Kısmetsizlik evlenememek

O dedikleriniz azinlikta. Ayni yaştaysa kadin erkekle, yasi buyuk deniyor kiz icin halbu ki ayni yaş. Ic anadoluda kadinlarin 30 u erkeklerin 35 i olarak dusunuluyo sanirim. Kiz kucuk olunca ne oluyor anlamadim. Kulturel olarak daha mi iyi oluyor? Ahlak yonunden ve karakter olarak cok mu iyi oluyor? Yaş a neden bu kadar buyuk anlamlar yuklenir ki.

30 yasinda evlendim. 41 yasinda da bosandim. Bazen keske hep bekar kalsaydim diyorum.

Bırakın bu düşünceleri yarın yaşayacağın bellimi akışına bırak insanlarda ne dertler var sinir oluyorum böyle koca peşine düşenlere

Böyle koca koca diye ortada gezenler genelde bulamıyor.
Akışına bırakıp hayatı yaşamak pozitif olmak beraberinde güzel bir ilişki yaşamana vesile oluyor.
İnsanın hayattaki en önemli odak boktası evlenmemek olmamalı.

30 yasindayim arkadaslarimin yarisi bosandi bile. Gec olsun hayirlisi olsun. Herkes evlenecek cocuk yapacak diye bir sart da yok. Dünyada yeterince cocuk var zaten.

Gelecege sahip degiliz plan yapma...Yarin ne olacak bilemeyiz Belki Ilk goruste asik olacaksin:) Insallah diyelim...Hayat Bu bende istiyorum Ama zorlamanin anlami Yok ki kabullenmek gerekiyor. 26 yasindasin ve bununla kafani yorma biri cikacaktir bir gun. Ha diyorsun ya 36 yasinda Anne olucam Ozaman plan yapma cunku bilemezsin gelecege sahip degiliz. Dua et hayirli biri ciksin burda neler okuyoruz ya...

26 yal evde kaldım triplerine girmek için çok genç bence. Bu işlerin matematiği olmaz. Nasip

Evlenmek mi acaba kismetsizlik yoksa evlenememekmi erken yaşta evlenen biri olarak yazıyorum 26 ancak zaman gelmeye başlamış hatta erken bile sayılabilir takma evlenmek içinde yaşama yani sürekli bunu düşünme

24 yaşındayım 2.evliliğim desem inanırlar mı acaba :) hayatın tadını çıkararak yaşamak hızlı yaşamaktan iyidir. Evliliği kafaya taktıkça uzar bu mesele. Ben uzun bi süre evlenmem dediğim an çıktı eşim karşıma. Allah ondan razı olsun.. dediğim gibi nasip kısmet. Ve çok gençsin yaşın geçmiş değil...

Bende hic ümidimi kestigim zaman esimle tanistim. Hatta ona evlilik olur diye bakmadim normal arkadas gibiydik. Sonra aska dönüstü. Soz kafaniza takmayin seninde zamanin geldiginde prensik karsina cikar

İçindekiler çıkmaya dışındakiler girmeye.. tecrübe edilmesi gereken birsey.. Ama çok da lazım birsey değil yani

Uyguladim canim da sonuc hayal kirikligi oldu.
Bir tek bu konuda degil her konuda ama bazen olmuyor tabi benim bunlari yasamam baskasinin yasacagi anlama gelmez.
Iyi dusununce iyi olanlar da vardir.
Herkesin yasadigi farkli oluyor.

Yaptım ama olmadı ki demeyin böyle derseniz daha da olmaz olumlu bakın herkesin kaderi farklı yazılmış dua edin belkide rabbim bunu bekliyordur kulum bnm kapımı çalsın diyordur:) yer gök dua :)

İnsanın olecegi gun ve evlenecegi kisi ne yaparsan yap degismezmis gerekirse 40 yasında evlen ama hayırlsnı dile biz burda 20 li yaslarnda gule oynaya evlenip kzlar kocam beni aldatyor kocam soyle kaynanam gorumcemden bktım diyip ayrlmak istiyorum diyip konu acanları hel görüyoruz yani onemli olan koca bulmak degil iyi bir koca bulmak sadece hayrlısı dile kardesim bosver rabbim en iyisini bilir belki seni iyi bir kocayla mükafatlandırır belkide kotu bir kocayla bi sınava girersin

insanın öleceği gün ile evleneceği kişi nasıl değişmez ? Bu bilgiye nereden ulaştınız ? Kaynağınız nedir ? Bir yerde mi yazıyor ?

Kız 26 ne ki .. ben 31 yaşımda evlendim. Keske flort donemimizi uzatsaymisiz :) Sorun sikinti yok ve ona rağmen erken evlenmişim diyorum halen

insanın öleceği gün ile evleneceği kişi nasıl değişmez ? Bu bilgiye nereden ulaştınız ? Kaynağınız nedir ? Bir yerde mi yazıyor ?
Insanların yapacaklarının onceden bilinmesine daha dogrusu allah tarafından bilinmesine kader deniyor ve kadere inanan dolayısıyla musluman bir kisi olarak tum kutsal kitaplarda yazan bilgiler oldugunu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…