- 13 Kasım 2022
- 2.083
- 4.457
- 63
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Naif dediğin kızın tanıtım videosu 9 kocalı Hürmüz olmaya geldim şeklindeydi, ben oradaki hiçbir kızın saf ve masum olduğunu düşünmüyorum.Merve harcaniyor bence çok naif kibar bir kız ama kimseden ışık görmedi
Kıza enişteci etiketini bir yapıştırdılar, iyiki bir serdarı çağırdı kırmızı odayaMerve harcaniyor bence çok naif kibar bir kız ama kimseden ışık görmedi
Tartışmadaki herkesin yaşı yanlışmış zaten, herkes saklıyor sen de 21’im deyiver, ne olacak, çocuk gelinimis olursun..Yaşım 37 ve 2 çocuk anasıyım amaaysenur gibi kalırım ortada, Zeyd asilirsa kendimi camdan aşağı atarım zaten bide
Erhan son bolumde cok okuzlestiAybüke ve tolga dış görünüş olarak uyumlular da icleri boş soğuklar, yarenle erhanda da sadece yaren seviyor gibi
Ay zeyd yaaa ben onu unutmusumAradığım başlık, teşekkür ederim.
Bu akşam elenmesini istediğim kişiliksiz kişilik Zeyd’dir. Arkadaşının manitalarına göz koyan bizden değildir.
Tahminim pasif etkisiz eleman Merve elenecek.
Aysenurunda annesi kanser gelmis koca pesinde koşuyor tovbeler olsunYaşım 37 ve 2 çocuk anasıyım amaaysenur gibi kalırım ortada, Zeyd asilirsa kendimi camdan aşağı atarım zaten bide
Kimler talip olurdu mesela ya da öyle kalır mıydık ahahahhaAy evet ben nasıl dururdum ne giyerdim diye düşünüyorum bazenbir kavga esnasında dayanamayıp saç baş dalardım ben
25 derim sedati kaparim arkadaşTartışmadaki herkesin yaşı yanlışmış zaten, herkes saklıyor sen de 21’im deyiver, ne olacak, çocuk gelinimis olursun..
Sedat iyi çocuk hee25 derim sedati kaparim arkadaştanitim videomada rap seviyorum falan derim
Sedat kingg25 derim sedati kaparim arkadaştanitim videomada rap seviyorum falan derim
Cansel aşırı sahte geliyor bana yaCansel hakkında ne düşünüyorsunuz kozlar, tam bir duyar daddy görünümü var..
Değer kıymet bilmiyor. İnce eleyip sık dokumak isterken ince sıkıyor boş dokuyorCansel hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar , tam bir sugar daddy görünümü var..
Kırmızı odaya cagirdigimizda müthiş bir performans gosterip kapardik bence, taş gibi hatunlarız ya bizden etkilenmeyeceklerde kimden etkileneceklerKimler talip olurdu mesela ya da öyle kalır mıydık ahahahhatövbe est. Ben gözümü açar açmaz evlendigim için hiç eleme şansım da olmadı bir bakamadik
O değil de benim bu yaptığım videolar var ya Snap efektiyle o şekilde katıldığımj düşünKırmızı odaya cagirdigimizda müthiş bir performans gosterip kapardik bence, taş gibi hatunlarız ya bizden etkilenmeyeceklerde kimden etkilenecekler
Tanıtim videon oyle olabilir bak coko bunu yap bize lutfenO değil de benim bu yaptığım videolar var ya Snap efektiyle o şekilde katıldığımj düşünkırmızı oda da öyle bir tip ahahahha
Oğulcan barbie bebek aldığında bile niye sarışın diye trip attı ya kendimi agirdan saticam derken salak gibi görünüyorCansel hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar , tam bir sugar daddy görünümü var..
Dansla gireyim oyle arka plan pembe kalpliTanıtim videon oyle olabilir bak coko bunu yap bize lutfen
Oğulcanı hakketmiyor. Açıkçası saçmalıyor Cansel bu kafayla asla birinci olamazOğulcan barbie bebek aldığında bile niye sarışın diye trip attı ya kendimi agirdan saticam derken salak gibi görünüyor
Aybüke daha çok Barbie bebeğe benziyor. Hatta Aybüke Bratz kızlarına benzemiyor mu özellikle dudak şekliOğulcan barbie bebek aldığında bile niye sarışın diye trip attı ya kendimi agirdan saticam derken salak gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?