Kısmetsular 🧚‍♀️

yelizin diskalifiye olduğu bölümü verecekler mi acaba? Yoksa Furkan gibi sadece açıklamayla mı geçiştirilecek? Merakla bekliyorum.

Ah kocam beni düşürdün kısmetse olur bataklığına şimdi tüm ifşa şayfalarını takip ediyorum, halbuki hayallerim vardı mesaiden kalan vakitlerimle ders çalışacaktım. Şimdi kim kimle ship onları takip ediyorum.

yelizin diskalifiye olduğu bölümü verecekler mi acaba? Yoksa Furkan gibi sadece açıklamayla mı geçiştirilecek? Merakla bekliyorum.

Ah kocam beni düşürdün kısmetse olur bataklığına şimdi tüm ifşa şayfalarını takip ediyorum, halbuki hayallerim vardı mesaiden kalan vakitlerimle ders çalışacaktım. Şimdi kim kimle ship onları takip ediyorum.
Bende kendi kocami dusurdum bu bataga, ne oldu diye soruyor🤣🤣

Benim basım egilmedi. Benim basım koptu. Felfenayım 🥵🥵🥵 fel fenaaaayımmmm kalbim kıyma makinesinden geciyo
Nefes alısverisimin otomatiğini yitirdim manuel yollarla düzene koyuyorum su an bitiğim ölüyüm bunlar neeeee 🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵
Ben hala kendimde değilim 🥲🥲 ispanyollar bu isi biliyor, bizimkilerde anca birbirini dovsun bak adamlar gerrrcek ask yasiyor. 🤤🤤

Simge ne yılan çıktı ya resmen bekar ve elenme ihtimali var diye kendi yerine Serdar ve Eslem’i attı ortaya. Umarım Serdar’dan önce elenir de içimin yağları erir. Nefret ediyorum kendi çıkarları için başkalarının üstüne basan insanlardan.
Of ne yazık ki sedatla iliski yasayacak simge 10 gun falan surecekmis sonra ayrılacaklarmis

Back
X