- 13 Kasım 2022
- 2.134
- 4.652
- 63
- Konu Sahibi Hemsirecik
Kullanmış ama çok saçma açıklamalarda bulundu, üzüldüm onun adınaE oha kullandimmi dedi birde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmış ama çok saçma açıklamalarda bulundu, üzüldüm onun adınaE oha kullandimmi dedi birde
Bi izliyim bakiyim yine ne haltlar dönüyor, onca laf,mesajlarin okunmasi bilmem ne. Hala birbirlerine donebiliyorlarsa yani nasil genisliktir bilemedimKullanmış ama çok saçma açıklamalarda bulundu, üzüldüm onun adına
Bende kendi kocami dusurdum bu bataga, ne oldu diye soruyoryelizin diskalifiye olduğu bölümü verecekler mi acaba? Yoksa Furkan gibi sadece açıklamayla mı geçiştirilecek? Merakla bekliyorum.
Ah kocam beni düşürdün kısmetse olur bataklığına şimdi tüm ifşa şayfalarını takip ediyorum, halbuki hayallerim vardı mesaiden kalan vakitlerimle ders çalışacaktım. Şimdi kim kimle ship onları takip ediyorum.
Sorma ya Twitter mayin tarlasi gibi heran birinin ifsasi cikabilirİfşa sayfalarından kaçtıkça hepsi birdir önüme geliyor![]()
Keşfetimin Allah cezasını vermiş minnoşummSorma ya Twitter mayin tarlasi gibi heran birinin ifsasi cikabilir![]()
Kalbim cıkacak bide spordayım kendime gelemiyorum
Sporda açmak haram haram adrenalin salgılıyorum su an izlersem kalpten giderim ayyyyyyyyVisenyaa bunlari izleyince kalbine inmezse bende bir sey bilmiyorum
Eve gidince acil izle sonra yorumlaSporda açmak haram haram adrenalin salgılıyorum su an izlersem kalpten giderim ayyyyyyyy
Benim basım egilmedi. Benim basım koptu. FelfenayımVisenyaa bunlari izleyince kalbine inmezse bende bir sey bilmiyorum
Ben hala kendimde değilimBenim basım egilmedi. Benim basım koptu. Felfenayımfel fenaaaayımmmm kalbim kıyma makinesinden geciyo
Nefes alısverisimin otomatiğini yitirdim manuel yollarla düzene koyuyorum su an bitiğim ölüyüm bunlar neeeee![]()
Damarlarımızda sinir akıyo napcan. Şöyle bisey olacak memlekette katılmayan ittir. Adamlara baksana bi içim suuuuuuBen hala kendimde değilimispanyollar bu isi biliyor, bizimkilerde anca birbirini dovsun bak adamlar gerrrcek ask yasiyor.
![]()
Of ne yazık ki sedatla iliski yasayacak simge 10 gun falan surecekmis sonra ayrılacaklarmisSimge ne yılan çıktı ya resmen bekar ve elenme ihtimali var diye kendi yerine Serdar ve Eslem’i attı ortaya. Umarım Serdar’dan önce elenir de içimin yağları erir. Nefret ediyorum kendi çıkarları için başkalarının üstüne basan insanlardan.