Kısmetsular 🧚‍♀️

anaaammm🤣🤣 benim 3 bölüm birikti:63:
Şimdi baktım o sahneyi silip tekrar yuklemisler bölümü 😂 bize yemekte sevgili olmamamız soylendi gibi birşey diyor, kimse farketmiyor biz bile fark etmemisiz 😂 bende de 3 ya 4 birikti en son haftanın finalini izlemistim

Yaa ben bu topigi neden görmedim yillarin kismetusu olarak🤩
Bu sezon favorim Yaren ve Erhan.
Cansel, Yeliz, Eslem, Simge, Elif ve Ayşenur bence çok yanlış isimler o ev için.
Benim tek pozitif oyum yaren kizlardan. Tatlı biri bana göre. Erhan biraz yapmacık geliyor, hiç kadın ruhundan anlayan biri olduğunu düşünmüyorum ya da anlamak istemiyor.

İfsalardan mifsalardan artık hic sarmıyor insan heyecanını kaybediyo, hic aksiyon, sürükleyici seyler yok. Yani hepsinin agzında igrenc igrenc küfürler, hakaretler ucusuyo. Özellikle Twitter’da gördüm. Elif konusurken simge elife “yalan söylüyo o… “ diyordu. Su Tolga’yla zortbükenij ayrılmasını canı gönülden diliyorum.
Hele osurcanla canseli görmeye hic tahammülüm yok.

İfsalardan mifsalardan artık hic sarmıyor insan heyecanını kaybediyo, hic aksiyon, sürükleyici seyler yok. Yani hepsinin agzında igrenc igrenc küfürler, hakaretler ucusuyo. Özellikle Twitter’da gördüm. Elif konusurken simge elife “yalan söylüyo o… “ diyordu. Su Tolga’yla zortbükenij ayrılmasını canı gönülden diliyorum.
Hele osurcanla canseli görmeye hic tahammülüm yok.
Zortbükeyle Tolga evi terketsinler bence asla izleyesim gelmiyor o ikisini, mıymıy tavırlarından gına geldi. Osurcan zaten canselle barıştıktan sonra benim için bitti, salak resmen, programı cekerken beynini evde unutup geliyor. Bilmiyorum ya eski kısmetse oluru özledim, ifsalar programdan sonra yayınlanmıştı en azindan.

Zortbükeyle Tolga evi terketsinler bence asla izleyesim gelmiyor o ikisini, mıymıy tavırlarından gına geldi. Osurcan zaten canselle barıştıktan sonra benim için bitti, salak resmen, programı cekerken beynini evde unutup geliyor. Bilmiyorum ya eski kısmetse oluru özledim, ifsalar programdan sonra yayınlanmıştı en azindan.
Al benden de o kadar🤧
Eski kısmetse olura murat bozun ben özledim galiba seniii şarkısıyla edit yapmışlar regl olduğum için salak gibi yarım saat ona ağladım 😂
Şakaaaaa sksmsmsmsmsmsmwmsm

Ya ben 2-3 gündür izlemiyom ya artik eskisi gibi sarmıyor
Bu ara bende kacirmistim ama dun tamamladim bolumleri🤣
Hic kavga gürültü yok ondan sarmıyor bence ya. Opusme bari koysalar hsgsjs

25. Bölümde Seyda programın kurgu oldugunu agzindan kaçırmış o yüzden 25. Bölümü YouTubedan kaldırmışlar😂😂
Ohaaa ben nasil farketmem bunu
Eski kısmetse olura murat bozun ben özledim galiba seniii şarkısıyla edit yapmışlar regl olduğum için salak gibi yarım saat ona ağladım 😂
Kagsjsvsjsgsjsbsgs

O değil kız yine iyi o hani bir şarkıyla dans ediyorlar ya bir yerinde egomanitanga mi ne diyor ahahaha 😂 kesin o şarkının tanıtımını yapıyorlar bir para ödenmis o şarkı için
O latin amerikanin kismetse olurunda çalan şarkı, kendileri hareketlisini yapamayınca onlarınkini kullaniyorlar 😂 elif cok komik dans ediyo onla😂

Benimde şuan hiç güzel bulduğum çift yok, elifle sedatı da pek yakıstiramıyorum. Canselle Oğulcan zaten gözümü kanatıyor.
Ayy forbeess bugün dedim ya o İspanyolca şarkıdan nefret ediyorum diye annem mesaj atmış o şarkıda bunlar oynarken telefonla çekmiş videoya bana göndermiş choco bana bu çalan şarkıyı acilen bul 😂😂

Back
X