikrinize saygı gösteriyorum. ama maalesef böyle değil.

Ay keşke hiç talibim olmasaydı ..otuz yaş evlilik için en güzel yaş ..

evet bu ülkede gerçekten böyle olabileceğine inanıyorsanız tamam ben de sizin fikrinize saygı gösteriyorum. ama maalesef böyle değil.

Ben kendi adima yalnizliktan yakiniyorum.Benimle ilgilenenler vardi ama ben sevemedim.Yanimda duygularimi paylasacagim mutlu olacagim birini istiyorum.
Dediginiz gibi olanlar da vardir ama herkesi ayni kefeye koymamamak gerekiyor.
Burada farkettiyseniz sevgilisi olup evlenemeyenler degil yalniz olanlar konu aciyor.
Ben sizin anlatmak istediginizin daha cok erkekler tarafindan yapildigini dusunuyorum.

Erkekler gençliklerinde aşk sorunu yaşayınca kalpleri katılaşıyor aşık olamıyorlar gibi geliyor bana, sizcede öyle değil mi?

Erkekler gençliklerinde aşk sorunu yaşayınca kalpleri katılaşıyor aşık olamıyorlar gibi geliyor bana, sizcede öyle değil mi?

O herkeste olur ki cinsiyet farketmez bizde de oluyor.
Ama o insanlarin tekrar sevebilecegi kisi karsina ciksa degiseceklerini dusunuyorum cikmiyordur.

Su da var zaten bazilari da birini sevmek istemiyor duzenli iliskim olsun duzenim olsun istiyor olsada olur olmasa da olur tarzinda dusunuyor hissediyorlar.

Bir yerde duymustum

Ask kadinlar icin vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…