Kısmetsular 🧚‍♀️

Ahahhahah 😂😂 bak bir de bu var
IMG_20230109_003101.webp

Son düzenleme:
Şu kızda biraz hareket lazımm çook alık alık duruyor chomm yaa Sedoo dedi ya bükemediğin bileği öpeceksin 😍

Ya bunlar ne ara kol atma seviyesine falan geldiler altı üstü son 2 bölümü izlemedim, kız sedatın yanında heyecanlaniyor herhalde boş boş bakıyor.
Aynen kız aşırı donuk. Sedatin neyinden hoşlandın diye bir soru yöneltiliyor ben olsam neler söylemiştim 🥴 bir de en sevmediğim insan tipidir e hadi konuş hadi konuş

Kızlar buradan bana neden bildirim gelmiyor? Bende herkes susmustur diye bildirim alamıyorum sanıyorum. Biri duvarıma gelip niye dürtmedi?

Öğlen atölyeden cıktım eve geldim 2 saat kestirmisim. Erolu rüyamda gördüm sinirden hala kendime gelemedim sevişiyorduk rüyamda🤢
Battaniye altında bana şebeklik yapıp sonra yiyisiyoduk. Allah benim belamı versin hala kendime gelemiyorum ya 🤢🤢🤢🤢🤢

Kızlar buradan bana neden bildirim gelmiyor? Bende herkes susmustur diye bildirim alamıyorum sanıyorum. Biri duvarıma gelip niye dürtmedi?

Öğlen atölyeden cıktım eve geldim 2 saat kestirmisim. Erolu rüyamda gördüm sinirden hala kendime gelemedim sevişiyorduk rüyamda🤢
Battaniye altında bana şebeklik yapıp sonra yiyisiyoduk. Allah benim belamı versin hala kendime gelemiyorum ya 🤢🤢🤢🤢🤢
Ahhh Visenya anacımmm o nasıl rüya birde Eröllllll👀👀👀🥺🥺🥺😰😰😰😰😰😰😰 Sen muhtemelen takibe almadın topiği Ben de biriktirerek izledim biraz şimdi yeni bölüme bakacam🤩🤩

Ahhh Visenya anacımmm o nasıl rüya birde Eröllllll👀👀👀🥺🥺🥺😰😰😰😰😰😰😰 Sen muhtemelen takibe almadın topiği Ben de biriktirerek izledim biraz şimdi yeni bölüme bakacam🤩🤩
Takipteyim kız, ama bildirim gelmemis kaçtır.
O kadar sövdüm erola çenene edeyim diye diye. Zaten rüyamdada konusa konusa bana dokunuyodu🤢 uyumaya korkuyorum artık

Onun ifsaları görünce belki etkiledi. Adamım diye gezinen erkekler hiç şaşmıyo. Şu yeni gelen beni irrite etti ya kızın dili mi yok konusamıyo dicem de sarmıyo bombos.

Bugün ki bölüm hariç izledim, aybüke ve şu sönmeyen egosu ne zaman sönecek, bugün ki bölümde de sönmüyorsa söyleyin izlemeyeyim, çok irite oldum. He bacım herkes sana aşık tüm erkekleri ayartırsın son erkek bükücü seni

Bugün ki bölüm hariç izledim, aybüke ve şu sönmeyen egosu ne zaman sönecek, bugün ki bölümde de sönmüyorsa söyleyin izlemeyeyim, çok irite oldum. He bacım herkes sana aşık tüm erkekleri ayartırsın son erkek bükücü seni
Öyle yogun yorgunum ki adam gibi izleyemiyorum bile ama sanırım fragmanını falan izliyorum serdara nasıl yürümüs o öyle ya

Erol mu sebeklik yapiyordu? Öğğ. Ben geçen sedatla opusuyordum rüyamda kıskan beni😂

Sönmüyoooor. Bu bölümde sönmedi katlanarak arttı hatta. Herkes onu kıskanıyor herkes ona aşık. Gına geldi şu hallerinden, tamam en çok sana asıklar yeter valla ya. Aşırı bir özgüven eksikliği var onda o yüzden böyle.

Sönmüyoooor. Bu bölümde sönmedi katlanarak arttı hatta. Herkes onu kıskanıyor herkes ona aşık. Gına geldi şu hallerinden, tamam en çok sana asıklar yeter valla ya. Aşırı bir özgüven eksikliği var onda o yüzden böyle.
Çakal diyodu sıkıntılı tedavi görsün diye valla öyleymis

Back
X