• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetsular 🧚‍♀️

Offf yareni daha cekicez yani, melis yan çar. Bu arada melis evli biriyle birlikteymis yeni duydum ve sok gecirdim ya
Ya sorma geçen instada gördüm. Adamın karısına aklınca laf sokup,rezil etmeye çalışıyordu. Bilmiyor ki kendisini rezil ediyor. Hiç bir zaman Melisci olmadığım için kendime teşekkür ederim :D

Yaren çocuğa koşuyor ama çocuk Erhan'ın arkadaşı olduğu için yok diyormuş diye duydum bende.
Aynen onu bende duydum, ama sonradan kabul etmis şuan beraberlermis. Hatta çocuk çok imanliymis yareni imana getirmiş hdeijdsi ne alaka bilmiyorum ama çok güldüm duyunca:D

Ya sorma geçen instada gördüm. Adamın karısına aklınca laf sokup,rezil etmeye çalışıyordu. Bilmiyor ki kendisini rezil ediyor. Hiç bir zaman Melisci olmadığım için kendime teşekkür ederim :KK70:
Adamda cirkin birde yaa, bu kadarmi parasiz kalmis bu kiz inanamıyorum hala. Dayak yemis birde hala seviyorum sorun yok diyor. Kafasina cok vurmus anlaşılan

Ya Yeliz'e bi güvenemiyorum nedense. Diskalifiye olalı kaç hafta oldu,evde o kadar çokta kalmadı. Sallıyomuş gibime geliyor. Aybükeye de çok salladı.
Simge dün Sedat sarhoş olup benim evime gelmek istedi dedi canlı yayinda, yeliz de simgeyi patlattı. Ben simgeye guvenecegime yelize guvenmeyi tercih ediyorum şimdilik dkskdsk

Aah o oku atma işte zehirli ok bu.
Nur ve Semih benim hala kapanmayan yaram.
Aslında çokta öyle peşinden koşma durumu olmadı kız.
Ama reddemedi hiçbir zaman ya. Gerçi şimdi Elifte aynı ama Elif'i seviyorum, benim tutarlilik seviyesi dnskdk. Cansel ve Eser de benim kanayan yaram üzümlü keklerim...

Ama reddemedi hiçbir zaman ya. Gerçi şimdi Elifte aynı ama Elif'i seviyorum, benim tutarlilik seviyesi dnskdk. Cansel ve Eser de benim kanayan yaram üzümlü keklerim...
Nur cidden Semih'i seviyormuş çünkü :(
Ben nedense Canes'ci olmadım hiç bir zaman. Ama onlarda yakışıyolardı,hot bir çiftti. Keşke Cansel bu kazığı atmasaydı.

Back
X