- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
- #1.241
Ay evet ahqhahsgshYalnız sonraki gösterilen görüntü Tuğçe ve Cansel el ele tutuşuyor sjsjsjej

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ahqhahsgshYalnız sonraki gösterilen görüntü Tuğçe ve Cansel el ele tutuşuyor sjsjsjej
Ama bu sahneden sonraki bölümde stratejik olmadığını ve sedatin iliskiyi bitirmek istedigi için simgenin böyle bir teklifte bulundugunu söylüyorlar. Hatta öykü pisligi Elife kızıyor stratejik değil diye ona noluyorsa dkskdnskÜşenmedim youtubedan gidip o dediğim konışmayı buldum. Abi biz napıyoz ya güvenliiiiik
Oyku asiri taraf tutuyorAma bu sahneden sonraki bölümde stratejik olmadığını ve sedatin iliskiyi bitirmek istedigi için simgenin böyle bir teklifte bulundugunu söylüyorlar. Hatta öykü pisligi Elife kızıyor stratejik değil diye ona noluyorsa dkskdnsk
Cansel'in malum görüntüleri çıkınca önyargım olmuştu ona karşı ama şöyle bir bakıyorum da kurgu murgu da olsa evdeki en aklı selim insan oymuş ya. Başlarda çok gıcık olmuştum ama zamanla hareketleri de çok tatlış gelmeye başladı gözüme. Ben Cansel'ciyim abi.Ay evet ahqhahsgshama cansel oyle bir izlenim vermiyor bana ya
![]()
Şer birliğini hep kayiriyor, elif cansel ve tugceyi ezikliyor hep. Lincler üzerine yapım uyarı vermiş hatta öyküye.Oyku asiri taraf tutuyor
Aslında gerçekten akilli biri, dikkat çekmek için gerizekaliyi oynuyor bazen sadece.Cansel'in malum görüntüleri çıkınca önyargım olmuştu ona karşı ama şöyle bir bakıyorum da kurgu murgu da olsa evdeki en aklı selim insan oymuş ya. Başlarda çok gıcık olmuştum ama zamanla hareketleri de çok tatlış gelmeye başladı gözüme. Ben Cansel'ciyim abi.
Bence Simge aşık oldu ama Sedat olmadı. Tek taraflıydı bence. Her şey bir anda oldu bitti zaten ya. Ne aşkı beeeğ? Ne aşkı.Ama bu sahneden sonraki bölümde stratejik olmadığını ve sedatin iliskiyi bitirmek istedigi için simgenin böyle bir teklifte bulundugunu söylüyorlar. Hatta öykü pisligi Elife kızıyor stratejik değil diye ona noluyorsa dkskdnsk
Öykü'ye yapım ayar çekti merak etme. Farkındaysan son bölümlerde şer ittifakına daha sert gidiyor(şeyda,yaren,simge,ayşe) ve diğer kızlara daha yumuşak davranıyor.Oyku asiri taraf tutuyor
Canselciyim ulanAslında gerçekten akilli biri, dikkat çekmek için gerizekaliyi oynuyor bazen sadece.
Simge lucayla tanıma yoluna girdiginde bile sedat gülüyordu kıskanmadı hiç, bende gerçek olmadığına inanmak istiyorum şuan. 777Bence Simge aşık oldu ama Sedat olmadı. Tek taraflıydı bence. Her şey bir anda oldu bitti zaten ya. Ne aşkı beeeğ? Ne aşkı.
Öykü'ye yapım ayar çekti merak etme. Farkındaysan son bölümlerde şer ittifakına daha sert gidiyor(şeyda,yaren,simge,ayşe) ve diğer kızlara daha yumuşak davranıyor.
Şer birliğini hep kayiriyor, elif cansel ve tugceyi ezikliyor hep. Lincler üzerine yapım uyarı vermiş hatta öyküye.
Elif agladiginda ses etmeyen oyku surekli simgeyi kenara çekiyordu konusmak icin, iyi olmus uyari verdikleri. Sunucu taraf tutarmi hicBence Simge aşık oldu ama Sedat olmadı. Tek taraflıydı bence. Her şey bir anda oldu bitti zaten ya. Ne aşkı beeeğ? Ne aşkı.
Öykü'ye yapım ayar çekti merak etme. Farkındaysan son bölümlerde şer ittifakına daha sert gidiyor(şeyda,yaren,simge,ayşe) ve diğer kızlara daha yumuşak davranıyor.
