O dedikleriniz azinlikta. Ayni yaştaysa kadin erkekle, yasi buyuk deniyor kiz icin halbu ki ayni yaş. Ic anadoluda kadinlarin 30 u erkeklerin 35 i olarak dusunuluyo sanirim. Kiz kucuk olunca ne oluyor anlamadim. Kulturel olarak daha mi iyi oluyor? Ahlak yonunden ve karakter olarak cok mu iyi oluyor? Yaş a neden bu kadar buyuk anlamlar yuklenir ki.Surayi bir daha okudum da, ne igrenc bir dusunce bu. Denk gelir, esin senden kucuk olur anlarim da, boyle "Kadin kismi erken coker" zihniyetiyle dusunenlerden olusuyorsa cevreniz, kesinlikle degistirin. Kadina insan oldugu icin kiymet veren erkekler var, bence boyle olmayan bir erkekle de hicbir kadinin isi olmamali zaten.
İyi düşünnn ve öyle de olsunnn:)
Evlenmek mi acaba kismetsizlik yoksa evlenememekmi erken yaşta evlenen biri olarak yazıyorum 26 ancak zaman gelmeye başlamış hatta erken bile sayılabilir takma evlenmek içinde yaşama yani sürekli bunu düşünme26 yaşında sayılırım. Aday bile yok. Tanıdığım birçok 30 yaş ve üzeri bekar kadın var onlarda bu konudan yakınıyor.Eskiden birçok talibim vardı ama ben istemedim. Yaşıtlarım olan kişiler kendilerinden küçük aday düşünüyorlar. Kimler benim gibi ? Ne düşünyorsunuz bu konu hakkında ?
İçindekiler çıkmaya dışındakiler girmeye.. tecrübe edilmesi gereken birsey.. Ama çok da lazım birsey değil yani26 yaşında sayılırım. Aday bile yok. Tanıdığım birçok 30 yaş ve üzeri bekar kadın var onlarda bu konudan yakınıyor.Eskiden birçok talibim vardı ama ben istemedim. Yaşıtlarım olan kişiler kendilerinden küçük aday düşünüyorlar. Kimler benim gibi ? Ne düşünyorsunuz bu konu hakkında ?
Uyguladim canim da sonuc hayal kirikligi oldu.
Bir tek bu konuda degil her konuda ama bazen olmuyor tabi benim bunlari yasamam baskasinin yasacagi anlama gelmez.
Iyi dusununce iyi olanlar da vardir.
Herkesin yasadigi farkli oluyor.
İsterseniz boşanma hakkınız var biliyorsunuz değil mi? Boşanın o zaman :)Bazen evli biri olarak ne dusunuyorum biliyormusunuz keske kismetim kapansaydida evde kalsaydim diyorum
insanın öleceği gün ile evleneceği kişi nasıl değişmez ? Bu bilgiye nereden ulaştınız ? Kaynağınız nedir ? Bir yerde mi yazıyor ?İnsanın olecegi gun ve evlenecegi kisi ne yaparsan yap degismezmis gerekirse 40 yasında evlen ama hayırlsnı dile biz burda 20 li yaslarnda gule oynaya evlenip kzlar kocam beni aldatyor kocam soyle kaynanam gorumcemden bktım diyip ayrlmak istiyorum diyip konu acanları hel görüyoruz yani onemli olan koca bulmak degil iyi bir koca bulmak sadece hayrlısı dile kardesim bosver rabbim en iyisini bilir belki seni iyi bir kocayla mükafatlandırır belkide kotu bir kocayla bi sınava girersin
Insanların yapacaklarının onceden bilinmesine daha dogrusu allah tarafından bilinmesine kader deniyor ve kadere inanan dolayısıyla musluman bir kisi olarak tum kutsal kitaplarda yazan bilgiler oldugunu biliyoruminsanın öleceği gün ile evleneceği kişi nasıl değişmez ? Bu bilgiye nereden ulaştınız ? Kaynağınız nedir ? Bir yerde mi yazıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?