- 17 Mayıs 2021
- 1.447
- 9.131
- 88
- Konu Sahibi Hemsirecik
25. Bölümde Seyda programın kurgu oldugunu agzindan kaçırmış o yüzden 25. Bölümü YouTubedan kaldırmışlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖğğğZeyd ve elif ask yasayacakmis![]()
anaaammm25. Bölümde Seyda programın kurgu oldugunu agzindan kaçırmış o yüzden 25. Bölümü YouTubedan kaldırmışlar![]()
Şimdi baktım o sahneyi silip tekrar yuklemisler bölümüanaaammmbenim 3 bölüm birikti
![]()
Benim tek pozitif oyum yaren kizlardan. Tatlı biri bana göre. Erhan biraz yapmacık geliyor, hiç kadın ruhundan anlayan biri olduğunu düşünmüyorum ya da anlamak istemiyor.Yaa ben bu topigi neden görmedim yillarin kismetusu olarak
Bu sezon favorim Yaren ve Erhan.
Cansel, Yeliz, Eslem, Simge, Elif ve Ayşenur bence çok yanlış isimler o ev için.
Zortbükeyle Tolga evi terketsinler bence asla izleyesim gelmiyor o ikisini, mıymıy tavırlarından gına geldi. Osurcan zaten canselle barıştıktan sonra benim için bitti, salak resmen, programı cekerken beynini evde unutup geliyor. Bilmiyorum ya eski kısmetse oluru özledim, ifsalar programdan sonra yayınlanmıştı en azindan.İfsalardan mifsalardan artık hic sarmıyor insan heyecanını kaybediyo, hic aksiyon, sürükleyici seyler yok. Yani hepsinin agzında igrenc igrenc küfürler, hakaretler ucusuyo. Özellikle Twitter’da gördüm. Elif konusurken simge elife “yalan söylüyo o… “ diyordu. Su Tolga’yla zortbükenij ayrılmasını canı gönülden diliyorum.
Hele osurcanla canseli görmeye hic tahammülüm yok.
Al benden de o kadarZortbükeyle Tolga evi terketsinler bence asla izleyesim gelmiyor o ikisini, mıymıy tavırlarından gına geldi. Osurcan zaten canselle barıştıktan sonra benim için bitti, salak resmen, programı cekerken beynini evde unutup geliyor. Bilmiyorum ya eski kısmetse oluru özledim, ifsalar programdan sonra yayınlanmıştı en azindan.
Şakaaaaa sksmsmsmsmsmsmwmsmEski kısmetse olura murat bozun ben özledim galiba seniii şarkısıyla edit yapmışlar regl olduğum için salak gibi yarım saat ona ağladım![]()
Bu ara bende kacirmistim ama dun tamamladim bolumleriYa ben 2-3 gündür izlemiyom ya artik eskisi gibi sarmıyor
Ohaaa ben nasil farketmem bunu25. Bölümde Seyda programın kurgu oldugunu agzindan kaçırmış o yüzden 25. Bölümü YouTubedan kaldırmışlar![]()
KagsjsvsjsgsjsbsgsEski kısmetse olura murat bozun ben özledim galiba seniii şarkısıyla edit yapmışlar regl olduğum için salak gibi yarım saat ona ağladım![]()
Sen iste kısmetse olurrr sen yeter ki sev kısmetse oluuur, kusucamYa bunlar girişte hep aynı şarkıda oynamaktan bikmadi mi yaofff yıldım
O değil kız yine iyi o hani bir şarkıyla dans ediyorlar ya bir yerinde egomanitanga mi ne diyor ahahahaSen iste kısmetse olurrr sen yeter ki sev kısmetse oluuur, kusucam
O latin amerikanin kismetse olurunda çalan şarkı, kendileri hareketlisini yapamayınca onlarınkini kullaniyorlarO değil kız yine iyi o hani bir şarkıyla dans ediyorlar ya bir yerinde egomanitanga mi ne diyor ahahahakesin o şarkının tanıtımını yapıyorlar bir para ödenmis o şarkı için
Ayy valla biktim o şarkıdanO latin amerikanin kismetse olurunda çalan şarkı, kendileri hareketlisini yapamayınca onlarınkini kullaniyorlarelif cok komik dans ediyo onla
![]()
Bence olsun, yarene yeni talip bulalim onlar bi olmadılar. Ama Erhan ciksa yaren de gider, salak o kız.Ayy valla biktim o şarkıdanhabire aynı şeyde de oynanmaz ki
Erhan diskalifiye oluyor diyorlar önümüzdeki bölümlerde
İnşallah yaren öyle bir şey yapmaz yaBence olsun, yarene yeni talip bulalim onlar bi olmadılar. Ama Erhan ciksa yaren de gider, salak o kız.
Benimde şuan hiç güzel bulduğum çift yok, elifle sedatı da pek yakıstiramıyorum. Canselle Oğulcan zaten gözümü kanatıyor.İnşallah yaren öyle bir şey yapmaz yaaybukeyle tolgaya olan inancimi da kaybettim niye bilmiyorum
Ayy forbeess bugün dedim ya o İspanyolca şarkıdan nefret ediyorum diye annem mesaj atmış o şarkıda bunlar oynarken telefonla çekmiş videoya bana göndermiş choco bana bu çalan şarkıyı acilen bulBenimde şuan hiç güzel bulduğum çift yok, elifle sedatı da pek yakıstiramıyorum. Canselle Oğulcan zaten gözümü kanatıyor.