Kısmetsular 🧚‍♀️

Onceki kismetse olurun ifsalari program bitince çıkmıştı ne guzel, bunlar erken basladi
Eski kısmetse olur kesinlikle her açıdan daha iyiydi zaten, sosyal medyada 1. Sezonla bu sezonu kıyaslıyorlar aglayasım geliyor😂😂 canselle eser gibi bir çift gelir mi sanmam.

Eski kısmetse olur kesinlikle her açıdan daha iyiydi zaten, arada 1. Sezonla bu sezonu kıyaslıyorlar aglayasım geliyor😂😂 canselle eser gibi bir çift gelir mi sanmam.
Aybuke ve tolga onlarin çakmasi iste 🤣🤣 ben zaten eski programi gercek saniyordum ya yasimda kucuktu ahahahshw suan bilincli izlemek eskisi gibi zevk vermiyor🥲

Aybuke ve tolga onlarin çakmasi iste 🤣🤣 ben zaten eski programi gercek saniyordum ya yasimda kucuktu ahahahshw suan bilincli izlemek eskisi gibi zevk vermiyor🥲
Ben 7 yıl önce 30 yaşındaydım ama bende gerçek sanıyordum 😂 şuanda bile bazı yerlerin gerçek olduğunu düşünüyorum hatta fkkskdsk üçüncü program gelene kadar akıllanmayacağım sanırım

Bendee izleyemedimm bugünnn ama hemen gidip tanıtımaa baktımm👀👀👀

Yeni bolumu anca bitirdim, canselin pahali hediyeler istemesi baydi artik beni😶😶 yareninde cirt sesiyle cigirmasindan böğg geldi surekli sesiyle bastırıyor insanlari.

20230108_222528.webp

Back
X