26 yaşında sayılırım. Aday bile yok. Tanıdığım birçok 30 yaş ve üzeri bekar kadın var onlarda bu konudan yakınıyor.Eskiden birçok talibim vardı ama ben istemedim. Yaşıtlarım olan kişiler kendilerinden küçük aday düşünüyorlar. Kimler benim gibi ? Ne düşünyorsunuz bu konu hakkında ?
Boyle planlar yaparak yasanmaz ki. Belki oyle biri cikacak ki 3 ayda evlilige hazir hissedeceksin, belki de 3 yilda emin olamayacaksin. Hayat matematik degil, bu kesinlikle budur diyemeyiz. Enerji de yasla ilgili bir sey degil bence, bazilari 18 yasinda bitmis tukenmis oluyor, bazilari 90 yasinda hala geziyor. Insanlar ayni degiller, bana kalirsa en dogrusu akisina birakmak. Hayattaki bazi seyler sen kovaladikca kaciyor, bana gore ask da bunlardan bir tanesi. Tanidigim butun cok asik ve mutlu insanlar kendi hayatina, gelecegine odaklanmisken aski buldu. Boyle hesaplar yapmanin bu yuzden yanlis oldugunu dusunuyorum, yas hesaplarina vs girerseniz cok yanlis secimler dahi yapabilirsiniz bana kalirsa.Gezip tozmayı yapıyorum. 33 yaşında bir ablamla konustum.Dedi ki simdi birini bulsam 2 sene flört 1 sene nisan sürse 36 yasında evlendim diyelim cocuk isi sıkıntılı yaşlı anne olurum enerjim yetmez diyor
Surayi bir daha okudum da, ne igrenc bir dusunce bu. Denk gelir, esin senden kucuk olur anlarim da, boyle "Kadin kismi erken coker" zihniyetiyle dusunenlerden olusuyorsa cevreniz, kesinlikle degistirin. Kadina insan oldugu icin kiymet veren erkekler var, bence boyle olmayan bir erkekle de hicbir kadinin isi olmamali zaten.Yaşıtlarım olan kişiler kendilerinden küçük aday düşünüyorlar.
Gezip tozmayı yapıyorum. 33 yaşında bir ablamla konustum.Dedi ki simdi birini bulsam 2 sene flört 1 sene nisan sürse 36 yasında evlendim diyelim cocuk isi sıkıntılı yaşlı anne olurum enerjim yetmez diyor
Ne güzel yaştasiniz yaşın küçük diyenlere katilmiyorum içine sineni bulunca aninda evlen hersey zamanında güzel 30 ooldum hala bisey yok malesef bende hayata hicbirzaman gec kalmamak lazim ama sizi anlıyorum bu insanin elinde olan bisey degil size tavsiyem şu yaşiniz panik yapilcak yaş degil enerjinizi düşürmeyin26 yaşında sayılırım. Aday bile yok. Tanıdığım birçok 30 yaş ve üzeri bekar kadın var onlarda bu konudan yakınıyor.Eskiden birçok talibim vardı ama ben istemedim. Yaşıtlarım olan kişiler kendilerinden küçük aday düşünüyorlar. Kimler benim gibi ? Ne düşünyorsunuz bu konu hakkında ?
26 yasında ılk evliliğimi yapmıstım26 yaşında sayılırım. Aday bile yok. Tanıdığım birçok 30 yaş ve üzeri bekar kadın var onlarda bu konudan yakınıyor.Eskiden birçok talibim vardı ama ben istemedim. Yaşıtlarım olan kişiler kendilerinden küçük aday düşünüyorlar. Kimler benim gibi ? Ne düşünyorsunuz bu konu hakkında ?
ben de anlamıyorum bu iki sene flört bir sene nişan olayınıSizde iki sene flört etmeyin, bir insanı zaten evlenmeden tanıyamassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?