- 17 Eylül 2020
- 1.084
- 1.216
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 Kayseri mi acabası
Bende bendeeeTomanci bilek elensin artik ya sevmiyom ben onu
Hayııır rastgele yazmıştım38 Kayseri mi acabası![]()
Izlemedim asko, izleyip geleyim hemenBende bendeeetanıtımı izledin mi kuzumm
![]()
Ben de aynen öyle izledim bebeğim Yaren Erhan ‘ın ilişkileri hiç samimi gelmiyor banaTiniminimavihanim izlerken agzim açık kaldi bu ne yaa? Hergun daha atesli kavgalar var. Yeni kiz fena cikti, yarenle erhana da şok oldum bu ne hiz hemen baskasini tanimak istiyorum falan
![]()
ooo daha neler neler olacakİnanılmaz spoiler alıyorum şuandaha 11. Bölümü yeni geçtim
![]()
Oo cok geridesin askoo, hemen izlemelisin hepsiniİnanılmaz spoiler alıyorum şuandaha 11. Bölümü yeni geçtim
![]()
Netim az kaldı cebelleşiyorum bu aralar izleyebilmek için zatenooo daha neler neler olacak![]()
Şeyda olabilirmi ya acaba? Yarenin pirlantayi disine takmamasindan bi moklar dondugunu hissediyordumda iste konduramadimBen de aynen öyle izledim bebeğim Yaren Erhan ‘ın ilişkileri hiç samimi gelmiyor bana
Duydun değil mi evde birini tanımak istiyormuş. Kim acabaaaa![]()
Netimi harcadığım için gününü bekliyorum az kaldı yetişicem inşaallahOo cok geridesin askoo, hemen izlemelisin hepsini
Bekliyorus canimNetimi harcadığım için gününü bekliyorum az kaldı yetişicem inşaallah![]()
Aşkooo bu bölüm gitmiş taktırmış ya şuan izlediğimizŞeyda olabilirmi ya acaba? Yarenin pirlantayi disine takmamasindan bi moklar dondugunu hissediyordumda iste konduramadim
Nasil ya ben niye gormedimAşkooo bu bölüm gitmiş taktırmış ya şuan izlediğimiz![]()
İlk sahnelerde bebeğim birbirlerine günaydın dedikleri bölümNasil ya ben niye gormedim
Anaa kiz ben oralari atliyorum genelde ahahahaİlk sahnelerde bebeğim birbirlerine günaydın dedikleri bölüm![]()
Tahammül seviyeni görmüş oldum bebeğimAnaa kiz ben oralari atliyorum genelde ahahahao kadar minicikki asla farketmezmisim soylemesen
ayrildilarda simdi gitti pirlanta hagshsh