Kısmetsizlik evlenememek

dertbin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
137
49
13
33
26 yaşında sayılırım. Aday bile yok. Tanıdığım birçok 30 yaş ve üzeri bekar kadın var onlarda bu konudan yakınıyor.Eskiden birçok talibim vardı ama ben istemedim. Yaşıtlarım olan kişiler kendilerinden küçük aday düşünüyorlar. Kimler benim gibi ? Ne düşünyorsunuz bu konu hakkında ?

Vallahi şimdiki aklım olsa 32 den önce evlenmezdim! Net! 26 geç degilki.

Gezip tozmayı yapıyorum. 33 yaşında bir ablamla konustum.Dedi ki simdi birini bulsam 2 sene flört 1 sene nisan sürse 36 yasında evlendim diyelim cocuk isi sıkıntılı yaşlı anne olurum enerjim yetmez diyor

Gezip tozmayı yapıyorum. 33 yaşında bir ablamla konustum.Dedi ki simdi birini bulsam 2 sene flört 1 sene nisan sürse 36 yasında evlendim diyelim cocuk isi sıkıntılı yaşlı anne olurum enerjim yetmez diyor
Boyle planlar yaparak yasanmaz ki. Belki oyle biri cikacak ki 3 ayda evlilige hazir hissedeceksin, belki de 3 yilda emin olamayacaksin. Hayat matematik degil, bu kesinlikle budur diyemeyiz. Enerji de yasla ilgili bir sey degil bence, bazilari 18 yasinda bitmis tukenmis oluyor, bazilari 90 yasinda hala geziyor. Insanlar ayni degiller, bana kalirsa en dogrusu akisina birakmak. Hayattaki bazi seyler sen kovaladikca kaciyor, bana gore ask da bunlardan bir tanesi. Tanidigim butun cok asik ve mutlu insanlar kendi hayatina, gelecegine odaklanmisken aski buldu. Boyle hesaplar yapmanin bu yuzden yanlis oldugunu dusunuyorum, yas hesaplarina vs girerseniz cok yanlis secimler dahi yapabilirsiniz bana kalirsa.

Ben de 28 yaşına bastım sağlıklı olduğum icin dua ediyorum.Gecen gün 19 yaşında kızı acilde bana konsulte ettiler kız nargile icerken bayılmayla gelmiş kan kanseri teşhisi koyduk hematoloji olan birime gönderdik kız orda beyin kanamasından öldü evet ağladım.Sonra dedim ki gencecik kız öldü yasayamadiklari vardi.Sağlıklıyım sonra ani yaşamalıyım dedim ben de hayatımda biri olsun isterdim tabiki ama kader her şey

Yaşıtlarım olan kişiler kendilerinden küçük aday düşünüyorlar.
Surayi bir daha okudum da, ne igrenc bir dusunce bu. Denk gelir, esin senden kucuk olur anlarim da, boyle "Kadin kismi erken coker" zihniyetiyle dusunenlerden olusuyorsa cevreniz, kesinlikle degistirin. Kadina insan oldugu icin kiymet veren erkekler var, bence boyle olmayan bir erkekle de hicbir kadinin isi olmamali zaten.

24 yaşında evlendim.
Eşimden,evliliğimden bir şikayetim yok.
Çok da mutluyum hamdolsun.

Ama yine de acele etmeseydim derim çoğu zaman.
Yani "olacak olan,olacağı zaman oluyor" insanın elinde olmuyor ki.

Doğru zamanda doğru kişi olsun gerisi boş,bunu dileyin

Sizde iki sene flört etmeyin, bir insanı zaten evlenmeden tanıyamassın

Ne güzel yaştasiniz yaşın küçük diyenlere katilmiyorum içine sineni bulunca aninda evlen hersey zamanında güzel 30 ooldum hala bisey yok malesef bende hayata hicbirzaman gec kalmamak lazim ama sizi anlıyorum bu insanin elinde olan bisey degil size tavsiyem şu yaşiniz panik yapilcak yaş degil enerjinizi düşürmeyin

26 yasında ılk evliliğimi yapmıstım
şuanda öyle pişmanım ki
neden bu kadar erken evlenmişim bilmiyorum tamamen yanlıs kararmıs

yasınız cok guzel
30 a kadar gezin tozun
elbet ileride birisi cıkacaktır karsınıza
hayıflanmak için çok erken yastasınız

Sizde iki sene flört etmeyin, bir insanı zaten evlenmeden tanıyamassın
ben de anlamıyorum bu iki sene flört bir sene nişan olayını
eşimle 9 ay içinde tanıstık, nişanlandık ve evlendik
istersen 10 sene sevgili ol, aynı eve girmeden , maddi manevi sorumluluk almadan ,aileler işin içine girmeden kimin ne oldugunu anlayamazsın

Gelecek hakkında kehanetlerde bulunmayın.Allahtan herseyin hayırlısını isteyin ve kendinizi sevin.Birgun birini severseniz de tutun elinden birlikte yol alın.Ama sadece sizi "beğendi" diye birisiyle evlenmeyin, çünkü gün gelir o kişi "şimdi de seni beğenmiyorum" der tüm kurduğunuz sistem çöker.

Evlenmek guzel birler ama ruh eşini bulduğun zaman mıtlu olabileceğin Kişiyi bulduğun zaman . Topumda genelde belli bir yasa indirgenmiş ama aslında yanlış toplum baskısıyla sadece evlenmiş olmak için evlenen o kadar çok kişi var ki ... Hayırlısını iste bol dua et . Bir de sosyal ortamlarda Çokça bulun. İnşallsn en iyi Kişiyi bulursun en doğru zamanda

kadınlar neden evlenememekten yakınır? çünkü cinsellik ihtiyaçları ufaktan tavan yapmaya başlamıştır ve ammaann bekaretleri bozulmasındır. sevgiliyle felan bu ihtiyaçlar giderilemez çünkü din çünkü çevre çünkü çünkülerr....
kadınlar neden bir erkeğe ihtiyaç duyar ben anlamıyorum artık. oku, dünyayı gez, mutlu olmak için bir ton yol varken neden illa evlilik ya.. yazık bunun için üzüldüğünüz zamanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…