- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
O da kiskandi sedati ahsgsjshAyşenur’un Sedat’a trip yapmasıay sanki birşey yaşadılar ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da kiskandi sedati ahsgsjshAyşenur’un Sedat’a trip yapmasıay sanki birşey yaşadılar ya
Rtük nasıl karisabiliyor ya? Kaldırılırsa yakarım kendimiKızlar gerçek mi bu. Mahvoldum ben
YouTube bide bu, iki mutlu olalım dedik rtük girdi araya ya. Bence ifsalardan sonra böyle oldu diye düsünüyorum. Canselin özellikle akıllara zarar.Rtük nasıl karisabiliyor ya? Kaldırılırsa yakarım kendimi
Rtükün salça olmadığı neresi kaldi ya yakında globalleşip Netflixe bile karışabilir öyle bir potansiyel yani. Canseli elesinler sorun cozulsun hiçbir şey kaybetmeyiz.YouTube bide bu, iki mutlu olalım dedik rtük girdi araya ya. Bence ifsalardan sonra böyle oldu diye düsünüyorum. Canselin özellikle akıllara zarar.
Erol’un dedikodusunu duydunuz mu ben dün mesajları da görmüştüm patlıcanyollamıştı
Bide ağır delikanlıya haniErolda tam saplantılı ruh hastası tipi var zaten şaşırmadım ama trans olması beni şoka uğrattı, o patlıcanları bende gördüm![]()
Lafta o delikanlılık yaBide ağır delikanlıya hani
Rtük nasıl karisabiliyor ya? Kaldırılırsa yakarım kendim
E oha ya rtuk yakinda ruyalarimizada karisacakKızlar gerçek mi bu. Mahvoldum ben
Umarım iddiadır yoksa bi keyfimiz var onuda elden alacaklarE oha ya rtuk yakinda ruyalarimizada karisacak
Ben senelerdir bu gunu bekliyordum ya, mememi acip protesto ederim kimse beni tutamaz ahgshshsUmarım iddiadır yoksa bi keyfimiz var onuda elden alacaklar
Bende anadan üryan salarım kendimiBen senelerdir bu gunu bekliyordum ya, mememi acip protesto ederim kimse beni tutamaz ahgshshs
dünkü bölümü bende hala izleyemedim zaten. Fragmanı izledim geçtimMisafirim vardi yeni bolumude izleyemedim yav
Bende dünde izlemedim bugünde, kızımla beraber izliyoruz normalde bu hafta sınav haftası diye izleyemiyor, onsuz izlemeye ana yüreğim dayanmıyor benimdeMisafirim vardi yeni bolumude izleyemedim yav
Onda tam artistik hareketlerle içki koyan ve ona buna asılan bir barmen tipi var zatenKızlar bu yeni gelen damat adayı mekan işletiyorum demisti. Barmenmis ya. İfsalar cıktı
Bende dun zorla kocama izlettim, en son nolur kapat diye yalvariyordu ahagsjshsBende anadan üryan salarım kendimi
dünkü bölümü bende hala izleyemedim zaten. Fragmanı izledim geçtim
Bugünkü izleyecem artık
Erkek kankama kısmetse olur capsleri ata ata adamın keşfetini kısmetse olura döndürdüm sksnsnnsjsmmsms
Neee, o kadar da hava atmisti oysaki hagsjshsKızlar bu yeni gelen damat adayı mekan işletiyorum demisti. Barmenmis ya. İfsalar cıktı
Ilk gun zenginim diye kasildi durdu, puü bu da fos ciktiOnda tam artistik hareketlerle içki koyan ve ona buna asılan bir barmen tipi var zaten
İfsalari yayinlamasınlar ya moralim bozuluyor eskisi gibi bakamıyorum o toz pembe dünyada kalmak istiyorum dksiddkdnskBende dun zorla kocama izlettim, en son nolur kapat diye yalvariyordu ahagsjshs
Neee, o kadar da hava atmisti oysaki hagsjshs
Ilk gun zenginim diye kasildi durdu, puü bu da fos cikti