Eski sunucu da hep melisi kayirirdi. Öykünün göz bebeği de simge. Hatta simge geçen hafta potaya çıktığında öykü bir an aglayacak sandımElif agladiginda ses etmeyen oyku surekli simgeyi kenara çekiyordu konusmak icin, iyi olmus uyari verdikleri. Sunucu taraf tutarmi hic
Yalnız bu dediğim adam varya Yasin Özbek. Son zamanlarda benim bi kafamı karıştırdı. Simge'nin diskalifiyesi için önce Elif'e yaptığı şeyler yüzünden dememiş miydi? Şimdi de yok falan diyor. Sedat ve Simge olayı gerçek değil dedi,tek taraflı dedi ama dün Simgeyle tiktoktan yayın yapmış. Simge,Sedat'ın mesajları duruyor bende falan diyor Yasin de bozmadan dinliyor. Neden?Simge lucayla tanıma yoluna girdiginde bile sedat gülüyordu kıskanmadı hiç, bende gerçek olmadığına inanmak istiyorum şuan. 777![]()
Yasin büyük bir sedat antisi çünkü. Sedatı bitirebilecegi ne varsa oraya giriyor. Simgeyle işbirliği yapmışlar Sedat konusunda o yüzden de sesini çıkarmadı. Simge kendi istegimle çıktım diyor. Ama bölümde ardi ardına hem Sedat hemde Öykü Elife daha iyimisin diye sordular. Yani elife saldırdığı için gittiği kesinlesmis oldu.Yalnız bu dediğim adam varya Yasin Özbek. Son zamanlarda benim bi kafamı karıştırdı. Simge'nin diskalifiyesi için önce Elif'e yaptığı şeyler yüzünden dememiş miydi? Şimdi de yok falan diyor. Sedat ve Simge olayı gerçek değil dedi,tek taraflı dedi ama dün Simgeyle tiktoktan yayın yapmış. Simge,Sedat'ın mesajları duruyor bende falan diyor Yasin de bozmadan dinliyor. Neden?
Bugüne kadar dedişi her şey çıktı ama bi şüpheye soktu beni. Diskalifiye nedenini tam açıklamadı.
Ya ben zaten asla inanmıyorum kendisi çıktığına da Yasin'e güvenirdim,yakışmadı.Yasin büyük bir sedat antisi çünkü. Sedatı bitirebilecegi ne varsa oraya giriyor. Simgeyle işbirliği yapmışlar Sedat konusunda o yüzden de sesini çıkarmadı. Simge kendi istegimle çıktım diyor. Ama programda ardi ardına hem Sedat hemde öykü Elife daha iyimisin diye sordular. Yani elife saldırdığı için gittiği kesinlesmis oldu.
Ya ben zaten asla inanmıyorum kendisi çıktığına da Yasin'e güvenirdim,yakışmadı.
Simge kendisi anlatıyor neymişte gelmiyorum demiş,taksi çağırıp çıkmış gitmiş bak bak
Akıl var mantık var gelmiyorum dediğin yerden taksi çağırıp nasıl çıkıyorsun? Dediğim video bu. Ben mi bir şey kaçırıyorum yoksa?
Yaa dimi? Yeliz'de diskalifiye oldu mesela ama o böyle şeyler demedi kabul etti dimi? Bi sana mı iftira atacaklar? Yapım zaten Elif ve Sedat'ı destekliyor ki. Sırf Sedat istemedi diye Zeyd 4.kez gelemedi mesela.Ay bide erkek meraklısı birisi, luca gibi biri ona aday olmuş, cikar mi öyle kolay kolay biraz mantık yani
Bende bu videodan bahsediyorum. Yapım aytolun bile kendi isteğiyle çıktığını kabul etti, sana mı iftira atacaklar
Ben yasini başından beri sevmiyorum bu arada, aytolcu ergenlere yalakalik yapacağım diye bir takla atmadığı kaldı.
Zeyd 3. Kez bile gelememis ki, gelmeden elenmişYaa dimi? Yeliz'de diskalifiye oldu mesela ama o böyle şeyler demedi kabul etti dimi? Bi sana mı iftira atacaklar? Yapım zaten Elif ve Sedat'ı destekliyor ki. Sırf Sedat istemedi diye Zeyd 4.kez gelemedi mesela.
Yasin,Simge ve Sedat'ın ilk dönemlerinde onların anticisi,Elifci gibi konuşuyordu. Şimdide diyor ki Simge senle düşman olmayı seviyorum. İşte ben Simgeyle hala düşmanım falan. Anlamadım ya onuda. Neyse doğru spoiler verdiği sürece kimi seviyorsa sevsin![]()
Aa nasıl kız? 4.kez geri gelebilir ama Sedat istemiyor diyordu Yasin?Zeyd 3. Kez bile gelememis ki, gelmeden elenmişYasin simgeyle düşman falan değil, sedatın yanında olanlara düşman, bak simge Sedatı ifsalayacak diye nasıl yanina yanaştı hemen.
Bide yasin diyor ki elimde öyle şeyler var ki ortaya cikarsam Sedat diskalifiye olur, yav he he![]()
Geri dönüşte batuyla esit oy almışlar demişler ki birini önce alalım diğerini sonraki hafta, batuyu almislar ilk. Ama Zeyd sonraki haftaya kadar birçok kötü story vs attığı için ve sanırım sedat istemediği için almaktan vazgecmisler diye duydum.Aa nasıl kız? 4.kez geri gelebilir ama Sedat istemiyor diyordu Yasin?
Bu arada ben bu aba altından sopa gösterme olaylarına çok kılım ya. Söyleyeceksen söyle işte abi söylemeyeceksen ne merak yaratıyon?