- Konu Sahibi Hemsirecik
Herkes Queen falan yazdı diye bir havalera girdi ondan bu kadar sesi yüksek çıkmaya başladıYeliz varoşun teki zaten biri ters birşey söyledi mi keeesss diye öyle bir bağırıyor ki mahalle kavgası sanki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes Queen falan yazdı diye bir havalera girdi ondan bu kadar sesi yüksek çıkmaya başladıYeliz varoşun teki zaten biri ters birşey söyledi mi keeesss diye öyle bir bağırıyor ki mahalle kavgası sanki.
Eski mesleği ile ilgili gördüm ben bide yaşlıla bir adamla su kaydırağında adamın kucağında beraber kayıyorlardı bazıları babası diyordu bazısı da değil yazmıştı bilmiyorum artıkAy neymis kizlar bizede soyleyin
Kuyumcu Cansel yokken param var dedi deniyormuşKızlar bu ogulcan ne is yapıyo? Bu kadar sessiz kalması hic hayra alamet degil cünkü.
Kuyumcuyum diye tanıtmamıs mıydı? Canselde param yok diyosun diye cocugun üstüne gitti iliskiyi bitirdi.
Acaba cansel ogulcandan birseyler mi istedi meblagı yüksek hediyeler vs ogulcanda param yok dedi?
Yada yoksa canselde bir seyler mi gördüde canselin kendisini bırakmak icin böyle “param yok” gibisinden söylenip kendisini soguttu?
Yada ne bileyim cocuk sonraki zamanlarda canseli g*t etmek icin bir şeyler mi planladı? (Hani kamera şakalarınca fakir gibi tanıtıp en sonunda gözleri önünde lüks arabalara binenler gibi) mi olacak?
Bende kuyumcu diye biliyorum ya, ama cansel hediye alacaksan gösterisli ve pahali olmali diyorduKızlar bu ogulcan ne is yapıyo? Bu kadar sessiz kalması hic hayra alamet degil cünkü.
Kuyumcuyum diye tanıtmamıs mıydı? Canselde param yok diyosun diye cocugun üstüne gitti iliskiyi bitirdi.
Acaba cansel ogulcandan birseyler mi istedi meblagı yüksek hediyeler vs ogulcanda param yok dedi?
Yada yoksa canselde bir seyler mi gördüde canselin kendisini bırakmak icin böyle “param yok” gibisinden söylenip kendisini soguttu?
Yada ne bileyim cocuk sonraki zamanlarda canseli g*t etmek icin bir şeyler mi planladı? (Hani kamera şakalarınca fakir gibi tanıtıp en sonunda gözleri önünde lüks arabalara binenler gibi) mi olacak?
Kuyumcu Cansel yokken param var dedi deniyormuş
Cansel yaşayamadıklarını simdi yasamak istiyor gibi. Kıytırık yerlerden güzellik sertifikası alıp “estetisyenim” diye yutturuyor bence. Gerçek geliri yüksek olan, kaliteli takılan böyle şeyleri niye desin önemsesin.Bende kuyumcu diye biliyorum ya, ama cansel hediye alacaksan gösterisli ve pahali olmali diyordu
Dediğim video bu inşallah ban yememCansel yaşayamadıklarını simdi yasamak istiyor gibi. Kıytırık yerlerden güzellik sertifikası alıp “estetisyenim” diye yutturuyor bence. Gerçek geliri yüksek olan, kaliteli takılan böyle şeyleri niye desin önemsesin.
Dediğim video bu inşallah ban yemem
Videonun üstünden ki yazıyla aynı fikirdeyim kafamda deli sorularNiye ban yiyeceksin? Bu video heryerde zatenbabası mıymış? Gençlik zamanlarında yaptıgı hata mıymıs?
ZAten zeyd elendiğinde gönderme yaptı ona rujun bende kalmış diyeNiye ban yiyeceksin? Bu video heryerde zatenbabası mıymış? Gençlik zamanlarında yaptıgı hata mıymıs?
Allahımm canselin videolar ne öyle imdaaaaaattttttt hatun yürüyen neyse ekenenwnwnmwmwmsmamamhttps://instagram.com/askingucuifsa?igshid=YmMyMTA2M2Y= kozlar dedikodular bu sayfada. Ama Cansel açıklama yaptı instagramda çocukluk zamanlarında eğlencesine yaptığım şeylerdi. Kimseyi ilgilendirmez demiş.
YuhhhhhhhhZAten zeyd elendiğinde gönderme yaptı ona rujun bende kalmış diye![]()
Yürüyen barbie işteAllahımm canselin videolar ne öyle imdaaaaaattttttt hatun yürüyen neyse ekenenwnwnmwmwmsmamam
Oha, dovmesi olmasa inanmam cansel olduğunahttps://instagram.com/askingucuifsa?igshid=YmMyMTA2M2Y= kozlar dedikodular bu sayfada. Ama Cansel açıklama yaptı instagramda çocukluk zamanlarında eğlencesine yaptığım şeylerdi. Kimseyi ilgilendirmez demiş.
Soyacak adam arıyor, alışmış onun bunun parasıyla luks yasamaya. Yoksa nerden parasi olsun bununCansel yaşayamadıklarını simdi yasamak istiyor gibi. Kıytırık yerlerden güzellik sertifikası alıp “estetisyenim” diye yutturuyor bence. Gerçek geliri yüksek olan, kaliteli takılan böyle şeyleri niye desin önemsesin.
Sitede neler paylaşmıslar neler, ankarada adı cıkmıs. Kocasını aldatmıs gruplar yapmıs tövbe tövbe. (Ben demiyorum sayfada gördümOha, dovmesi olmasa inanmam cansel olduğunasimdi belli oldu neden para takintisi var
Soyacak adam arıyor, alışmış onun bunun parasıyla luks yasamaya. Yoksa nerden parasi olsun bunun
Hangi sayfalarHafta 1. 15 bin açıyor ya diğerleri de takipçi kasmaya geliyordur diye düşünmüştüm. Çok safmışım.
Ben instagramda kısmetse olur dedikodu sayfalarından birini takip ediyorum canselle ilgili çok fena iddalar var, gördünüz mü onları.
Ben bu yüzüğü zaten kendi parmagima takabiliyorum derken nasıl takabildigi belli olduhttps://instagram.com/askingucuifsa?igshid=YmMyMTA2M2Y= kozlar dedikodular bu sayfada. Ama Cansel açıklama yaptı instagramda çocukluk zamanlarında eğlencesine yaptığım şeylerdi. Kimseyi ilgilendirmez demiş.
Anlasildi halleriSitede neler paylaşmıslar neler, ankarada adı cıkmıs. Kocasını aldatmıs gruplar yapmıs tövbe tövbe. (Ben demiyorum sayfada gördüm)