Kısmetsular 🧚‍♀️

Ya benim anlamadıgım aybüke zaten söylemiyor muydu yağ aldırdım şöyle yaptım kemik erimesi oldum falan filan diye? Üstelik aybükenin ilkokul arkadası yazmıştı aybüke hep aynıydı diye. Kız bide cocukluk fotoğrafını paylaşmıştı gamzeler burdayım diyodu shop degilse. Bunlar hiç önemli degil, aybükecide değilim. İsin ilginci bu furkan ve yelizin böyle konusması neden? Furkan diyo avukatımdan onay alırsam dönen dolapları aktaracam, yeliz aybükeye yardırıyo. Acaba bunlardan biri mi elendi de böyle kızın üstüne gidiyorlar bilemedim.
Karşımada bu çıktı aybükenin😂
Eki Görüntüle 3187111
Bu Aybüke değildir ya inanmak istemiyorum, bazen saçma sapan kişileri koyup eski hali diye yutturuyorlar inanmam.
Furkan avukatından onay alıp ne acıklayacakmış çok merak ettim dava süreci mi varda sanki😂

Yaren ona 2 gün veriyorum demişti çirkefleşmesi için. Dediği tuttu
Bu yarende basımıza müneccim cıktı. Ama kaşları ve kızın bakısı zaten belli ediyo cirkefim diye bagırıyor. Aybükenin eski yeni bende inanmak istemiyorum. Ev dişlek, at agızlarla dolu. Biri agzını açsa bööööö bööö sanki kusacakmıs gibi konusuyor. Hele furkan konusurken sanki dişlerine sakız yapıştırmıs gibi duruyor. Onların yanında yine aybükenin dudaklar iyi kalıyo.

Yeni gelen damatla kızı beğendim 💥

🤓
IMG_20230105_164328.webp

Ya bu kısımda gümledim :KK70: :KK70:

Bu oğulcanın suratına ayrı gümlüyorum. Adamın suratı normalkende, sinirliykende, ağlarken de hep gülüyor. Gülen surat yapmıslar her an komiklik yapacakmıs gibi yapıyo. 😂😂😂😂
Bir de Cansele sinirliyken cümleleri ilkokul çocuğu gibi o tonlama da sıralıyor 😂 doğru şeyler söylediğinden emin ola ola böyle

Furkan da hemen ekmek yediği yere isemis noluyor ya 🥴 elendi diye yok kurguydu istemediğim şeyleri yaptırdılar. Naptı ki 🥴 program da dava açacakmis çok güzel oldu bence. Kurgu olan yerler varsa bile hissettirmiyor olmaları güzel her türlü izlicez. Sonuçta oradayken de senin paran takipcin sana sağlandı. Ayıp ya

Ya benim anlamadıgım aybüke zaten söylemiyor muydu yağ aldırdım şöyle yaptım kemik erimesi oldum falan filan diye? Üstelik aybükenin ilkokul arkadası yazmıştı aybüke hep aynıydı diye. Kız bide cocukluk fotoğrafını paylaşmıştı gamzeler burdayım diyodu shop degilse. Bunlar hiç önemli degil, aybükecide değilim. İsin ilginci bu furkan ve yelizin böyle konusması neden? Furkan diyo avukatımdan onay alırsam dönen dolapları aktaracam, yeliz aybükeye yardırıyo. Acaba bunlardan biri mi elendi de böyle kızın üstüne gidiyorlar bilemedim.
Karşımada bu çıktı aybükenin😂
Eki Görüntüle 3187111
Aybukenin popüler olmasini kaldiramiyorlar ya, bu furkanda tam bir keko degilmi? Ne anlatacakmis cok merak ettim valla
Yeni gelen eslem aybükenin üzerine nasıl yürüyor ama kaşlarını dike dike kızın yüzünden şirret aktı o an erkek gibi tövbeler olsun 😂😂😂
Gercek yuzu aciga cikti🤣🤣🤣
Bu yarende basımıza müneccim cıktı. Ama kaşları ve kızın bakısı zaten belli ediyo cirkefim diye bagırıyor. Aybükenin eski yeni bende inanmak istemiyorum. Ev dişlek, at agızlarla dolu. Biri agzını açsa bööööö bööö sanki kusacakmıs gibi konusuyor. Hele furkan konusurken sanki dişlerine sakız yapıştırmıs gibi duruyor. Onların yanında yine aybükenin dudaklar iyi kalıyo.

Yeni gelen damatla kızı beğendim 💥
Aybukenin estetikleri yakışmis kiza kiskaniyorlar
Yaavv yerimm ha senii chommmm😍😍😍 Sedat’ın takipçisi varmış bayağ
Sedat baya favori oluyor hee

Furkan da hemen ekmek yediği yere isemis noluyor ya 🥴 elendi diye yok kurguydu istemediğim şeyleri yaptırdılar. Naptı ki 🥴 program da dava açacakmis çok güzel oldu bence. Kurgu olan yerler varsa bile hissettirmiyor olmaları güzel her türlü izlicez. Sonuçta oradayken de senin paran takipcin sana sağlandı. Ayıp ya
Furkan eleniyormu aaaaaaa

Back
X