- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Cok haklilar cidden, ulan insanin her olaya tepkisi aynimi olur ya sifir mimik
YelizCok haklilar cidden, ulan insanin her olaya tepkisi aynimi olur ya sifir mimik
Eveet ben bugunku elemeden bahsetmek istiyorum bence erol dag insanini eleyecekler inşallah
Hahahahha forbes orada olsak ortalığı birbirine katardikErolun bütün kadınlar çiçektir diye çiçek getirdigi zaman bir yiğitte çıkıp kadın kadındır çiçek babandır demedi ya içimde kaldı
Mabadiyla dinliyor kizi ya ama yeliz bugun ona hakettigini verecekYeliz
- Erolla yemeğe çıkacağım için heyecanlıyım
Erol
- Bilerek yapıyorsun git başkasıyla çık o zaman
Ya fragmanda herkes ayni kisiye oy verdi diyince ben erolu dusundum kizi aglatti yaBence Erol'dan önce daha pasif olan kişileri elerler ya erol reyting katıyor yinede sinir katsayılarımızla oynayarak
O zamanda kibar bir beyfendi sanmistim kendime yazihlar olsunErolun bütün kadınlar çiçektir diye çiçek getirdigi zaman bir yiğitte çıkıp kadın kadındır çiçek babandır demedi ya içimde kaldı
Bunu soylesek linclenirdik adam çiçek getirmiş begenmiyorsunuz diye , aslında ben bekarım yav katilsam miHahahahha forbes orada olsak ortalığı birbirine katardikdüşünsene bunu söylediğini
Sirf senin için uygulamayi indirip seni favorilerim hergun nolur gitBunu soylesek linclenirdik adam çiçek getirmiş begenmiyorsunuz diye , aslında ben bekarım yav katilsam mi
Aybüke ve tolga dış görünüş olarak uyumlular da icleri boş soğuklar, yarenle erhanda da sadece yaren seviyor gibiAybukeyle tolgada yakisiyor ama aybukenin triplerinden ben bile yildim, favori çiftim yok henuz.
Ahh nerde doritos aycam yaa
Katil 1. Yapalım seniBunu soylesek linclenirdik adam çiçek getirmiş begenmiyorsunuz diye , aslında ben bekarım yav katilsam mi
Yaşım 37 ve 2 çocuk anasıyım amaSirf senin için uygulamayi indirip seni favorilerim hergun nolur git
Merve harcaniyor bence çok naif kibar bir kız ama kimseden ışık görmediAradığım başlık, teşekkür ederim.
Bu akşam elenmesini istediğim kişiliksiz kişilik Zeyd’dir. Arkadaşının manitalarına göz koyan bizden değildir.
Tahminim pasif etkisiz eleman Merve elenecek.
Ay evet ben nasıl dururdum ne giyerdim diye düşünüyorum bazenKatil 1. Yapalım seniya insan kendini de merak ediyor dimi öyle bir ortamda düşünsenize. İnsanlar yorumlar yapıyor mesela nasıl görünürduk falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?